עבור לתוכן

האם אפשר לחבר מסך של Apple למחשב "רגיל"?

Featured Replies

פורסם

שלום גיל

ערכתי מחדש את התגובה שלי, אם תוכל לעיין שנית.

בקשר לירידה באיכות - או קיי, מקבל את דברייך.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חברה, הלחנתם את הדיון לרמה מיטבית. עכשיו אני יכול להתחיל לפעול בכיוון. תודה רבה!!!! :yelclap:

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז נכון, התרד הזה ישן וכבר בן שלושה חודשים.

הגעתי אליו במקרה מחיפוש שעשיתי בפורום ואני כותב רק בכדי להזהיר אחרים מהמידע השגוי שקיים בו למקרה שמישהו יגיע לנושא תוך כדי חיפוש, כותרת התרד פשוט מזמינה לקבל את המידע (השגוי במקרה זה).

בגדול כל מה שהמליצו כאן לא מתאים, הוא פשוט הפוך מבחינת "זכר נקבה" (אלא אם כן רוצים לראות את המסך דרך המחשב :) ).

אבל הבעיה הגדולה היא שההמרה הנכונה היא הרבה יותר יקרה ודורשת מתאם אקטיבי (חשמלי).

העסק מסתבך עוד יותר כאשר מסכי הסינמה דיספליי LED שבאים בגדלים 24 ו 27 דורשים מתאמים אקטיביים שונים. ה24 הוא בעל רזולוציה של 1920 על 1200 ז"א שאות DVI מספיק לו ולכן צריך מתאם אקטיבי מDVI ל DP, משהו כמו 80-100 דולר בארה"ב. מסך ה27 מגיע עם רזולוציה הרבה יותר גבוה של 2560 על 1440 אשר דורשת חיבורים טובים יותר מDVI או HDMI, ז"א DISPLAY PORT או DUAL LINK DVI. מתאם מDUAL LINK DVI ל DP כבר קצת יותר יקר, בין 100 ל 200 דולר בארה"ב. ועוד לחשוב שמישהו פה התלונן על 40$ ...

http://www.slashgear.com/atlona-unveils-at-dp400-dvi-to-mini-displayport-converter-0472836/

atlonadp400-sg.jpg

זה המידע הנכון ואני מקווה שמי שיגיע לתרד הזה מחיפוש יפיק ממנו תועלת ולא ייפול בפח בעקבות הכוונות הטובות בתרד הזה אך המידע השגוי מיסודו.

מכיוון שפותח התרד לא חזר להזהיר אחרים אז אפשר להניח שהוא בכלל לא קנה את המסך (והצדק עימו).

ולסיום - כדאי להזכיר שתמיד יש את האופציה להחליף לכרטיס מסך עם DP, מה שכמובן קצת יותר כואב אם יש כרטיס מסך יקר למשחקים, אך במקרים אחרים זה יהיה יותר זול מהמתאם למי שממש חייב את המסך של APPLE.

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:
פורסם

אפל חברה פשיסטית שמחזיקה את הלקוחות שלה בני ערובה ומוצצת להם את הדם.

פורסם
  • מחבר

מסכים במאה אחוז, ומתעב אותם בעצמי!

שישארו של האמריקאים....

פורסם

BENYBEN,

אני אשמח אם תערוך את הפוסט הראשון בתרד שיזהיר מרוב ההמלצות השגויות בו ויפנה למידע הנכון שרשמתי בעמוד 2. כשראיתי שיש לתרד 1600 צפיות הרגשתי "חובה מוסרית" ( :) ) לרשום את המידע הנכון והעריכה שלך הכרחית בשביל להשלים את זה.

ד"א אני מאוד אוהב את התוצאה הסופית של המוצרים של אפל ואת כיוון החשיבה שלהם לגבי פשטות של מראה, עיצוב, שימוש וממשק אדם-מכונה. בכלל לא הייתי מתנגד להחזיק כזה מסך יפה ומינימליסטי על השולחן שלי.

אבל...

הוא פשוט לא כדאי מבחינת מחיר. גם הזמן תגובה שלו והעובדה שאין לו שינוי גובה הם חסרונות בעבורי. אבל חוץ מזה העיצוב המינימליסטי שלו משגע ונעים לעין, היה משתלב נהדר בדירה שלי (גם שם המינימליזם שולט עד כמה שאפשר :) ). העובדה שהמסך הוא גלוסי זה יתרון חשוב ל27" שיש לו גודל נקודה קטן (ביחד עם חסרון ההשתקפות).

בכלל כשאני חושב על זה ועל המחיר שלו, הוא לא אמור להיות הרבה יותר יקר מהDELL 27 (לפי יחסי המחיר בארה"ב), המחיר בארץ הוא פשוט שערורייתי... פשוט עושקים את אנשי הMAC...

IDIGITAL זה עדיין היבואן שלהם פה ?

(ולמען הסר ספק אני עובד עם ANDROID ואין לי שום דבר של אפל :) למרות שאת האייפוד הראשון ששווק בארץ הזמנתי פה בהזמנה מוקדמת ב2002, ובאמת אני מעריך את מה שאפל כן יודעים לעשות טוב, אוהב את החדשנות שלהם).

פורסם
  • מחבר

בשמחה.

מה לכתוב בכותרת?

תודה

פורסם

כל עוד יש מידע טוב הכותרת בסדר גמור.

פשוט לפי הנוהג תוסיף בסוף הפוסט הראשון את המילה "עריכה: ",

ואז תכתוב משהו כמו: "ההמלצות שניתנו בתחילת התרד לא מתאימות, ההמלצה למתאם הנכון נמצאת בעמוד 2" ואז תתן לינק לפוסט הנכון (אם אפשר) או שפשוט תציין את השם שלי.

ד"א - לא נהוג למחוק פוסט לגמרי ולכתוב אותו מחדש, זו נחשבת התנהגות מגעילה בעולם הפורומים. אני מניח שאתה יודע את זה בכל מקרה.

כדאי גם לציין תודה לכל מי שניסה לעזור אפילו שהמידע לא היה נכון.

וואו, ממש רשמתי לך מתכון לגבי מה לעשות :lol: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים