פורסם 2011 בינואר 1914 שנים שלום.רציתי לדעת מה ההבדל בכלל בין משטח שעולה 80 לבין אחד שעולה 200? בשניהם עובד על אותו עיקרון של מאווררים לא ?
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים ההבדלים לרוב הם בחיבורי USB גודל המאווררים, תאורה וכו.יש בעיה מסוימת שאתה צריך משטח קירור?
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים מחבר שאני משתמש במחשב הנייד למשחקים כבדים אז אני מרגיש חימום משמעותי יחסית בצד שמאל וחשבתי להוסיף....חשבתי שזה יתרום לביצועין של המחשב ....
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים החימום נובע מזה שהמאוורר של המחשב עובד על RPM גבוה יותר..ופולט יותר חום..אין בזה שום דבר רע..להפך זה אומר שהכל עובד תקין..רכישה של משטח מיותרת לדעתי בלי שום קשר למקרה שלך ;D
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים מחבר אז אם אפשר לדעת למה כל כך מדברים וממליצים על זה ? אם המוצר הזה מיותר ? אין לו השפעה על רכיביי המחשב ? המחשב שלי מחובר כל הזמן כמו נייח....
פורסם 2011 בינואר 2014 שנים לא יודע מה איתך..אני לא ראיתי פה המלצות מטורפות על זה...ואין שום סיבה לרכוש אותו בנושא הקירור..עוד 5-8+- מעלות זה לא מה שיעזור..מה שכן יש כאלה שקונים אותו גם כמשטח כתיבה והרחבת חיבורי הUSB וכו..זה כבר נהיה הרבה מעבר ל"קירור"..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.