עבור לתוכן

השוואה בין: CORE I7 S1155 2600 ל-2600K

Featured Replies

פורסם

מה ההבדל בין המעבדים האלה:

Intel core I7 S1155 2600K

Intel core I7 S1155 2600

נכנסתי קצת לראות את המפרט שלהם וראיתי שהם זהים פרט לזה שה- 2600K לא תומך ב- Trusted Execution Technology ועוד איזה משהו שנראה לי כזניח. הכל היה מסתדר לי לולא ה- 2600 היה יותר יקר. מה שקורה בפועל הוא שה- 2600K יותר יקר ואינו תומך בדברים שה- 2600 כן תומך. מה אני מפספס פה?

מה זה Trusted Execution Technology ומי צריך את זה? ולמה ה- 2600K יותר יקר?

עוד משהו… ראיתי ב-

http://rsm.co.il/Category.aspx?catCode=2&ParentID=0&page=1

שיש להם: CORE I7 2600K 1155 6MB

6 מגה מטמון ב- SANDY BRIDGE i7? יש חיה כזאת? או שהם טעו? באתר של אינטל כתוב שלכל אחד מה- CORE I7 1155 יש 8 מגה קאש. מה לא הבנתי פה?

תודה!

פורסם

ההבדל הוא שגרסת הK בעלת מכפלה פתוחה לOC, חוץ מזה הביצועים זהים

פורסם

ב2600K יש שבב גרפי חזק יותר כמו כן, אבל הוא עדין מאוד חלש.

ובשביל להשתמש בשבב הגרפי אתה תצטרך לוותר על OC.

פורסם
  • מחבר

תודה!

מישהו יכול בבקשה להתייחס לחלק השני של השאלה?

יש 2600 או 2600K עם 6 מגה מטמון?

פורסם
  • מחבר

אז הם טעו ב- RSM ויכול להיות אפילו שהם משלמים על הטעות הזאת...

פורסם

ב2600K יש שבב גרפי חזק יותר, מה שדפוק הוא שבנאדם שקונה את ה-K קונה אותו כדי להמהיר אותו, וכדי להמהיר אותו אתה צריך לוח P, ובלוחות האלו אי אפשר להשתמש בשבב הגרפי של המעבד. זה אפשרי רק עם לוחות H.. אבל מי שקונה את ה-K בשביל השבב הגרפי ויש לו לוח H, לא יכול לנצל את המעבד! :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

כן, הבנתי כבר לבד שיש משהו דפוק בכל הקטע הזה. אני הולך על ה- 2600 וזהו. לא צריך את ה- GPU המאפן שלהם. אני גם לא מתכוון לשחק עם ה- OC בשביל להרוויח 2 או 3 אחוזים של ביצועים כשבמעבדים האלה יש TURBO BOOST שעובד בצורה אוטומטית.

אז תגידו לי כבר על הדרך אם אני לא עושה פה טעות:

אני רוצה לקנות את ה- 2600 ולשים אותו בלוח P8P67 EVO של Asus (יהיה לי כרטיס מסך של ATI)

ראיתי שעם הלוח הזה יש לא מעט בעיות, אבל אין לי כל-כך ברירה פה. הוא תומך בכל מה שאני רוצה ומציע את כל מה שאני צריך.

פורסם

כן, הבנתי כבר לבד שיש משהו דפוק בכל הקטע הזה. אני הולך על ה- 2600 וזהו. לא צריך את ה- GPU המאפן שלהם. אני גם לא מתכוון לשחק עם ה- OC בשביל להרוויח 2 או 3 אחוזים של ביצועים כשבמעבדים האלה יש TURBO BOOST שעובד בצורה אוטומטית.

אז תגידו לי כבר על הדרך אם אני לא עושה פה טעות:

אני רוצה לקנות את ה- 2600 ולשים אותו בלוח P8P67 EVO של Asus (יהיה לי כרטיס מסך של ATI)

ראיתי שעם הלוח הזה יש לא מעט בעיות, אבל אין לי כל-כך ברירה פה. הוא תומך בכל מה שאני רוצה ומציע את כל מה שאני צריך.

ASRock extreme4 זול ומספק לך את כול מה שאתה מחפש. ואם אתה לוקח מעבד לא K אז תלך על לוח H67 כי אם אתה לוקח P67 אתה סתם זורק כסף לים כי במילא אין לך אפשרות לעשות OC הלוחות של ה H67 מאוד מאוד זולים!

פורסם
  • מחבר

וואלה, גבר, תודה על ההמלצה אבל לא נראה לי.

לוחות שהיו לי עד היום הם של INTEL, GIGABYTE, ו- ASUS

למרות שהלוח של ASROK שאתה ממליץ לי נראה משהו קטלני ועולה כ- 400 שקל פחות אני מעדיף ללכת על משהו שאני כבר מכיר.

ולגבי כל סדרת ה- P8H67 של ASUS.. הלכתי וממש התעמקתי במפרט וגיליתי שאף לא אחד מהם מציע את כל מה שנותן ה- P8P67 EVO (הם עשו זאת בכוונה) ובלוח הזה ישנם כמה דברים שסביר מאוד ואני אצטרך בעוד מספר שנים. המחשב הזה אמור לשרת אותי לפחות 3-4 שנים וחוץ מלהוסיף לו SSD בעוד שנה או שנתיים אני לא מתכוון להתחיל להוסיף לו דברים שיחסרו לי… אולי רק זיכרון

פורסם

וואלה, גבר, תודה על ההמלצה אבל לא נראה לי.

לוחות שהיו לי עד היום הם של INTEL, GIGABYTE, ו- ASUS

למרות שהלוח של ASROK שאתה ממליץ לי נראה משהו קטלני ועולה כ- 400 שקל פחות אני מעדיף ללכת על משהו שאני כבר מכיר.

ולגבי כל סדרת ה- P8H67 של ASUS.. הלכתי וממש התעמקתי במפרט וגיליתי שאף לא אחד מהם מציע את כל מה שנותן ה- P8P67 EVO (הם עשו זאת בכוונה) ובלוח הזה ישנם כמה דברים שסביר מאוד ואני אצטרך בעוד מספר שנים. המחשב הזה אמור לשרת אותי לפחות 3-4 שנים וחוץ מלהוסיף לו SSD בעוד שנה או שנתיים אני לא מתכוון להתחיל להוסיף לו דברים שיחסרו לי… אולי רק זיכרון

תראה אני בהתחלה רציתי לקנות את ה Asus p8p68 deluxe אחרי בדיקות רבות עם חנויות אתרים ביקורות וכו.. הגעתי למסקנה שהלוחות של אסוס פשוט לא משתלמים למחיר שלהם תגיד מילה הם היו נותנים איזה משהו מיוחד אז מילא אבל כול מה שנותן לך האסוס נותן לך האסרוק אם זה תמיכה בזכרונות ואם זה תמיכה בCROSSFIRE או SLI תסמוך עליי שאם אתה קונה ASRock אתה לא תצטער חבל לזרוק עוד 400 שקל על משהו שאתה לא תרגיש ואני מדבר מניסיון אתה משקיע סכום גדול בלוח איכותי ושל חברה מוכרת ובלה בלה בלה ובסוף אתה מגלה שהייתה יכול לקנות לוח עם אותם דברים בהרבה יותר זול .

אני רק מנסה לעזור לך לחסוך כסף אל תיפול על הטריק של היותר יקר יותר טוב זה לא נכון בכלל.

בוא לא נישכח ש ASRock זאת חברה בת של Asus .

ד''א אני ישמח אם תפרט מה יש בEVO שיספק אותך בעתיד.

עריכה:

הנה מדריך מאוד מפורט על הלוח הנ''ל http://www.hardwareheaven.com/reviews/1098/pg1/asrock-extreme4-p67-and-fatal1ty-professional-p67-vs-x58-with-core-i7-950-review-introduction.html

פורסם
  • מחבר

איזה קטע! תאמין או לא אני בדיוק הייתי עכשיו באתר שלהם והחלטתי ממש להתעמק במפרט ולראות איפה אני עומד.. רק תגיד לי אם אתה יודע (כי זה לא ברור באתר) אם הלוח תומך ב- SATA3 6Gbps.

אני חייב לציין שהאתר שלהם קצת דפוק. למזלי עיצוב אתרים זה לא מה שאני שוקל לרכוש מהם.

עוד שאלה למי שמבין.. באתר של IQPC (ואתרים אחרים) ישנם אותם דגמים של מעבדים כשחלקם BOX וחלקם- TRAY... מה זה אומר.. אני לא הולך לקנות ברשת אבל פשוט מעניין אותי עם מה יש לי עסק.

פורסם

עוד שאלה למי שמבין.. באתר של IQPC (ואתרים אחרים) ישנם אותם דגמים של מעבדים כשחלקם BOX וחלקם- TRAY... מה זה אומר.. אני לא הולך לקנות ברשת אבל פשוט מעניין אותי עם מה יש לי עסק.

BOX - אריזה שבד"כ כוללת בין היתר גם גוף קירור+מאוור.

TRAY - אריזה שלא כוללת שם דבר מלבד המעבד.

פורסם

איזה קטע! תאמין או לא אני בדיוק הייתי עכשיו באתר שלהם והחלטתי ממש להתעמק במפרט ולראות איפה אני עומד.. רק תגיד לי אם אתה יודע (כי זה לא ברור באתר) אם הלוח תומך ב- SATA3 6Gbps.

אני חייב לציין שהאתר שלהם קצת דפוק. למזלי עיצוב אתרים זה לא מה שאני שוקל לרכוש מהם.

למיטב ידיעתי, כל לוחות p67 תומכים בsata3

זה חלק מהצ'יפסט

פורסם

כול הדברים שאני קונה זה אך ורק מIQPC זה החנות הכי טובה שעבדתי איתה שירות לקוחות אין דברים כאלה באמת שאני ממליץ לך בלב מלא לרכוש מהם

מעבד BOX מעבד עם מאורר של אינטל מעבד TRY בלי מאורר של אינטל אז אם אתה קונה קירור נפרד אז תקח את TRAY.

-וכן הוא תומך בsata3 .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים