פורסם 2011 בינואר 2214 שנים יש לי קירור BUFFAOLO אבל הוא מרעיש מידי על המחשב שלי כאשר המאורר מחובר אטפר היא 23 מעלותכאשר הוא לא מחובר זה מגיע ל 50 מעלות בערך השאלה עם מותר לי?בלעדי המאורר שלויש לי עוד שני מאווררים של 12 אינץ+עוד מאורר של הספק (12 אינץ)מה אני מסכן פה?אני לא משחק והמחשב לא נמצא ב אקסטרים אף פעם.יש לי E6600טוב זה גירד את ה 60 גם...זה מסוכן?
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים זה הקירור המדובר ? אם כן, הוא לא אמור להרעיש ברמה נשמעת - בדוק אם הוא מורכב כראוי ואין כבלים\כל עצמים הנוגעים במאוורר. הטמפ' שבדקת הן תחת שיא עומס ?
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים מחבר הוא מרעיש ..הוא מחובר כראוי ...אבל הוא תמיד מחובר על מקסימוםאין לו אינדקציה לטפר של המעבר ...הוא תמיד עובד אגריסיבי(יש לו חיבור של שלוש חוטים)
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים שים לב להודעתי הקודמת, הקירור הזה לא אמור להרעיש בבסיס כל פעולה, לכן לדעתי כדאי לך לשקול למסור אותו לאחריות להחליפו לאחד אחר.אם בכל מקרה הינך מעוניין בשליטה על מהירות המאוורר ישנם 2 פתרונות, הראשון באמצעות הלוח - מסור לנו את דגם הלוח ונשיב לך אם יש לו אופציה שכזו. השני באמצעות תוכנה, יש את speedfan .
פורסם 2011 בינואר 2314 שנים היה לי כזה : לא עשה רעש בכלל..אם זה באחריות - תנצל.. אם לא הייתי מאלתר חיבור מאוורר אחר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.