פורסם 2011 בינואר 1714 שנים אם תוכלו לערוך השוואה מסודרת בין מה יש לאחד שלשני אין הודה לכם מאוד אני מבובל ולא יודע איזה מהם לבחור
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים אני נשבע שאני אבעט בבן אדם הבא שיפתח את אותו דיון בפעם המיליון, צריך ליצור פילטר לנעילה מידית של דיונים שמכילים את שני המילים האלוman-of-Godלא משהו אישי אבל יש לך פה לא מעט ת'ראדים עם דיונים ארוכים על הנושא, חיפוש בגוגל גם יתן לך השוואות מפורטותמבחינת אנשים, חלק יגידו איפון חלק יגידו SGSאני אישית מאלו שיגיד SGS כי אני איש אנדרואיד (ועל הדרך יש לי SGS)
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים מחבר עיקרו של נושא זה הוא סקר , קראתי כל כך הרבה תגובות וכו' אז פתחתי סקר שבו רציתי בסך הכל לראות את ההתפלגות מבחינת מספר המצביעים תודה ויום טוב
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים אח שליאני גם הייתי כמוךקנה מה שפחות או יותר עם חבילה יותר טובה , זה כולה פלאפון , לא משכנתא שניהם מכשירים ברמה גבוההאפליקציות שמפליקציות זה נחמד כןאבל אחרי יומיים זה נטחן ונמאס שניהם עם גלישה סלולרית טובה חצי שנייה לפה או לפה לא קריטיקיצור אם זה היה אותו מחיר אני בטוח שהרוב היו לוקחים אייפוןאבל בגלל שזה כפול אין טעם להשקיע .בכל מקרה תתחדש
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים מחבר המחיר לא בדיוק מעניין אותי בשניהם אני מזדקה עליו - מחיר מלא בגלל תוכנית שאני לוקח.הבעיה שאני לא מכיר מישהו שיש לו את האייפון , ואחד שאני מכיר ויש לו את הגלאקסי S הוא פשוט נתקע לו כל X שניות או בביצוע פעולות פשוטות למדי
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים ממה שהבנתי בפורום הזה (ולי אין סמארט-פון), ה SGS הוא מכשיר נהדר, אתה פשוט צריך להסיר ממנו את החרא שהחברות הסלולריות שמו עליו, נראה לי שלדי הרבה אנשים בפורום יש או אייפון או SGS או שניהם, עושה רושם ששניהם מעולים (קודם תשאל את עצמך מה אתה רוצה ממנו).התובנה שלי- אתה רוצה להתעסק איתו? יש לך ידע טכני? אתה לא אוהב את הגן הסגור של אפל וחושב שאמא של סטיב ג'ובס רוכלת ירקות? קנה SGS.אתה לא אוהב להתעסק עם הטלפון? רוצה מוצר טרנדי שנהיה כבר שם גנרי? רוצה שהעיברית והכל יהיה מובנה? קנה אייפון.בהצלחה.
פורסם 2011 בינואר 1914 שנים לא צריך להוריד כלום, צריך להתקין רום נורמאלי 2.2.1 ולהישאר איתו אלא אם כן יוצא עדכון ממש רציני... יש לי רום כבר חודש ואני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב ואפילו בלי לאגפיקס והכל עובד פיקס....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.