עבור לתוכן

צריך עזרה עם אוברקלוק ל 9800gtx+

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי כרטיס 9800gtx+ עכשיו ליפני זה

ליבה 738

זיכרון 2200

אחרי

זיכרון 2282

ליבה 780

עכשיו ב OCCT הוא מגיעה ל 80 מעלות ומידי פעם אני מבחין בריבוע שחור שקופץ ליפעמים אבל בסוף הבדיקה הוא אומר לי without error ! למה זה? הרי אני כן שמתי לב לארטיפקטים קלים, ארטיפקס מסוג זה אומר על זיכרון או ליבה? במה אני צריך להוריד?

פורסם

רוב הארטיפקטים הראשונים הם ביגלל הזיכרונות, אחרי שתעבור תדר ליבה 900MHZ לכרטיס הזה תקבל ארטיפקטים גם כן, OC ל9800GTX+ לא יעזור לך בשיט זה כבר כרטיס חלש מדי, מציע לחשוב לכיוון הכרטיס הבא שלך.

פורסם
  • מחבר

רוב הארטיפקטים הראשונים הם ביגלל הזיכרונות, אחרי שתעבור תדר ליבה 900MHZ לכרטיס הזה תקבל ארטיפקטים גם כן, OC ל9800GTX+ לא יעזור לך בשיט זה כבר כרטיס חלש מדי, מציע לחשוב לכיוון הכרטיס הבא שלך.

סבבה אחי אבל יש לך מושג למה בבדיקה הוא אומר לי שלא נימצאו שגיאות? ואני כן הבחנתי בזה?

עוד משהוא עם אני מפעיל תבדיקה ואני פותח תאינטרנט ויש ארטיפקטים האם הם יופיעו לי גם באינטרנט? או רק בחלון בדיקה של ה OCCT? כי עם אני מוריד את מסך הבדיקה למטה ומיסתכל רק על שולחן העבודה אז אין שום ארטיפקט! אולי זה פשוט באג בתוכנה שרואים תריבועים האלה ליפעמים?

פורסם

כמו שאתה רואה התוכנה לא מגלה בבירור את ההפרעות..למה ? כי הם קצרות מדי..קטנות וכו..

אבל אם אתה רואה אותם אז זה לא תקין...הכי טוב יהיה פשוט לשחק משחק כבד או להריץ 3DMARK ולראות מה קורה..

פורסם
  • מחבר

אז ככה תודה על התגובות אני חייב להגיד שהתוכנה ATITOOL הרבה יותר טובה, הרצתי אותה תוך 5 דקות היו מלא נקודות על התוכנה הורדתי ת ליבה מ 780 ל 770 עדיין היו , ורק שהורדתי ל 760 לא היו מה זה הכרטיס הזה?? הוא לא בנוי ל אוברקלוק ביכלל! וזה לא טמפרטורה כי ב ATITOOL הוא הגיע למקסימום 71! וב OCCT ל 80

פורסם

הליבה לא מתמודדת עם התדר החדש..אין הרבה מה לעשות..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים