עבור לתוכן

מתלבט בין E5 ל-C6+פתוח לדברים חדשים

Featured Replies

פורסם

הגיע העת להחליף את הנוקיה הנוכחי.

מטעמי אהבת נוקיה,אני מתלבט בין ה-E5 שלהם,לבין ה-C6.

לא יצא לי לעבוד עם מסכי טאץ',ולכן אני מעדיף מכשיר עם כפתורים.

קראתי כאן רבות בפורום,על כך שמערכת הסימביאן היא מיושנת ומסורבלת,ולכן אני פתוח לרעיונות אחרים למכשיר בסכום של 1,500 ש"ח.

מה שאני צריך במכשיר:

1.WLAN.

2.GPS מובנה.

3.עדיף שיהיה עם מקשים.(כמה קל/קשה להתרגל למסך מגע טוב?)

4.אמינות גבוהה.

5.מעדיף מאוד לא מתוצרת Samsung,עקב בעיות אמינות שהיו לי עם מכשיר ישן שלהם.

6.אולי טריביאלי,אבל עם נגן MP3.

7.קצת מידע על מהי אנדרואיד יעזור.

8.נראה לי שאקנה ב-Gomobile,ולכן עדיף שיהיה שם במלאי החנות.

תודה לעונים.

פורסם

מאוד קל להתרגל למסך מגע. גם אני הייתי כזה, מעולם לא נגעתי במסכי מגע (משחק מילים :cool2:) אבל מהר מאוד גיליתי שהרבה יותר נוח לי לגעת.

אל תשפוט את סמסונג ע"פ מכשירים ישנים, עכשיו הם שונים לגמרי (יש לי גאלקסי אס). היו לי סמסונגים רבים בעבר ואלו של היום הם פשוט ברמה אחרת. כנ"ל עם מוטורולה.

אנדרואיד היא מערכת ההפעלה הסלולרית (ושל טאבלטים) מבית גוגל. בבסיסה אנדרואיד היא קוד פתוח וגוגל לא חוסמת במכשיר כל מיני אופציות (אחם סטיב ג'ובס אחם).

נכון לכיום אנדרואיד היא מערכת ההפעלה הכי נפוצה בסמארטפונים (ממש לא מזמן עקפה את iOS), אחרי סימביאן :nixweiss:.

יש במרקט שלה כ- 200,000 אפליקציות לעומת 300,000 אצל אפל.

באנרואיד יש את אחוז האפליקציות החינמית הגובוהה מבין כל מערכות ההפעלה (כ- 59%).

נגן MP3 תקבל עם כל מכשיר מודרני.

אל תנעל על חנות מסוימת אלא אם יש לך סיבה טובה.

גם אני לא אמליץ לך על הסימביאן וכיוצא מזה, גם על נוקיה. חבל, אם היו נפתחים למערכות הפעלה אחרות (אנדרואיד) כמו כולם המכשירים שלהם היו זהב. :nixweiss:

סליחה,

רצתי קדימה :smile1:.

האם אתה רוצה בכלל סמארטפון?

האם אתה אוהב להתעסק עם הדברים האלו?

האם יש לך שימוש באופציות מתקדמות?

אם ענית כן, סמארטפון יתאים לך.

אם אתה משתמש פשוט יותר רק תגיד, תתעלם מהנ"ל ונתחיל שוב.

פורסם
  • מחבר

לא מחפש יותר מדי תוכנות,אבל יודע שברגע שיהיה לי טלפון עם היכולות הללו,אתעסק עם תוכנות.(עם האוכל בא התיאבון,לא?....)

יש את ה-WildLife של HTC ב-Gomobile.

הוא עולה שם 1,500 ש"ח.

לא מבין בחומרות של טלפונים,ומבין גם שהוא מגיע עם רזולוציה לא משהו,אבל אני לא אתחיל לקרוא בו ספרים ודפי אינטרנט.

זה פשוט לא מעניין אותי.

רוצה טלפון שיהיה מסוגל להתחבר לרשתות המסרים המידיים(Skype ודומותיה),שיהיה לו GPS מובנה,WLAN,וזהו בגדול.

עד היום עבדתי בעיקר עם נוקיה,והטלפונים שלהם פשוט עובדים,ושומעים בהם טוב.

בגלל זה אני נורא מתלבט.......

פורסם

כמו שאמרתי, אל תינעל על חנות מסוימת.

בטלפוניקה יש את אותו המכשיר ב-200 ש"ח פחות.

http://www.telephonica.co.il/product-p-2/HTC-Wildfire/htc.html

בכל מקרה, המכשיר יחסית חלש לשוק.

אם יש לך אפשרות להזמין מחול ממליצים לקחת Orange San Franciso שנמכר בבריטניה ב- 99 פאונד.

הוא נקרא גם ZTE Blade.

http://en.wikipedia.org/wiki/ZTE_Blade

הוא עולה באיביי 200-300 דולר (כולל משלוח),

הנה כמה לינקים:

http://cgi.ebay.com/Orange-San-Francisco-white-ZTE-blade-mobile-unlocked-/120664997124?pt=UK_MobilePhones_MobilePhones&hash=item1c1831bd04#ht_1692wt_1139

http://cgi.ebay.com/Orange-San-Francisco-WHITE-UNLOCKED-DE-ORANGED-/350431082582?pt=UK_MobilePhones_MobilePhones&hash=item519751f856#ht_1448wt_1139

http://cgi.ebay.com/Unlocked-New-Orange-San-Francisco-ZTE-Blade-Android-/290518062178?pt=UK_MobilePhones_MobilePhones&hash=item43a439d462#ht_1410wt_1139

כמו שבטח ראית, יש גם בשחור וגם בלבן :smile1:.

ויש גם בארץ:

http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?s=4f63fe554cab698d0f91197b94a4fa96&p=2095319#post2095319

או שתחפש ביד 2.

*יכול להיות שעוד אין לו עברית נורמלית!

פורסם
  • מחבר

תודה על המענה.

דווקא נדלקתי על ה-WildFire.

אם יש לו חומרה לא חזקה,איך זה בא לידי ביטוי בפועל?

עובד יותר לאט?לא מסוגל להריץ יישומים מסוימים?לא ניתן לשדרג לו את מערכת ההפעלה?

אני מוגבל בסכום,ולא רוצה להזמין מחו"ל.

מה שאני אוהב בנוקיה הוא,שיש להם טלפונים אמינים,ואני רגיל לממשק שלהם.

אני גם לא דורש הרבה מהמכשיר.

עדיין,אם באותו סכום ה-WildFire יכול לתת מענה לצרכי,אשמח לקנות אותו.

אודה לך על פירוט לגבי כל השאלות שלי,וגם אם למישהו יש עוד רעיונות,אשמח לשמוע.

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן,בימים הקרובים,לראות בחנות איך עובד ה-WildFire.

קראתי באינטרנט שיש לו כבר גירסת 2.2 של אנרואיד.(הבנתי שאוטוטו יוצאת 2.3,אם לא יצאה כבר למכשירים מסוימים)

השאלה שלי היא עברית:

קראתי שאחרי שאתה מתקין את ה-2.2,אתה מתקין תוכנה קטנה מהמרקט,ויש לך עברית,מבחינת קריאה וכתיבה.

יש חנות אחת שרוצה תשלום של 250 ש"ח,ואז היא מתקינה את הממשק בעברית,גירסת אנדרואיד 2.2,ומקלדת בעברית כמובן.

הם נמצאים בת"א.

יש חנות לידי,שמציעה את אותו מכשיר בסכום גבוה יותר,וב-150 ש"ח רוצה להוסיף רק מקלדת.

השאלה היא:

האם בעצם לא כדאי לקנות עם מקלדת/מערכת מעודכנת?

אני לא מתכוון לפרוץ את הטלפון.אין לי כוח להתעסק עם זה,וזה יותר מורכב,למירב ידיעתי,מלפרוץ אייפון.

אם אקנה מכשיר,אתקין את ה-2.2 ואת המקלדת,אשיג +- את אותה תוצאה?

אני מעדיף לקנות קרוב לבית,ולנסות להוריד אותם במחיר.

תודה לעונים.

פורסם

לא ברור מדוע אתה מתעקש על ה-Wildfire כאשר ה-ZTE Blade מציע חומרה עדיפה עליו ובמחיר נמוך יותר...

פורסם

קודם כל, מצטרף ל"תמיד מחייך".

יש גם בארץ, הבאתי לינק מעודכן מאתמול, ואפשר לחפש גם ביד2.

לא רק שהוא מכשיר טוב בהרבה, הוא גם זול בהפרש משמעותי.

אין ערובה לכן ש-2.3 תצא לכל המכשירים בקרוב.

התוכנה הקטנה (אם זיכרוני איננו מטעה אותי) לא תיישר בצורה מספקת את היישור של העברית (מימין לשמאל).

אתה יכול לשלם למישהו שיעשה את זה בשבילך אבל זה לא מסובך, אפשר לבד בבית (תיזהר, זה ממכר).

אני לא יודע מה בדיוק שמים בחנות ולכן אני מנוע מלומר אם התוצאה תהיה זהה, לפעמים כן ולפעמים לא (לצד הטוב ולצד הרע).

החומרה החלשה באה לידי ביטויי כמו במחשב ישן- חלש יותר, איטי יותר, יהיו בעיות בהפעלת כל מיני דברים...

גם אם לא ניתן לשדרג OS באופן רשמי בדרך כלל החברים ב-XDA (או כל אתר אחר) יעשו את זה, הרבה פעמים גם טוב יותר מהחברה עצמה.

פורסם
  • מחבר

נהיה לי חור בראש מרב הדברים שקראתי היום.

ב-iandroid.co.il דווקא משבחים את ה-Wildfire,ולא,אני לא קונה מוצר מאדם פרטי,כי מאיפה תהיה לי אחריות,ואיך בדיוק הוא יפרוס לי את זה ל-12 תשלומים?

האם אני חייב לעשות ROOT על מנת לכתוב בעברית?

ב-XDA כותבים שלא כדאי לעדכן לגירסת אנדרואיד 2.2,כי אח"כ אי אפשר לפרוץ אותה.

אני משתמש פשוט,לא אוהב משחקים,מחפש כולה טלפון מגע,עם GPS,WIFI ונגן MP3.

תהיה לי סיבה אמיתית לפרוץ את המכשיר?

מצידי שהכל יהיה באנגלית,רק שאוכל לכתוב בעברית.

פורסם

אם תעדכן את המכשיר לגרסא 2.2, הפונטים בעברית אמורים להיות אוטומטית בגרסא הנ"ל ולכן לא אמור להיות צורך לעשות Root למכשיר ותצטרך רק להוסיף מקלדת בעברית כדי לראות ולכתוב בעברית.

פורסם
  • מחבר

אם תעדכן את המכשיר לגרסא 2.2, הפונטים בעברית אמורים להיות אוטומטית בגרסא הנ"ל ולכן לא אמור להיות צורך לעשות Root למכשיר ותצטרך רק להוסיף מקלדת בעברית כדי לראות ולכתוב בעברית.

"אמור?"-יש כאן מישהו שבטוח בזה?

אני צריך תשובה וודאית,כי לא בא לי לפרוץ את המכשיר.

ואגב,הוא מתאים גם לרשת פלאפון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים