פורסם 2011 בינואר 1314 שנים יש לי כרטיס Sapphire HD 6870 מערכת הפעלה WIN7 64 מסך 2333T מחובר בDVI לקומה התחתונה של הכרטיס וlcd av700 מחוברת עם HDMI לקומה העליונה של הכרטיס איך אני מפעיל את שני המסכים באותו הזמן עם אותה תמונה? אמרו לי שאי אפשר לחבר שתי יציאות דיגיטליות... אפשר עזרה? (לא רוצה להגיד שטויות מדי אבל... לחבר את הטלויזיה ליציאה של הלוח אם או משהו כזה?) תודה מראש
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר אוקי אז אני מחבר איך שאמרתי ואז זה מזהה לי את שני המסכים אני לוחץ על EXTEND זה כותב לי שאתה חייב ללחוץ על APPLY ואז כשאני לוחץ על APPLY זה כותב לי שאי אפשר לשמור עם סימן קריאה...זה נותן לי לבחור רק אם להציג על מסך אחד או על השני לא על שניהם ביחד
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר צרפתי צילום מסך שזה לא נותן לי לשמור (אותה הודעה גם בAPPLAY וגם בOK) רק אם אני עושה מסך 1 או מסך 2 זה נותן לשמור באף מצב אחר הוא לא מאפשר[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים התקנת את הדרייברים של הכרטיס מסך ?שנה את האפשרות הזו דרך הדרייברים (CCC).
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר התקנתי דריברים עדכניים אני חושבמצאתי שם כולמיני מולטי דסקטופ וכאלה אבל שום דבר עם CCC [br]פורסם בתאריך: 14.01.2011 בשעה 16:06:54כשאני עושה WIN+P זה כל פעם בוחר מסך אחד ומכבה את השני
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר אני לא יודע בסמסונג זה 1920*1080 ובתושיבה זה עןשה רושם שאותו דברשמתי לב שכשאני עושה וינדוס+פי ואני בוחר רק מחשב אז הוא מדליק את הטלויזיה וכשאני עושה רק טלויזיה הוא מדליק את המחשב הוא מבלבל ביניהםאם זה בכלל משנה[br]פורסם בתאריך: 14.01.2011 בשעה 16:22:46אם זה עוזר אז כשאני מפעיל את המחשב מחדש הוינדוס טוען על הLCD וכשהמחשב עולה לגמרי אז הוא מציג אותו על המסך מחשב ומבכה את הטלויזיה
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים זה ממש לא משנה.באותה מידה היה יכול לקרוא להם מסך 1 ומסך 2.אם הרזולוציות זהות בשניהם אין לי מושג למה זה לא עובד.נסה חיבורים אחרים ותעיף מבט בכל ההגדרות שוב.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר אי אפשר חיבורים אחרים אם אני מחבר את הכרטיס מסך לקומה הראשונה ביחד עם הHD אז אני רואה רק את הרקע בלי העכבר\חלונות\איקונים אלה רק תמונה ריקה כזו
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים תנסה להפעיל על רזולוציה נמוכה יותר ותראה אם זה יסתדר אולי אתה טועה והרזולוציה הטבעית של הטושיבה או של סמסנוג לא זהות ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.