עבור לתוכן

עזרה : אוברקלוק לכרטיס מסך GTX 570

Featured Replies

פורסם

אתה מוזמן לראות עוד חישוב מספרי עם מערכת שיותר חזקה בהרבה מזו של המשתמש..

בסטוק הכרטיס מסך מגיע לאזור ה213+- וואט..

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-570-review/8

תוסיף לזה את המאמץ של המעבד וכו..והוא עדיין לא חורג בצורה קיצונית כמו שאתה מציג את זה..

כמו כן שום רכיב לא יעמוד בOC קיצוני לאורך זמן (וזה אומר שנים על גבי שנים) גם המעבד..

אבל אנשים עושים OC מקסימלי..למה ? כי הטמפ' והמערכת מאפשרת להם..זה לא אומר שהמעבד ימות עוד שנה או חצי שנה..

וזה שהמערכת יציבה מעיד על החוזק של הספק והיכולת שלו להתמודד עם המערכת..כמו בכל רכיב אלקטרוני יש ניחות..וירידה עם הזמן..

אבל את זה אף אחד לא יכול לצפות..

שורה תחתונה..הוא יכול למדוד את הOC בזה שהמערכת יציבה..אם להגיע לזה ולהישאר שם או לא..זה בחירה שלו..

אנחנו הבאנו בפניו את כלל הנתונים ;D :xyxthumbs:

פורסם
Now for those interested, the PC (not just graphics card) stressed with a game, consumes 369W and if we stress with FurMark we can write down a 409 Watt power consumption. So just Furmark alone used an extra 40W.

409W כשהכרטיס בסטוק.. ובמאמץ מלא בפיורמארק (נכון משחקים אמיתיים לא מאמצים ככה את הכ.מסך, אבל עדיין).

GeForce GTX 570

On your average system the card requires you to have a 600 Watt power supply unit.

הכל מאותו הלינק שאתה פרסמת.. ;)

בכל אופן אני בהחלט בעד OC מקסימלי למערכת, אני כבר שנים עובד ככה. אבל הספק זה הדבר היחיד שאני לא משחק איתו.

וכן, עכשיו זה כבר בהחלט בידי פותח התרד :).

פורסם
בסטוק הכרטיס מסך מגיע לאזור ה213+- וואט..

ציינתי את הצריכה של הכרטיס בלבד ;D

וכמו שציינת ניתן לפותח התרד להחליט מה מתאים לו.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האם עלייה במתח והעלאת תדרים תעזור לי כאן מבחינת ביצועים?? כי הבנתי מכמה ביקורות של אנשים שככל שמעלים את המתח ואת התדרים בעצם מגיעים לאותה תוצאה עם מתח נמוך ותדרים נמוכים בקצת.

פורסם

העלאה של מתח אמורה להועיל בהעלאה של תדר..אבל גם גאן צריך למצוא את העמק השווה..

הכוונה היא למצוא את התדר הMAX עם המתח המינימלי שאתה יכול..וככה הרווחת משני העולמות..

פורסם

לציין דרישות ספק כח כאלה זה כסת"ח כי ידוע שמעורב הרבה יותר מנתון של כמות ואטים שהספק מסוגל להפיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים