פורסם 2011 בינואר 1214 שנים אני צריך שיתמוך ברשת פלאפון ושתיהיה אפשרות להפעיל GPS חוץ מזה שיתמוך בעברית יש חייה כזאת בתאילנד ?
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים אתה יכול לקנות את הסן פרנסיסקו אבל אין לי מושג אם נמכר בתאילנד וכו'. אפשרי לקנות אותו בארץ (מבנאדם פרטי) בכ-1100 ש"ח או מ-UK ב-99 פאונד.אני חשוב שבתאילנד יש בסה"כ מגוון דומה לארץ (רוצה להאמין, לא היתי שם) ותלוי מה המחירים גם. הדרישות שלך הן לא דרישות בעצם, GPS כמעט (אם לא לכל) מכשיר מבוסס אנדרואיד יש, כנ"ל WIFI וכו'
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים מחבר אני צריך משהו טוב זה לאחי לעבודה פשוט הבנתי שצריך להיות תואם לפאלפון מבחינת התדרים כי הוא מנוי שלהם כמובן סים קונים בארץ אבל שתיהיה תאימות
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים http://goo.gl/di2Tsהנה רשימת מכשירי האנדרואיד שתומכים בשני התדרים של פלאפון, לא כולם יצאו לשוק אבל כדאי להכין לעצמך רשימה של כמה מכשירים מועדפים ולחפש אותם בתאילנד, רצוי כמובן לקנות בקניון רציני ומכובד (MBK הוא לא קניון מכובד ומלא במוכרים פרטיים שעלולים למכור לך מכשירים משומשים).
פורסם 2011 בינואר 1314 שנים השאלה היא מה אח שלך בכלל מחפש במכשיר חוץ מGPS ותמיכה בתדרים של פלאפון...הוא רוצה מקלדת מלאה ?חשובה לו ה"איכות" של המצלמה ?מה סוג העבודה של אח שלך ? אולי הוא צריך משהו מוקשח בכלל ?
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים מחבר הוא גנן בעיקרון צריך גלישה טובה צילום והצגת תמונות טובה GPS ומסך מגע טוב חוץ מזה שהמכשיר יתפקד מהר בלי יותר מידי בעיות הוא לא יעמיס אליו יותר מידי תוכנות אבל יש מכשירים איטים מהתחלה
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים הוא גנן בעיקרון צריך גלישה טובה צילום והצגת תמונות טובה GPS ומסך מגע טוב חוץ מזה שהמכשיר יתפקד מהר בלי יותר מידי בעיות הוא לא יעמיס אליו יותר מידי תוכנות אבל יש מכשירים איטים מהתחלה חוץ מהמכשיר הזה, לא הייתי מציע לו לקנות שום דבר אחר.http://www.gsmarena.com/motorola_defy-3514.php
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים ההבדל במחירים הוא כ30 אחוז יותר נמוך מקנייה בארץ בדרך כלל, תקווה לא ליפול על לימון.
פורסם 2011 בינואר 1414 שנים ל-Defy יש בעיה חמורה - הרמקול פשוט מפסיק לעבוד לאחר כמה שבועות, מדובר ככל הנראה בבעית חומרה והיא מאוד נפוצה.
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים יש לי ORANGE SAN FRANCISCO חדש שאני מעוניין למכור ב1200 ש"ח. אבל הוא לא תומך בתדר ה850 של פלאפון אלא רק ב2100.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.