עבור לתוכן

Motorola BACKFLIP נגד HTC Google Nexus One

Featured Replies

פורסם

^^

ייתכן שיהיו. לא בטוח. יש אנשים שאומרים שאין בעיה.

בתור אחד שמחזיק מכשיר שתומך רק בתדר 2100 של פלאפון, אין בכלל ספק שיהיו בעיות קליטה ברמה זו או אחרת, לפחות בתל אביב ובאזורים מאוד צפופים וגם בתוך מבנים.

קרירין - אם אינך מבין מספיק בנושא, אני מציע לך לוותר על רכישת מכשיר סלולרי בתאילנד ושאח שלך יקנה לעצמו מכשיר בארץ או דרך Ebay. אני בספק אם התאילנדים ימצאו עבורך מכשיר שתומך בשני התדרים של פלאפון אלא אם תגיע אם רשימה מוכנה מראש של מכשירים ספציפיים. בנוסף לכך, המחירים שם לא כאלו זולים.

פורסם

אני אגיד גם לך, יש אנשים שאומרים שאין בעיה.

אין לי מושג.

יש אחד שתיאר את המקומות הרבים בהם ביקר בארץ, בלי 850, וסיפר שהייתה לו קליטה. (לא זוכר מי ואיפה)

פורסם
  • מחבר

קרירין - אם אינך מבין מספיק בנושא, אני מציע לך לוותר על רכישת מכשיר סלולרי בתאילנד ושאח שלך יקנה לעצמו מכשיר בארץ או דרך Ebay. אני בספק אם התאילנדים ימצאו עבורך מכשיר שתומך בשני התדרים של פלאפון אלא אם תגיע אם רשימה מוכנה מראש של מכשירים ספציפיים. בנוסף לכך, המחירים שם לא כאלו זולים.

אני מתכנן לבוא עם דגמים ספציפים

בעניין המחירים אני יעשה השווה

לפי מה שהבנתי במוצרים אלקטרונים הם הרבה יותר זולים מישראל אבל לא בדקתי סלולרים

כל העניין של ה2 דיונים שפתחתי זה למצוא דגמים מותאמים

והשמח עם תעזרו

פורסם

ממש לא באסה להיות בפלפאון ,הרשת שלהם בסופו של דבר הכי טובה ועם הפריסה הכי נרחבת .

פורסם

אני מעדיף את אורנג'...

(ויש תמיכה של כל המכשירים).

פורסם

אבל אתה חייב לשים לב לעניין שאחרי שיש לך מכשיר שתומך בתדרי ה850/2100 אתה יכול "לטייל" בין כול הספקיות הסלולריות בארץ ,כשאתה קונה מכשיר באורנג' / סלקום אתה יכול לעבור עם המכשיר שלך רק ביניהן אלה עם כן זה איזה נוקיה שהוא Quad Band.

פורסם

ברוב המכשירים, למיטב ידיעתי, יש 2100. רק חסר 850 :nixweiss:.

וזה לא כאילו יש לנו בארץ כל כך הרבה אפשרויות...

פורסם

קרירין, רד מהרעיון של לקנות שם סלולריים.

אם אתה רוצה מכשירים בנוסח N98, N99, N1000 , וכל מיני דגמים איזוטריים של NOKLA, אז בסדר.

אם אתה רוצה לקנות מכשיר נורמלי ואמיתי, המחיר לא יהיה יותר זול ממה שהוא בארץ, עברתי את הנושא הזה לפני כחצי שנה, המחירים זהים למחירים בחו"ל בכל מקום, כלומר יהיו זולים כמו בארצות הברית, ומדינות אירופאיות מסויימות. אל תצפה לקנות שם מכשיר בחצי ממה שהוא עולה בכל מקום אחר בעולם.

הדבר היחידי שתחסוך זה את הסיכוי שאם תזמין מכשיר מחו"ל כשאתה בארץ, זה את העניין שהוא יעצר במכס ואז תעקץ בעוד איזה ככה וככה.

פורסם
  • מחבר

ארצות הברית הרבה יותר זולה מישראל

בעניין המכס אני מתכנן לעבור באדום -ככה שאני יחשב את המחיר אחרי המכס

בכל מקרה בגלל שאני עושה את המשלוח אז אין משלוח

עם האפרש יהיה 30% מהארץ זה ישתלם

עם 10% אז לא

אבל אני רוצה לבדוק בעצמי

ויהיה נחמד לדעת מה האופציות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים