עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך חדש שנקנה היום - HD 6870

Featured Replies

פורסם

קניתי את הכרטיס מסך, וגם ספק כוח של 500W. התלבטתי אם להוסיף כסך מהתקציב שלי או משהו בשביל HD 6950, בקיצור לא הלכתי על זה.

אחרי שהתקנתי את הדרייבר שהגיעה בדיסק והכל, יש לי בעיות במשחק COD BO כאילו המשחק קופץ וזה, ויש מלא תקיעות, מה הבעיה של זה?

האם שווה לי להחזיר אותו (אם אני יכול) ולהוסיף כסך ל-HD 6950 ?

KSP מוכנים לקבל החזר בעד המוצר הזה או לא? איך זה הולך?

ומישהו מוכן לעזור לי? כי ראיתי שלא המלצתם עליו..

פורסם

1. שווה לתת יותר פרטים כמו: מערכת ההפעלה, גרסאת הדרייבר, שאר המפרט, הSETTINGS ועוד... בהחלט ייתכן וזה כך בגלל שטות קטנה שאפשר לסדר.

2. שווה לוודא ש: המשחק מעודכן, הדרייבר הוא הדרייבר המעודכן, ייתכן וכדאי לבצע הסרה מלאה של הדרייברים ולהתקין מחדש דרייבר על נקי.

3. אני לא יודע איך המוצר הגיע, אבל אני ממש לא משוכנע שKSP יקבלו אותו בחזרה, מה שכן אתה יכול לקחת אותו לבדיקה אצלם.

4. לגבי 6950 ממש לא בטוח שחסר לך פה כח גראפי, נשמע שיש פה תפקוד לא תקין של הכרטיס / המערכת עם הכרטיס.

פורסם

חבר יקר , המישחק הזה ידוע כקופץ כמו שאתה אומר, אם הורדתה אותו , אז יש ........... מתאים , אני לא אגיד פה (בפרטי) , תבדוק מישחקים אחרים ותיראה שלא תתאכזב :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מעבד: intel core 2 quad Q9400

לוח אם: gigabyte g31m-es2l

דרייבר התקנתי מה שיש בדיסק, כי באתר שלהם אני לא מצליח להוריד, שאני ממלא את הפרטים של הכרטיס ומנסה ללחות על החיפוש הזה, אי אפשר הוא לא מגיב.

אין לי מושג מה לעשות, אני יכול להחזיר אותו אם לא היה בו שימוש, והיום שמתי אותו במחשב וזה, בקיצור אני לא יחליף.

אבל מה הבעיה של החרא הזה? מה אני צריך לעושת? אני מעוצבן מוות...

לזה שהגיב לפני, מה אתה נורמאלי ?! זה מקורי! אני אפילו שיחקתי בזה חלק עם Nividia Geforce 9600 GT !

ואני לא רוצה משחק אחר, אני משחק בזה! לא אכפת לי משחקים אחרים: BFBC2, ןעוד כל מיני, וגם COD4 שיעבוד.

פורסם

תירגע, הכרטיס תקין לחלוטין וחזק מאוד, אמרתי שתיבדוק מישחקים אחרים ,

פורסם
  • מחבר

אין מה לבדוק, אני רוצה שהוא יעבוד במשחק הזה.

עובדה שהוא עבד חלק קודם ...

ה-FPS אותו דבר, אבל יש כל מיני קפיצות וגם נגיד אני הולך במשחק, פתאום אני חוזר אחורה, ודברים מפגרים כאלה, והכל בדילאיי..

פורסם

אמרתה שקניתה גם ספק, הרכבתה אותו? כי אם כן אז יש סיכוי שהוא לא יציב. איזה ספק קינתה?

ועוד דבר חשוב אחד, בKSP לא יחליפו לך מהר , הם יבדקו אותו קודם, לכן אני שואל לגביי הספק.

פורסם
  • מחבר

ספק SeaSonic 500W EP משהו כזה. חדש וכן הרכבתי אותו היום ביחד עם הכרטיס מסך.

מה אני אמור לעושות עכשיו ?!

אני צריך דרייבר לספק? (יש דבר כזה xD ?)

פורסם

לא אין צורך בדרייבר לספק, בכל זאת אני עומד על כך שתיבדוק בנצמרק החדש 11 ותגיד לנו תוצאה שקיבלתה,לא פוסלים בחיים כרטיס רק ביגלל מישחק אחד , זאת שתדע ותיזכור זאת.

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה בנצמרק ?

פורסם
  • מחבר

הנה לך לינק לדרייברים עדכניים. תתקין ותעדכן. כמו כן אם ישנם פאצ'ים למשחק, תתקין גם אותם.

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/Catalyst_10.12_CCC2_Preview_Win7_Dec7.exe

אמרתי כבר, אני לא יול להוריד מישם, אני מנסה ללחוץ על הכפתור שיחפש, אבל לא קורה כלום, הוא לא מגיב, תנסה אפילו לחפש לי דרייבר, הנה הפרטים:

Graphic card - Desktop

Radeon HD series

Radeon 6xxx series

Windows 7 32 bit

פורסם
  • מחבר

תשמעו, המחשב שלי עכשיו יבכלל לא קורה את הכרטיס מסך.

אי אפשר להתקין לו את הדרייבר הזה מהדיסק, הוא לא קורה אותו.

כל המסך שלי ברזלוצייה של 1400*1050 משהו כזה, בקיצור הוא אפילו לא קורה את הכרטיס מסך.

אתמול גם המשחק לא עבד בגלל שהוא כנראה לא קרא אותו.

בקיצור, מישהו מוכן לעזור לי אם ז כבר? אני רעב מת לשחק נורמאלי כבר...

בבקשה תעזרו לי!

התקנתי את הדרייבר הזה ואת ה-Catalyst הזה, עכשיו יש לי מסך 1950* משהו לא זוכר, בקיצור טוב כמו שהיה.

איך אני יודע שהוא עובד טוב גם במשחק והכל? מה אני עושה עם התוכנה 3Dmark הזה...

ואני צריך להוריד Direct X 11 מישהו יכול להביא לי הודה? או של Open GL משהו כזה, משהו.

עוד עריכה:

בתוכנה 3Dmark 11 הזאת, שאני מנסה להיכנס כתוב לי שיש לי שגיאה ואני צריך להתקים Frimework .NET חדש, גירסה 4.0.30319 משהו כזה.

מישהו יודע מה אני צריך לעשות בדיוק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים