פורסם 2011 בינואר 1014 שנים tאם אתה רוצה יש לי בראשון דבר איתי במסן baumariel@live.com יש לי אותו מסך מהסרטים אני מראשון לציון תנסה אבל אולי לראות אם יש מישהו אחר יותר קרוב למה ניראה לי רחוק
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים מחבר אתה מרוצה ממנו ?המחשב שלי ישמש לסרטי HD ,משחקים ובעיקר לתכנות אנימתלבט בין 2333T ל וU2311יש אפשרות לתלות אותו עם זרוע?
פורסם 2011 בינואר 1014 שנים קודם לך תמצא איפה לקנות 2333T אין בשום מקום אפילו שרשום שיש בחנות תתקשר תראה שיגידו לך שאין כברמנסה לקנות כבר כמה זמן ואין למצוא
פורסם 2011 בינואר 1214 שנים אני לא יודע מה כל כך מתלהבים מהמסך הזה, אני קניתי אותו ומאוד התאכזבתי. בזמן תנועה במשחקים התמונה נמרחת ונהיית מטושטת. הנה דוגמא: (לא המשחק הכי חדש בשוק אבל מבהיר את הנקודה) אני בכל מקרה החזרתי אותו והזמנתי מסך אחר - 2250 גם של סמסונג, קצת קטן יותר (כי 23 מרגיש גדול מידי לטעמי למסך שיושבים במרחק של מטר ממנו) ועם זמן תגובה של 2ms (לעומת ה-8ms של ה-2333T) כשלשניהם אותה רזולוציה מקסימלית ואותו יחס ניגודיות.
פורסם 2011 בינואר 2614 שנים מחבר אני לא יודע מה כל כך מתלהבים מהמסך הזה, אני קניתי אותו ומאוד התאכזבתי. בזמן תנועה במשחקים התמונה נמרחת ונהיית מטושטת. הנה דוגמא: (לא המשחק הכי חדש בשוק אבל מבהיר את הנקודה) אני רגע לפני קניית מסך קיבלתי כבר את המחשב וחשבת לקפוץ עכשיו לKSP לקנות את 2333T אז מה אתם אומרים לקחת את הסמסונג או להוסיף 350 ל U2311?י יכול להיות שהמריחות נובעות מכרטיס מסך ולא מזמן התגובה של הסמסונג?
פורסם 2011 בינואר 2914 שנים לגבי המריחות יש אנשים שאומרים שזה קיים ויש שאומרים שלא מרגישים כלום. דבר אחד מוסכם זה שכמעט וזה לא מפריע בסרטיםככה שרק אם אתה גיימר זה אמור להפריע לך... אבל שוב פעם יכול להיות שחשוב לך מאוד עניין המריחות. הכי טוב זה שתלך למישהו ועם המסך ותבדוק כל מה שאתה צריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.