פורסם 2011 בינואר 1414 שנים ^^ זה לא משנה, עדיין אמור לעבוד.@אורןהאם ניסית לשנות דרך CCC (שאגב זה קיצור ל- Catalyst Control Center, התוכנה לשליטה על הכרטיס מסך וכו' שמותקנת עם הדרייבים).אין לי כרגע נגישות למחשב עם CCC (והעיצוב שונה מגרסאות ישנות יותר), אחרת הייתי מראה לך בדיוק איפה להגדיר.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים זה כן משנה! אם הוא מנסה להפעיל מסך אחד על רזולוציה של 1080 והמסך השני לא תומך אז תיהיה תצוגה רק במסך שתומך ברזולוציה.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים זה לא משנה, כי מסך אחד הוא 1080P והטלויזיה תדע להציג אות של 1080P גם אם היא HDREADY.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים לי זה לא עובד בבית כמו שאתה אומר, הטלויזיה לא יודעת להציג את האות המדובר יש לי מסך מחשב 24 של LG שמציג 1080 והמסך טלויזיה של Samsung Hdready אני על דופליקייט ואם אני מגדיר רזולוציה מעבר 720*1280 המסך מציג לי את ההודעה של אין אות!
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים לא סתם שאלתי לגבי הרזולוציות.יצא לי להיתקל בטלוויזיות HD READY שעשו בעיות דומות בגלל הרזולוציה.תוריד רזולוציה ונסה שוב DUPLICATE.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר ניסיתי את כל סוגי הרזולוציות כשאני עושה רזולוציה שאחד המסכים לא תומך זה ישר כותב לי שאחד מהמסכים לא תומךכן לחצתי על כל כפתור בCCC אפילו קודם מצאתי שם אפשרות לEX אבל מסיבה שאני לא מבין כרגע זה אפור שם איפה שיש EX ואני לא מצליח לשנות את זהאבל קודם הצלחתי איכשהו לשנות את זה וזה לא שינה כלום
פורסם 2011 בינואר 1714 שנים מחבר טוב אני מסיק מהדיון הזה שבילתי אפשרי להציג את אותה התמונה גם על המסך של המחשב וגם על המסך של הLCD באותו הזמןאם מישהו בטוח שאפשר כל עזרה תתקבל בברכה ואגב תהייה לי LCD חדשה ביום שישי אני אמסור לכם אם אליה זה כן מתחברובנוגע לזה שלא מופיעות התיקיות והחלונות והעכבר אם אני מחבר את המסך ליציאה השניה של הכרטיס מסך למישהו יש מושג למה זה ככה?
פורסם 2011 בינואר 1814 שנים אם יש עוד משהו מחובר אז זה כנראה בגלל מצב EXTEND והמסך שלך מתפקד כמסך משני.
פורסם 2011 בינואר 2214 שנים מחבר לא הבנתי?יש לי מחשב מחובר ומסך מחובר המחשב מחובר לDVI והמסך מחובר לHDMI למה במצב DUP או EX אז רק מסך אחד עובד ולא שניהם ביחד?איך אני יכול לעשות ששניהם יעבדו בו זמנית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.