עבור לתוכן

אי אפשר להציג תמונה על מסך המחשב ועל מסך הLCD באותו הזמן

Featured Replies

פורסם

^^ זה לא משנה, עדיין אמור לעבוד.

@אורן

האם ניסית לשנות דרך CCC (שאגב זה קיצור ל- Catalyst Control Center, התוכנה לשליטה על הכרטיס מסך וכו' שמותקנת עם הדרייבים).

אין לי כרגע נגישות למחשב עם CCC (והעיצוב שונה מגרסאות ישנות יותר), אחרת הייתי מראה לך בדיוק איפה להגדיר.

פורסם

זה כן משנה! אם הוא מנסה להפעיל מסך אחד על רזולוציה של 1080 והמסך השני לא תומך אז תיהיה תצוגה רק במסך שתומך ברזולוציה.

פורסם

זה לא משנה, כי מסך אחד הוא 1080P והטלויזיה תדע להציג אות של 1080P גם אם היא HDREADY.

פורסם

לי זה לא עובד בבית כמו שאתה אומר, הטלויזיה לא יודעת להציג את האות המדובר יש לי מסך מחשב 24 של LG שמציג 1080 והמסך טלויזיה של Samsung Hdready אני על דופליקייט ואם אני מגדיר רזולוציה מעבר 720*1280 המסך מציג לי את ההודעה של אין אות!

פורסם

לא סתם שאלתי לגבי הרזולוציות.

יצא לי להיתקל בטלוויזיות HD READY שעשו בעיות דומות בגלל הרזולוציה.

תוריד רזולוציה ונסה שוב DUPLICATE.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את כל סוגי הרזולוציות כשאני עושה רזולוציה שאחד המסכים לא תומך זה ישר כותב לי שאחד מהמסכים לא תומך

כן לחצתי על כל כפתור בCCC אפילו קודם מצאתי שם אפשרות לEX אבל מסיבה שאני לא מבין כרגע זה אפור שם איפה שיש EX ואני לא מצליח לשנות את זה

אבל קודם הצלחתי איכשהו לשנות את זה וזה לא שינה כלום

פורסם
  • מחבר

טוב אני מסיק מהדיון הזה שבילתי אפשרי להציג את אותה התמונה גם על המסך של המחשב וגם על המסך של הLCD באותו הזמן

אם מישהו בטוח שאפשר כל עזרה תתקבל בברכה ואגב תהייה לי LCD חדשה ביום שישי אני אמסור לכם אם אליה זה כן מתחבר

ובנוגע לזה שלא מופיעות התיקיות והחלונות והעכבר אם אני מחבר את המסך ליציאה השניה של הכרטיס מסך למישהו יש מושג למה זה ככה?

פורסם

אם יש עוד משהו מחובר אז זה כנראה בגלל מצב EXTEND והמסך שלך מתפקד כמסך משני.

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי?

יש לי מחשב מחובר ומסך מחובר המחשב מחובר לDVI והמסך מחובר לHDMI למה במצב DUP או EX אז רק מסך אחד עובד ולא שניהם ביחד?

איך אני יכול לעשות ששניהם יעבדו בו זמנית?

פורסם

זה אמור לעבוד.

לא ברור למה אצלך זה לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים