עבור לתוכן

דרייבר ל ATI mobility Radeon HD 5650 לא עובד

Featured Replies

פורסם

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה

קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים

אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר.

המחשב windows 7 ultimate x64

כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650

שוב מחשב חדש...

פורסם

תסתכל במנהל ההתקנים אם הכ.מסך מזוהה.

פורסם

זה של חברת HP?

פורסם

אם זה של טושיבה זו בעיה ידועה עם הדרייברים מה שמעצבן עד מאוד, לבן דוד שלי יש מחשב כזה עם כרטיס כזה.

לי אישית יש 4650 ואף פעם לא נתקלתי בבעיות עם הכרטיס מסך (מחשב HP)

פורסם
  • מחבר

זה של חברת HP?

לא acer מדגם aspire 8942g[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 13:43:05

תסתכל במנהל ההתקנים אם הכ.מסך מזוהה.

כן אבל איפה שמשנים את הרזולוציה לא כתוב את דגם של כרטיס כתוב 1. צג מחשב נייד ולמה זה כך לפני שפרמתי היה כתוב

ועם מישהו מפה יודע להגידר את catalyst control center שאחר כך שאני ישחק במשחקים כבדים נגיד call of duty black ops

שיעבוד לי על הכי גבוה בלי בעיות תודה למי שיעזור[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 13:51:24

אם זה של טושיבה זו בעיה ידועה עם הדרייברים מה שמעצבן עד מאוד, לבן דוד שלי יש מחשב כזה עם כרטיס כזה.

לי אישית יש 4650 ואף פעם לא נתקלתי בבעיות עם הכרטיס מסך (מחשב HP)

תגיד בacer אותו דבר?
פורסם

תודה :)

בהצלחה , גם אני נילחצתי בהתחלה כשפירמטטי את הנייד שלי ,עד שמצאתי את הדרייבר לHP עבור ה5650 שלי.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

בהצלחה , גם אני נילחצתי בהתחלה כשפירמטטי את הנייד שלי ,עד שמצאתי את הדרייבר לHP עבור ה5650 שלי.

תודה.ואחי יש מדריך שמסביר איך להגדיר את catalyst control center כי אחריי שהתקניתי את דרייבר של amd catalyst control center

הכול טוב אבל אי אפשר לעשות על hige ברזולוציה סביר( 1280 × 720) למה זה כך כי יש סרטונים בyoutbe עם אותו כרטיס שמשחקים על hige

ברזולוציה 1920X1080 מקווה שתבין ותפתור לי את בעיה אני רוצה לעשות על hige בגלל על medium זה גרפקיה חלק אבל משהו מגיעל כזה כמו לאג שזזים או רצים

ושחכתי לציין יש לי מעבד i7 720qm 1.6gGHz

עם 4 ליבות לפני שקניתי המליצו לי עליו אמרו לי בגלל שמשחקים חדשים לא רק צרכים כרטיס מסך חזק צריכים גם מעבד עם 4 ליבות מה את אומר על זה אחי?

פורסם

תודה.ואחי יש מדריך שמסביר איך להגדיר את catalyst control center כי אחריי שהתקניתי את דרייבר של amd catalyst control center

הכול טוב אבל אי אפשר לעשות על hige ברזולוציה סביר( 1280 × 720) למה זה כך כי יש סרטונים בyoutbe עם אותו כרטיס שמשחקים על hige

ברזולוציה 1920X1080 מקווה שתבין ותפתור לי את בעיה אני רוצה לעשות על hige בגלל על medium זה גרפקיה חלק אבל משהו מגיעל כזה כמו לאג שזזים או רצים

ושחכתי לציין יש לי מעבד i7 720qm 1.6gGHz

עם 4 ליבות לפני שקניתי המליצו לי עליו אמרו לי בגלל שמשחקים חדשים לא רק צרכים כרטיס מסך חזק צריכים גם מעבד עם 4 ליבות מה את אומר על זה אחי?

אתה בטוח במה שאתה אומר? כי זה לא נשמע סביר.

וסתם כך, במשחק הזה יש גם כרטיסים חזקים באמת שהוא עושה להם בעיות. הלאגים, הם במשחק יחיד או ברשת?

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח במה שאתה אומר? כי זה לא נשמע סביר.

וסתם כך, במשחק הזה יש גם כרטיסים חזקים באמת שהוא עושה להם בעיות. הלאגים, הם במשחק יחיד או ברשת?

עם לדייק 1920X1080 מה אי אפשר עם מעבד טוב כרטיס טוב לשחק בhige סתם השקעתי על המחשב הרבה כסף?וביבקורת שקראתי היה כתוב ''לפטופ לגיימרים מקצוענים'' עם אתה רוצה לקורא את סיקור כאן http://www.newsgeek.co.il/acer-aspire-8942g-core-i7/
פורסם

מתוך הביקורת:

עקב כך רצוי וכדאי שלא להתפתות ולהימנע מלהגדיר את הגרפיקה של המשחקים לקונפיגורציה גבוהה מידי למרות שהמחשב בהחלט יוכל להתמודד עם רוב הקונפיגורציות באופן מרשים.

בקיצור, מחשב חזק. אבל בגבול מסויים.

פורסם

http://www.yardenpc.co.il/Product.aspx?ProductID=3656

זה המחשב שלך? זה מחשב יקר מאוד 8000ש"י , אבל עם כל הכבוד, כרטיס מסך 5650 לא חזק מספיק ל1920 X1080 , לי יש מסך 1360X1024 ומעבד I5 ואותו כרטיס ואני מיתקשה להפעיל מישחקים ברמה גבוהה ,

פורסם

אם שילמת על לאפטופ לגיימרים כ8000 וקיבלת 5650 תבקש את הכסף בחזרה כי זה לא שווה את זה

הכרטיס בערך ברמה של ה9600GT היישן

פורסם

8000 שקל על המחשב הזה זה הרבה מאוד...

חבר שלי עם טושיבה I5 560 5650ATI שילם 4800....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים