פורסם 2011 בינואר 1514 שנים אחרי כמה חודשים עם מכשיר ה-Samsung gt-s8500 Wave שנהניתי ממנו מאוד אני מחפש מכשיר אחר שימלא אחר התפקיד.אחרי שאמכור את ה-Wave אקח את אחד המכשירים שנמצא בכותרת :חשובים לי תכונות מסויימות :זכוכית חסינת שריטות \ שרידות גבוהה.גוף מכשיר מוצק.מצלמה טובה.GPS טוב.תוכנה עדכנית וברת שדרוג.צליל טוב וסאונד טוב בזמן שיחה.יכולות צילום טובות."גיימינג" ברמה טובה (קצת מוזר לחבר בין סלולר לגיימינג אבל זה בכדי להעביר את הזמן )לא אשתמש בדור 3 אלא בדור 2 אין לי חבילת אנטרנט סלולרית.את הנקסוס וה-SGS יש לי ב-1600שח ואת ה-N8 ב2100.
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים SGS חד וחלקלגבי הGPS יש בעיות אבל עדיין אחלה מכשירהN1 הוא ישן יחסית אליו, ועל הנוקיה אין מה לדבר....
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר ראיתי את המגה דיון אודות ה-SGS אבל בעיות GPS...זה לא לרוחי.מה לגבי שדרוגי תוכנה? פרויו? אולי גם ג'ינג'ר?ה-N1 מקבל עדכונים כול הזמן אבל המצלמה שלו שווה לתחת.ה-N8 משתדרג כול הזמן ויוצאים לו המון אפליקציות חדשות מידי יום,אני שונא סימביאן אבל מבחינת תכנון נכון של ניהולתכוניות הרצות ברקע הוא מוביל בהחלט.
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים Guardian AngelלSGS יש מזמן פרויו וכבר יש גרסאת לא רשמיות של גינגר (אישית אני מחכה לרום נורמלי לקפטיבייט שלי עדיין) לגבי עדכונים עתידייםin XDA we trustאם לא יהיה משהו רשמי, תהיה בטוח שיהיה לא רשמי עדיףנוקיה זה נוקיה, אבל זה לא מגיע לקרסוליים של מכשירי האנדרואיד במיוחד הSGSלגבי הGPS, יש אנשים שחיים עם הGPS שלהם בשלום (כמוני) ויש כאלו שיש להם איתו בעיות, אין הרבה מה להגיד על זה
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים tתה נותן יותר מדי קרדיט לsgsאין לו שום רום נורמלי שxda עשו, רק מודים של רומים קיימים של סמסונגאם סמסונג לא יוציאו ג'ינג'רברד למכשיר הזה, אל תחכה לאחד מxda
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר ה-SGS הרגיל בעל בעיות GPS ידוע לי של-Captivate אין בעיות שכאלו.נקסוס 1 חוגג בכיף עם 2.3 ולולא המצלמה המעפנה שלו הייתי הולך עליו בלי בעיה,אינני בטוח כמה זמן הוא יחזיק בשוק בכללמבחינת שדרוגי תוכנה..
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים tתה נותן יותר מדי קרדיט לsgsאין לו שום רום נורמלי שxda עשו, רק מודים של רומים קיימים של סמסונגאם סמסונג לא יוציאו ג'ינג'רברד למכשיר הזה, אל תחכה לאחד מxda? על מה אתה מדבר... כנס לXDA ותראה מספיק גרסאות של גינגר למגוון מכשירים, הם יצרו אותם בהתחלה מהSDK שלו ועכשיו עושים פורט מהNS לכולםבכל מקרה כל עוד הNS מפותח הכל יזלוג לSGS מאחר והחומרה שלהם זהה לגמרי כמעטמבחינת שדרוגים לN1, אני לא דואג... אחד המכשירים עם הקהילה הגדולה ביותר אם לא הגדולה ביותר בכלל
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים החומרה לא זהה, יש להם בעיות בגלל דרייבריםזאת הסיבה שלא תראה בקרוב gb בsgsזאת הסיבה שאתה לא רואה רומים שנבנים מaosp (כמו cm)
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים ועדיין, עד היום לא הצליחו לבנות שום רום לגלקסי שבאמת עובדיש רק מודים של רומים קיימים של סמסונג
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים את הN1 אני לא מכיר אבל אני עם הnokia c7 שהוא מקבילה לN8 רק עם מצלמה קצת פחות טובה (ובלי יציאת HDMI) והוא בהחלט עונה על כל התכונות שרשמת, לאח שלי יש את הSGS והוא ממש ממש גדול, הסוללה שלו קצת פחות טובה, הוא יותר קל וממה שאני קורא ברשת בזמן האחרון מסתבר שהAndroid הוא מערכת מאוד פרוצה שפחות או יותר נותנת את כל מה שהיא יודעת עליך לכל מי שרוצה את זה (שזה לדעתי נקודה מאוד חשובה) הסימביאן, כל פעם שתוכנה רוצה מידע מהטלפון הוא מבקש את רשות המשתמש כאשר הוא אומר לו בידיוק איזה סוג מידע התוכנה מבקשתבקשר למצלמה, הN8 נחשב לבעל המצלמה הכי טובה היום בשוק אז אם זה באמת חשוב לך זה נקודה חשובהאני קצת גרופי של נוקיה אז אני לא הכי נייטרלי פה מצד שני לא ניראה לי שיש מישהו שהוא באמת אובייקטיבי בדברים האלה
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר עמרי אני רואה שאתה מתייחס לאנדו במשך כול הדיון ולא מילה על הסימביאן.אני ממש מבולבל...בהתייחס לדרישות שלי איזה מכשיר כן לקחת?B2BD השתמשתי קצת ב-C7-00 ולא אהבתי אותו במיוחד הוא לא מרגיש כמו ה-N8 משומה במהירות תגובה.
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים ועדיין, עד היום לא הצליחו לבנות שום רום לגלקסי שבאמת עובדיש רק מודים של רומים קיימים של סמסונגברצינות, שחרר כברלא יודע מה עבר עליך עם ה SGS אבל אתה לא חייב לגרום לאחרים להתרחק ממנו, מכשיר מדהיםבקשר לנושא ה GPS שלי עובד מצוין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.