עבור לתוכן

עזרה| קניית כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

ואיזה פתרון יש לסאונד

• תגובות 34
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך אתה שומע עכשיו ?

והמסך קרוב למחשב ?

פורסם
  • מחבר

כרגע כלום עוד לא מחובר זה יהיה קרוב

פורסם

אז אין בעיה תחבר רמקולים/מערכת סטריאו בצורה רגילה למחשב תמקם אותם ליד המסך ותהנה :)

פורסם
  • מחבר

אין לי מערכת סטריאו יש לי רמקולים פשוטים של המחשב מה אני כבר ישמע משם

אני יקנע כרטיס מסך זול עד 200 שקל אני יחבר תמחשב יראה ישמע הכול סבבה

ובהמשך אני יקנה סטרימר לhd

פורסם

אתה יכול גם לחבר לרמקולים של הTV עם כבל 3.5 פשוט

פורסם
  • מחבר

כל הכבלים נראה לי יותר מידי חוטים ואין לי מושג איך זה ייעבוד יראו יפה איך ישמעו וגם החוטים של יס שיהיו ושל סטרימר יהיה לי בלאגן שלם

עם אני שם תכרטיס הזה כרטיס מסך Sapphire דגם Radeon HD 5450 512MB DDR2 הספק והמעבד שלי יחזיקו אותו ?

פורסם

אם מדובר בספק ג'נרי (ספק מחברה לא ידועה) לא הייתי ממליץ להוסיף לו צרכנים של חשמל כמו כרטיס מסך זה יכול לגרום להרבה בעיות ואפילו לשרוף לך חלקים במחשב...

אני מצטער שאני עושה לך את זה שוב אבל להגיד שהספק 300W לא אומר לנו כלום אנחנו צריכים לדעת מאיזו חברה הספק.

פורסם
  • מחבר

רשמתי טוב בהודעה הראשונה אני ירשום שוב של חברת פאוור מאן

פורסם

צודק לא שמתי לב ...

אני לא שמעתי על החברה הזאת אני מניח שהספק ג'נרי כרגע לא הייתי ממליץ להוסיף עוד צרכן של חשמל, תחכה לעוד תגובות אולי אני טועה והספק הוא אכן 300W REAL.

פורסם
  • מחבר

ואם אני יחליף גם ספק זה יעזור

ואיך אין איזה חברות הם טובות איפה שרשום Real

פורסם

אני לא מבין כל כך בתחום הזה אבל בכללי ספק ג'נרי זה ספק שלא נותן באמת את הספק שהוא מצהיר עליו כלומר אם מה שיש לך זה 300W אז בפועל אתה מקבל פחות אני מניח משהו כמו 250W~ , כשאמרתי 300W REAL הכוונה הייתה שיכול להיות שהספק שלך הוא לא לג'נרי והוא באמת נותן 300W(מה שלא נראה לי כי זאת חברה שמעולם לא שמעתי עליה). עוד סיכון שיש עם הספקים ג'נרים זה המתחים שהם מוצאים הם לא יציבים מה שיכול לגרום לשריפה של חלקים במחשב כמו כרטיס מסך, לוח אם, מעבד וכו'... אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון.

מניסיון אישי ספק זה לא דבר שכדי לחסוך בו.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1029

זה ספק מחברה ידועה שיעשה את העבודה וישמור על המערכת שלך יציבה.

אבל מדובר ב 190 שקל לספק ועוד כרטיס מסך חדש שזה בערך 200 שקל אתה כבר יוצא בנזק של400~שקל זה באמת שווה לך ?! בשביל שתוכל לשמוע מהטלויזיה לא עדיף לקנות רמקולים 2.1 ב150 ולחבר את המחשב כמו שאמרתי לך עם כבל RGB וזהו ?! אחרי הכל באינטרנט אתה לא תראה הבדל אם אתה תיהיה מחובר עם HDMI או RGB.

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1199 - הנה דוגמא לרמקולים חביבים שהאיכות השמע שלהם בטוח יותר טובה מהטלויזיה במקרה וזה מסקרן אותך.

פורסם
  • מחבר

רגע אבל 350 יספיק בשביל להחזיק תכרטיס מסך

ועוד שאלה במידה ואני מחליף ספק למשהו איכותי וגבוה יותר אני יכול להריץ hd

פורסם

350 בהחלט יספיק לך...

ולא לא תוכל להריץ HD חלק כי המעבד שלך חלש.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח ש350 w יספיק זה רק 50w יותר

זה יספיק אני שם ספק 350 והכרטיס מסך וזהו אני יוכל לחבר תמחשב לlcd בלי לפחד שישרף לי משהו או יתקלקל לי משהו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים