עבור לתוכן

מסך מגע למסעדה

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים.

אני לא מבינה כלום במחשבים או במסכים של מחשבים (אבל בשאיפה להפוך למאוד מבינה)

אני צריכה לקנות כמות של מסכי מגע שישמשו כמסכים לעמדות מלצרים במסעדות.

המסך לא צריך לעשות יותר מידיי חוץ מלהיות מסוגל להתחבר לאינטרנט ולהריץ עליו תוכנה אחת. לא כבדה במיוחד.

כיוון שמדובר בכמות לא מבוטלת של מסכים אני רוצה לוודא שאני עושה בחירה נכונה.

מה הם הדברים שצריך להתחשב בהם כשקונים מסך כזה ומה לדעתכם הכי מומלץ?

אשמח לכמה שיותר חוות דעת!

תודה רבה!

פורסם

הם אמורים להיות מסכים אינטגרליים? הכוונה שהם יושבים ב"חור" יעודי? או שאין בעיה שיהיו גם FULL FRAME (כמו מסך רגיל).

פורסם

פרמטר נוסף שאת צריכה לקחת בחשבון הוא שירות: אם מסך מתקלקל תוך כמה זמן מגיע טכנאי? והאם תקבלו מסך תחליפי בזמן התיקון?

פורסם

מסכים רגילים אינם מיועדים לשימושיך, פני לחנויות שמתמחות במכירת ציוד למסעדות. המסך מגיע עם מחשב, תוכנה ואפשרויות הכנסת התפריט/מוצרים הדרושים למכירה.

פורסם

לפי מה שהבנתי את צריכה עמדות מחשב שלמות....

זה שתלכי ותקני "מסכי מגע" לא יעזור לך.... את צריכה לקנות עמדות מחשב שהייעוד שלהן הוא מלצרות וכו'.... מה תעשי רק עם מסך מגע? את צריכה להתקין תוכנה כלשהי הרי לא? את צריכה שרת או משהו כדי שיירכז לך את כל החומר.... מלאי, חיובים באשראי, שעון עובדים, ועוד...

זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה. על אחת כמה וכמה כשציינת שאת ומחשבים לא הולך ביחד...

לדעתי כדאי לך לפנות לחברה שמתעסקת בנושא הזה...

לי יש ניסיון לא רע בכלל עם חברה שנקראת "פידליו מיקרוס", או "ויז'ן". אלו חברות שמציעות פתרונות בידיוק למה שאת מחפשת.

הם מתעסקים בתחום הזה של קופות מגע וכו' ונותנים שרות אפילו לסניפים של yellow, ארומה, ועוד.

בכל מקרה, זה עסק מאוד מאוד מאוד יקר, הקופות מגע האלו (לרוב של IBM) עולות המון כסף, בנוסף לזה את צריכה לקנות מגירות לCASH, מדפסות מיוחדות להדפסת קבלות ועוד... הייתי מציע לך לשקול את הכדאיות של כל הנושא, כי זה המון המון כסף ויכול להיות שסתם קופה רושמת פשוטה יכולה לעשות בשבילך את העבודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים