עבור לתוכן

קונה מחשב חדש, צריך עזרה עם בחירת כרטיס 6850HD

Featured Replies

פורסם

היי ,

הייתי ב-KSP ובניתי את המחשב הבא:

I5 2500

ASUS P8H67-M s1155

CORSAIR XMS3 1333MHZ 2 GB X2

COOLERMASTER ELITE 335

SASONIC 600W SS-600ET

ASUS 6850HD - DIRECT-CU

איש המכירות התריע בפניי שלא בניתי את המחשב נכון ושכרטיס המסך שבחרתי יעשה לי בעיות וארטיפאקטים ושספייר וג'יגהבייט עושים כרטיסים יותר טובים עם הצ'יפסט של AMD, הוא גם לא הבין איך בחרתי מארז ב-200ש"ח בלבד עבור המערכת ואמר שהזכרונות יעשו בעיות עם לוח של ASUS.

הבחור עשה עליי רושם של אדם טוב ומבין שיודע על מה הוא מדבר ולכן הפכתי את כל האינטרנט בחיפוש אחר בעיות ידועות לגביי הכ.מסך שבחרתי, התוצאות היחידות שמצאתי נגעו לארטיפקטים באוברקלוק (שאני במילא לא מתכנן) ואלו תוצאות שמגיעות גם עם חיפוש של GIGABYTE ו-SAPHIRE ואפילו חיפושים על כרטיסי NVIDIA.

בכל אתר שאני מכיר (TOMS, OVERCLOCKES.NET,BJORN3D,אחוזי כשל ב-NEWEGG וכו') מתואר האסוס בכרטיס השקט ביותר, הקריר ביותר והמומלץ ביותר מבין החבורה.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? אני מפספס משהו? ASUS הפכה לחברה בעייתית בזמן שישנתי?

פורסם

לפי מה שאני יודע זה שכל החברות של הכרטיסי מסך כמו Sapphire , Asus , Gygabyte במיוחד פחות או יותר כולם שווים רק פשוט לדעתי Asus היא היקרה בינייהם בגלל השם הותיק והידוע שלהם אבל זה מה שאני מכיר אולי מישהו יודע יותר אינפורמציה לגבי זה :)

פורסם

לי יש 6850 של SAPHIRE ואין לי שום רעש ממנו , גם שאני עושה לו OC ומעלה את המהירות של המאוורר ל60 אין רעש חזק , לגביי הזיכרונות לא יודע מדוע הוא אמר זאת , לגביי המארז זה לא כל כך חשוב כי החומרה שקניתה לא מיתחממת במיוחד ,רק שיהיה מאוורר מקדימה ואחד בחלק האחורי של המארז, לגביי הלוח הכל בסדר גמור, בחרתה בלוח טוב ומיתקדם מאוד , לגביי הזיכרונות שמתאים ללוח האם הם: 4 DDR3 1333/1066 Memory , כך שהזיכרונות שבחרתה מתאימים,

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה אבל הייתי רוצה לשמוע דעה מהחבר'ה ב"כבדים" פה בשביל להיות שקט.

תודה מראש

פורסם

אין שום הבדל בין החברות כשזה מגיע לכרטיס מסך. ההבדל הוא זניח בעיקר בטמפ'. האיש מכירות הגזים.

אבל, לבחור כן יש נקודה לגבי המארז, אני לא כל כך מכיר את ה-335 אבל מאוד חשוב לבחור מארז עם כיווני אוויר טובים.

פורסם
  • מחבר

אין שום הבדל בין החברות כשזה מגיע לכרטיס מסך. ההבדל הוא זניח בעיקר בטמפ'. האיש מכירות הגזים.

אבל, לבחור כן יש נקודה לגבי המארז, אני לא כל כך מכיר את ה-335 אבל מאוד חשוב לבחור מארז עם כיווני אוויר טובים.

המארז קצת קטן יחסית למיד-טאוור אבל יש לו פרונט מחורר (עם פילטר נשלף) ואפילו ראיתי תמונה של מישהו שהכניס בו I7 950 , GTX570, ספק 650 של קורסאייר וגם קירור H60 וזה נראה בסדר גמור.

פורסם

המארז קצת קטן יחסית למיד-טאוור אבל יש לו פרונט מחורר (עם פילטר נשלף) ואפילו ראיתי תמונה של מישהו שהכניס בו I7 950 , GTX570, ספק 650 של קורסאייר וגם קירור H60 וזה נראה בסדר גמור.

הסתכלתי על תמונה של המארז ברפרוף, ראיתי שאין בו אפשרות להעביר כבלים מאחור ככה שאת כל החוטים תתצטרך להעביר מקדימה, זה לבד משפיע רבות על כיווני אוויר וטמפ' בתוך המארז.

אני לא יודע מה המחירים בשאר החניות, אבל בKSP יש לך את הantec 300 בתוספת של כ-50ש"ח.

פורסם

בשביל עוד כמה עשרות שקלים לדעתי כדאי לבחור מארז יותר גדול.

בייחוד אם אתה שוקל לקנות קירור רציני.

לגבי החברות של כרטיסי המסך בגרסאות הריפרנס ההבדל הם זעומים (לעיתים בגרסאות ספציפיות כמו ה5850 של ASUS ישנו הבדל אבל גם אז הוא כמה מעלות לכאן או לכאן).

פורסם

לי יש את ה6850 של SAPHIRE ,לדוגמא אני מריץ crysis warhead על רזולוציה של 1680X1050 הכל על enthusiast עם פילטר על 8 ואני מקבל בין 27 ל 32 FPS , כך שלפי דעתי זה כרטיס דיי חזק ,

פורסם

כל מה שהמוכר אמר לך, חוץ מהעיניין של המארז, קשקוש אחד גדול, אתה מוזמן להתעלם ממנו.

פורסם

זה גם אני אמרתי לו , הוא בחר בלוח אם +זיכרונות מעולים , לפי דעתי שיקח את ה6850 של SAPHIRE, זה דגם מוצלח,לגביי המארז כדאי מארז יותר מרווח , החשוב שיהיה לו מאוורר מקדימה+מאחור , החומרה שלו לא מיתחממת במיוחד.

פורסם

באמת קשקוש. גם SAPPHIRE, גם ASUS ו גם GIGABYTE עושים כרטיסים טובים ומעניין לדעת למה איש מכירות ממליץ מותג אחד ומשמיץ את שני :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי על תמונה של המארז ברפרוף, ראיתי שאין בו אפשרות להעביר כבלים מאחור ככה שאת כל החוטים תתצטרך להעביר מקדימה, זה לבד משפיע רבות על כיווני אוויר וטמפ' בתוך המארז.

אני לא יודע מה המחירים בשאר החניות, אבל בKSP יש לך את הantec 300 בתוספת של כ-50ש"ח.

יש דרך להחביא שם את הכבלים אל תדאג, החבר'ה ב-overclock.net לא פרייארים.

אני גם לא מתכנן אוברקלוק חבר'ה, האנטק 300 עולה עוד 100 שקל ויוריד את הטמפ' באיזה מעלה וחצי...מקסימום נדחף שם איזה מאוורר של 2000RPM במקום :lol:

מאוד מוזר לי העניין הזה, אני עדיין פוחד לקחת את הזכרונות האלה ואת המערכת בכלל, הוציא לי את כל החשק לקנות את המחשב הבחור...זה כאילו אומרים לך :"בוא ותאסוף את המחשב תקול ואז כשהוא יתקלקל נגיד: אמרנו לך!".

תראו איזה בושה- איש מכירות מחשבים שמושפע מדבריו של איש מכירות אחר :lol:

[br]פורסם בתאריך: 17.01.2011 בשעה 02:58:57

באמת קשקוש. גם SAPPHIRE, גם ASUS ו גם GIGABYTE עושים כרטיסים טובים ומעניין לדעת למה איש מכירות ממליץ מותג אחד ומשמיץ את שני :nixweiss:

יכולים להיות לזה 2 מניעים: או אחד טוב או אחד רע, אבל אי אפשר לדעת אז לא ניכנס לזה ולא נכפיש סתם.

פורסם

היי

אין לך מה לדאוג בקנייה שלך , הכל בסדר בחלקים שבחרתה , רק תדאג שיוסיפו לך מאוורר אחד נוסף במארז, כי הם באים רק עם מאוורר אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים