עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תגידו מה אתם אומרים על HD5870 למשחקי DX11 ובמיוחד ל COD MODER WARFARE 3

Featured Replies

פורסם

אם מצב באמת כמו free_me_0 תיאר, אז אין טעם לשדרג! הוא מכר לך כרטיס מאוד חזק אפילו להיום. משדרגים חומרה רק כאשר היא לא מסוגלת להריץ משהו באיכות שאתה רוצה לקבל. לא משדרגים מכיוון שבעוד 10 חודשים יהיה משחק חדש וחוששים שכרטיס יהיה חלש.

פורסם
  • מחבר

אני כבר חייל משוחרר ואתה מבין תמשמעות של זה ? אני חייב כרטיס כמה שיותר חזק בגלל הסיבות הבאות:

1- אני רוצה כרטיס חזק מספיק כדי להפעיל כל משחק חדש ללא בעיה לשנה וחצי הבאות, במיוחד עם אני רוצה DX11 ואני ממש רוצה DX11.

2- COD זה רשת של משחקים טובים מאוד ואני רוצה קודם כל לשחק בMODERN WARFARE 2 על הגדרות מלאות בFHD.

3- נימאס ליראות תמחשב שלי במצב הנוחכי, אני רוצה לשדרג אותו וששום משחק לא יוכל להגיד לי לא, אני אוהב שמשחק עובד כמה שיותר חלק.

4- GTX275 זה אחד הכרטיסים הכי טובים שהיו לי, קשה להודות בזה אבל הוא כבר מתחיל לגמגם במשחקים וזה נורא מעצבן, לכן מה אני צריך ?

HD5870 או HD6950 או להוסיף עוד כסף לGTX570 ? הגדרות כמובן מלאות עד הסוף עם כל הפילטרים הקיימים בFHD על מסך 2333T.

פורסם

עמדה שלך מובנת.

אז אתחיל לפי הסדר.

קודם כל מזל טוב על שחרורך מצה"ל. :yelclap:

1. כל המשחקים שתמכו ב DX 11 שיצאו עד עכשיו עדיין ניצלו את DX 11 מאוד מצומצם, לכן כמעת ולא היה הבדל בתמונה בין DX 10 ל DX 11, גם מספיק לך אצבעות ביד אחד על מנת לספור אותם (אני זוכר METRO 2033 ו BC 2 בשמות הגדולים).

2. אני שיחקתי MW 2 עם 8800 GTS 512 שהרבה חלש משלך וקיבלתי 80-90 FPS 1680X1050 הכל על מקסימום עם פילטרים. אם אתה לא יודע אז אגלה לך סוד שMW 2 מבוסס על מנוע משופר של COD 4 מלפני 5 שנים והוא בכלל DX 9.

COD:BO מבוסס על מנוע של COD:WAW מלפני 4 שנים וגם DX 9

כל המומחים אומרים שאנחנו לא נראה שימוש מסיבי ב DX 11 עד לפני הופעת דור הבא של קונסולות שישתמש ב DX 11, כי רוב המשחקים עושים לקונסולות קודם כל.

3. זאת הרגשה אישית שלך ואני לא יכול להגיד שום דבר על זה.

4. לא מאמין שהוא מגמגם. יש לי HD 4870 שמקביל לכרטיס שלך פחות או יותר ואני משחק כל המשחקים על מקסימום, אולי מתפשר על פילטרים לפעמים. אבל זה אני. אולי יש לך דרישות אחרות.

אם עדיין אתה רוצה לשדרג, אז חכה עוד כמה ימים. ב 25 בינואר NVIDIA משיקה GTX 560 שסביר להניח יהיה כרטיס פנטסטי שבביצועים שלו יהיה קרוב לביצועים של GTX 470.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה, עכשיו אולי לא הבנתם אני רוצה משחקים שרצים חלק בFHD ללא פשרות, וFPS של יותר מי 60 לפחות בשנה הקרובה, עכשיו ה275GTX הוא כרטיס חזק מאוד אבל יש אבל גדול מאוד כאן, בNFS החדש ראיתי שהוא מגמגם והמשחק בעל הגירסה האחרונה, ועזבו את זה הQ9550 שלי על OC של 4.5GHZ קבוע בזמן משחק ועדיין יש תקיעות מעצבנות במיוחד בMETRO 2033, הגעתי רק למסקנה אחת כרטיס מסך חדש ואולי בהמשך זיכרון 8GB על X64 לניצול מלא של הרכיבים שלי.

אני לא מדבר על 1680X1050 אני מדבר על FHD מלא ללא פשרות בגרפיקה, עכשיו אני יודע שהבעיה בכרטיס ולא בשאר החלקים, כי המעבד שלי מאוד חזק אפילו עוקף הרבה מעבדים חדשים ללא בעיה, לכן HD5870- HD6950 או GTX570 ? אוהב לשחק במשחקים עם פיזיקה!!!!!!!!! ושיהיה כמה שיותר חלק.

פורסם

מזל טוב על השיחרור.

יש מענק שיחרור.

יאללה תיקנה 6950

פורסם

;D מסכים עם free_me_0.

קיבלת מענק, פנק את עצמך בכרטיס מסך טוב.

אבל עדיין ממליץ לך לחכות עוד קצת ולראות מה נקבל עם GTX 560 החדש, עם כבר אתה רוצה לקחת HD 6950 (אחרי GTX 275 זה שדרוג הנכון ביותר).

פורסם

אני לא מבין למה לזרוק כסף מיותר כשהכרטיס שלו עכשיו מריץ מעל 30FPS את קרייסיס על רזולוציית FHD עם פילטרים.

קח בחשבון ששאר המשחקים יעילים יותר במנוע הגרפי שלהם והם פחות דורשניים, אתה יכול בכיף למשוך עוד חצי שנה בלי להתפשר על ביצועים.

בעוד חצי שנה תבחן את המצב בשנית ותחליט. גם תוכל לקנות כרטיס חזק יותר.

פורסם

Gil28 אתה אומר דברי חכמה, אבל כאשר לבחור יש גירוד אצבעות לשדרג ויש כסף לזה, אז כל הטיעונים לא עובדים. ניסיתי לשכנע אותו גם, ואחר כך ויתרתי. יש לו כסף, שישדרג, העיקר שירגיש טוב ;)

פורסם

שיעשה מה שהוא רוצה. גם אם הוא ממש רוצה, אני לא אמליץ על דבר כזה. אני אמרתי את שלי - עכשיו זה החלטה שלו.

עוד יבוא מישהו אחר ויראה את הדיון הזה ויחשוב שהוא צריך לשדרג את ה-275 שלו.

פורסם
  • מחבר

תגידו איזה מבין הכרטיסים הבאים יותר טוב ? אני יקנה מישהם וזה חוסך לי הרבה כסף אין לי בעיה לקחת יד שניה, העיקר שיחזיק מה שאני רוצה :xyxthumbs:

מה עדיף ??

http://cgi.ebay.com/XFX-ATI-Radeon-HD-5870-HD-587X-ZNFC-GDDR5-SDRAM-PC-/290526032743?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item43a4b37367#ht_500wt_1156

או שזה ??

http://cgi.ebay.com/EVGA-GeForce-GTX-470-SuperClocked-Video-Card-NIB-/320646768532?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item4aa8096794#ht_1797wt_1139

אפילו עם המחיר של הכרטיס השני שגוי אפשר לימצוא ב112 דולר, מה אתם אומרים ? ניראה לי האפשרות השניה יותר טובה ?

פורסם

לא כדאי לרכוש כרטיס מסך מחו"ל מהסיבה הפשוטה שזה רכיב לא הכי אמין, ואין אחריות.

ההבדלים בין הארץ לחו"ל לא כאלה גדולים ולכן עדיף לקנות בארץ.

אם כבר ביד שנייה עסקינן, אתה יכול למצוא פה בארץ אחלה דילים

פורסם

לקנות משומש מחו,ל לא נישמע רעיון טוב

לך תידע איזה טרול עם קרניים וזנב.אנס אותו לפני.

אני מבין חדש מחנות בחו"ל.זה עוד בסדר.

פורסם

שיעשה מה שהוא רוצה. גם אם הוא ממש רוצה, אני לא אמליץ על דבר כזה. אני אמרתי את שלי - עכשיו זה החלטה שלו.

עוד יבוא מישהו אחר ויראה את הדיון הזה ויחשוב שהוא צריך לשדרג את ה-275 שלו.

הבנאדם אומר במפורט שהוא לא מעוניין להתפשר על eye candy והוא רוצה להפעיל את כל הפילטרים האפשרים בכל משחק, דבר שבפרוש ה-275 לא יכול לעשות.

אז למה ללכת ראש בקיר? ה-275 היה כרטיס מעולה בזמנו, ועברו שנתיים + בהם הוא החזיק משחקים יופי, אבל ישנם גיימרים שאוהבים לראות ולשחק על הגדרות שאותם הוא כבר לא יכול לשרת כמו שצריך, אז אתה לא יכול לומר לו שאין לו מה לשדרג.

ואת ההצעה של לקנות עכשיו GTS 450 (שהוא בכלל חלש יותר), ויותר מאוחר לקנות עוד כרטיס מסך, אני בכלל לא מבין.

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאני הולך ליקנות לוח אם X48 גם מי חול ולעשות CF בעתיד הקרוב רחוק, לכן GTS450 לא בא בחשבון רק GTX470 וזה רק אולי אבל הCF הולך לשמש לבטח HD6950 + כרטיס פיזיקה 9800GT או CF של HD5870, אחד בקרוב והשני כשאני יצטרך עוד ביצועים, הספק שלי יחזיק תעסק ללא בעיה והוא ניקנה למען שידרוג שכזה.

טוב אז אפשר גם ליקנות בארץ, מה הבדל הביצועים בין הHD5870 ולHD6950 ? באחוזים כמובן ומי צורך פחות חשמל ופחות רועש ?

פורסם
  • מחבר

טוב נחכה עד ליציאת הGTX560 ונמשיך מישהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.