עבור לתוכן

שאלת השאלות , האם OC למעבד באמת יתן לי שיפור במישחקים?

Featured Replies

פורסם

היי

רציתי לדעת אם בשטח OC למעבד נותן שיפור במישחקים? 2 עד 3 FPS זה לא ניקרא שיפור בעייני , 10 עד 15 זה שיפור, או שOC זה רק למיבחי

נים הסינטטים , זה חשוב לי כי אני לא סתם רוצה לאמץ את המעבד לסרק .

תודה

פורסם
  • מחבר

לא, זה נותן שיפור בתוכנות גרפיות, שים לב למישחקים שהם על 1024 , רזולוציות קטנות. אני רוצה אם אפשר דוגמא אחרת בבקשה .

פורסם
  • מחבר

חברים ,לא עניתם לי על השאלה , לכל מי שעשה OV , האם הוא הרגיש שיפור משמעותי , אני שואל זאת גם כי יש לי מעבד שמספיק חזק עם תדר המיפעל ואני מאוד רוצה לדעת עם יש שיפור ,

פורסם

זה מאוד תלוי בנסיבות.

אם יש לך כרטיס מסך חזק מאוד ומעבד חלש (מפרט לא מאוזן), אז כל מגרץ שתוסיף למעבד, תראה ישר בביצועים, יותר OC יותר ביצועים, כמה?

תלוי במשחק, תלוי כמה הצלחת...

יש לך גם משהו אחר, לפעמים המעבד מהווה כל כך צוואר בקבוק ש-FPS שלך הוא על 20. כלומר לא שחיק. אבל אחרי OC הוא מגיע ל-30 או יותר וזה כבר שחיק.

מלבד זאת, סתם ככה לעשות OC זה חסר תועלת.

כמו שאמרת, 3FPS לא נותנים כלום, והאמת גם תוספת של 20 אם עברת כבר את ה-60...

אני כמובן לא מדבר על כל המשוגעים שמחליטים בוא נראה למה הוא מסוגל... נו הצלחת לעבור את ה4GHZ, ו? ממילא המפרט שלהם כל כך מושקע וטוב שהם לא צריכים בכלל OC.

פורסם
  • מחבר

תודה Dimka

זאת תשובה שרציתי לדעת , אני עם מהירות הסטוק של המעבד מקבל ברוב המישחקים מעל 50 FPS עם רזולוציות גבוהות , כך שבשביל עוד 3 FPS אולי לא כדאי לקחת סיכון , לך יש מעבד דומה , אני מאמין שלא עשיתה לו OC, נכון?

עוד דבר אחד רציתי לשאול אותך מניסיון, יש לי אפשרות להרכיב 4 סלוטים של 1 גיגה כל אחד במהירות800 , כרגע יש לי 4 סלוטים של כל אחד 2 גיגה במהירות 667 , מה דעתך?

פורסם

אני לא עושה OC כי אין לי שום צורך בזה (אני גם בקטע של טכנולוגיה ירוקה... לכן מעדיף רכיבים חסכניים יחסית).

לדעתי עדיף לך להיות במהירות 800MHZ, כי אתה לא תקבל תוספת זיכרון אז מה הטעם לרדת ל-667?

אם ברוב המשחקים אתה מעל 50FPS אז אין לך בעיה ואו צורך ב-OC, רק במשחקים שנעים מהר (כמו משחקי יריות) אולי תרצה להוסיף קצת.

פורסם
  • מחבר

אני מקבל כך גם במישחקיי יריות כ50 FPS ויותר, במישחק BFBC2 על 1680 X1050 עם פילטרים על מקסימום יש לי מעל 50FPS , עם אני מוריד קצת זה על כ60, כך שOC בשבילי זה מיותר .

תודה Dimka

פורסם

אין תשובה חד משמעית..הכל תלוי במערכת שלך..יש מערכות שזה יעשה בהם לפאים..ואחרות שלא ירגישו שינוי..

פורסם
  • מחבר

היי

עכשיו עשיתי OC ל3.4 , הרצתי את אותם המישחקים שהמחשב היה על 2.8 , אני חייב להגיד שלא ראיתי שום שיפור , אותם הFPS +- , כמו שאמרתה taotao "ואחרות שלא ירגישו שינוי" , אצלי זה ממש מיותר.

זהו זה ירדתי לגמריי מOC חד משמעי.

ועוד דבר אחד , החלפתי לזיכרונות 800 לבין 667 , גם שום הבדל ,

פורסם

אם בכל המשחקים קיבלת 60FPS+ אין ספק שלא תרגיש עלייה בביצועים שכן, אף אחד לא יבחין בין 30-40FPS לבין קצב גבוה יותר.

פורסם

Gil28,

במשחקי יריות מהירים שמים לב, זה לא מדויק כשאומרים שהעין האנושית לא מבדילה... צידי העין מבדילים גם יותר מ-60 FPS.

(טריק מאוד פשוט, תקח מסך CRT עם 60Hz רענון, תסתכל עליו מהצד ותגיד מה אתה רואה...)

מה שכן, אין מושג כזה 30 FPS, יש רק ממוצע 30. מה זה אומר? זה אומר שיהיו לך מצבים בהם הפריימים ייפלו ל-15 ומצד שני יעלו ל-35-40.

במצד הזה OC "יניף" אותך מהגבול התחתון הזה יותר לכיוון ה-30 שנחשבים למשחק שהולך "חלק".

פורסם
  • מחבר

היי Dimka

זאת אומרת שOC למעבד בעצם לא נותן לי שיפור FPS במצב רגיל , אבל במצב של עומס גרפי שומר לי על FPS שלא ירד נמוך מ30 FPS ?

פורסם

אפשר לומר שכן גם שאין מאמץ יש איזשהו שיפור בביצועים

פורסם
  • מחבר

רגע אחד, אז אם זה כך שבזמן שיש לפעמים בעומס גרפי רב ירידת FPS משמעותית , אז בעצם OC ימנע זאת ?

אז אם כך אני משנה את דעתי לגבייOC , אשמח לעוד חברים בפורום לעוד תגובות כאלו שבאמת OC משפר את הFPS במצבים של עומס גרפי .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים