עבור לתוכן

האם הכרטיס GTS 450 יכול לסחוב 19200X1080 בBlackOps

Featured Replies

פורסם

אני מבקש שמי שרושם תגובה פה - שיתייחס קונקרטי לעניין ,ו בצורה עניינית ומקצועית ,ולא יגיבו פה כל מיני ילדים שמתלהבים ממשחקי מחשב פעם ראשונה- מנהלים יקרים

אתם אנשי מקצוע- ובעלי עניין- אנא מכם תעשו סוף- לסאגה הזאת.ותאמתו אותם עם המציאות.

בקיצור כמו שהקוף אומר: זה ביזיון וגניבת דעתתתת!!!!!!! :bash:

• תגובות 44
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי מה הקשר להערה האחרונה אני מביא לך עובדות ואתה מתעלם מהם בכח מה נראה לך שאני ממציא? שזה עושה לי את זה לשקר ?מה נסגר ??

בכל אופן ולידיעתך אני בן 26 וסטודנט לאווירונוטיקה בטכניון.

ומה שאתה חושב עליי ועל אחרים "לא ידיר שינה מעיני ותנומה מעפעפיי"..

אם עד עכשיו היה לי כיף להתווכח אתך אחרי ההערה האחרונה שלך אני רואה שאין עם מי לדבר.

האחראים נא לנעול את השרשור.

פורסם

ramik אני מצטער, אתה פשוט צודק! הכרטיס שלך חזק משחשבתי,טעות שלי , שיהיה לך לילה טוב ! דרך אגב Los לפעמים צריך להקשיב לכאלה שיודעים דבר או שנים ממני :).

טוב חבר'ה כמו שאתם רואים הציטוט הוא בדוי כמובן מעשי ידי להתפאר, אילו המשתמש הנכבד [כמה שאפשר] ag80 היה קצת יותר בוגר מגיל 13 אולי היתה מתקבלת הודעה כזאת פה.

ובשביל לסגור את הנושא , אני באמת שלא מבין מה הוויכוח עם מרשי [סתם..] ramik , הוא מביא פה עובדות חותכות על היכולות הנפלאות של הכרטיס הזה, ואנשים פשוט מגיבים בצורה ילדתותית ולא קשורה לנושא.

אז ag80 הוא מסוג האנשים שאם תזרח שמש בחוץ יהיה לו עניין להתווכח איתי ויגיד שהוא רואה ירח.. יש כאלה, מה שעושים עם כאלה?! צובעים את מה שהם כותבים בלבן ומתעלמים.

שיהיה לילה טוב לכולם. !

פורסם

:xyxthumbs: יש עוד מאזינים שרוצים לעלות לשידור :yelclap:

רמי לקחת קשה אחי את המצב.(הכל לטובה)

LOS היית גדול,

אבל שניכם מודחים מהתרד:)

הכל ברוח ספורטיבית .... :lol:

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל ה 8600GT שלי בבית חחח מריץ את CODMW 2 על 1680*1050 ללא בעיה, כשניסיתי 1920/1080 בטלויזיה זה רץ סבבה קצת קרטע כמובן לא הכל על גבוה, צללים נמוכים והרבה על מדיום, אבל עדיין היה ניתן לשחק. אז אני בטוח שהכרטיס הזה יריץ את המשחק על הרזלוציה הזו אבל, כמובן ללא פילטרים ללא צללים על הכי גבוה ואולי DETAILS על מדיום.

פורסם

ag צודק אבל גם רמי

בוא נגיד FALLOUT על 1680X1050 פילטרים עד הסוף 55+

אבל MAFIA על אותה רזולוצייה הכל מקסימום חוץ מפיזיקה על 30-40FPS

רוב המשחקים רצים אצלי על 1680X1050 על הכי גבוהה אבל בלי פילטרים! המשחק היחידי שעיצבן אותי שכימעט רציתי ליזרוק תכרטיס זה BAD COMPANY 2 שהמנוע שלו במולטי כבד, שיחקתי על 1680X1050 על MED בלי פילטרים וקיבלתי 25-30FPS !! וזה יכול להיות ביגלל המעבד שלי )E8400)

מיפרט למי שרוצה לדעת

e8400

4gb ram

500gb

250GTS

corsiar 550wtt

פורסם

אי עם 250GTS הדור הישן של הכרטיס מסך שלך משחק BO על FHD במסך 32 בלי תקיעות..

פורסם

מי שעדיין לא שם לב-הטענה היחידה שהכרטיס לא מחזיק ברזולוצייה 1920*1080 עם פילטרים AA*4 ומעלה. והגדרות גבוהות=HIGH כמו שנטען פה כבר בעבר המשחק BLACKOPS הוא יחסית קליל ומנוע גרפי זה חלש יחסית עוד דוגמאות זה שחקים ,כמו FALLOUT3 וMASS AFFECT

אני מודד את הכרטיס במשחקים קצת יותר נורמלים כמו:BF2 ו JUST CASE ו מאפיה 2 וכו

ברזולוציות אחרות כמו 1360*768

ו1680*1050 המשחקים ירוצו יחסית סבבה 40FPS ומעלה.

פורסם

תמיר יתכן באמת שזה בגלל המעבד מכיוון שאצלי בbc2 על 1080 בהגדרות ופילטרים מקסימליים המשחק רץ אצלי על 30-33 fps במולטי .

:facepalm: אופס שמתי לב שיש לך gts 250 ולא 450 אבל לא נראה לי שיש כזה הבדל גדול .

לי יש כרגע את ה gts 450 extreme oc של gigabyte.

פורסם

תמיר יתכן באמת שזה בגלל המעבד מכיוון שאצלי בbc2 על 1080 בהגדרות ופילטרים מקסימליים אני המשחק רץ אצלי על 30-33 fps במולטי .

:facepalm: אופס שמתי לב שיש לך gts 250 ולא 450 אבל לא נראה לי שיש כזה הבדל גדול .

לי יש כרגע את ה gts 450 extreme oc של gigabyte.

איזה מעבד יש לך אחי?

שאתה אומר פילטרים מקסימלים הכוונה 16X או 16Q?

פורסם

המעבד שלי הוא amd phenom II 945 .

כשאמרתי פילטרים מקסימליים התכוונתי ל x32 ולא x16q שהוא המקסימלי בכרטיסים ישנים יותר ..(סדרה 2xx ומטה)

פורסם

מישהו יכול להסביר לי בשביל מה צריך 16X או בכלל 32X ?!

רוב המשחקים כמעט ולא רואים הבדל בין 4X ל8X שלא נדבר על 16X

מה שכן אני כן רואה ההבדל אם זה 8QX אבל עדיין לרוב זה מיותר

במיוחד ברזולוציות כלכך גבוהות למסכים של 22-24...

אני כרגע מתלבט בין 450GTS ל460GTX אם שווה להוסיף 200 שח למחשב שהוא לא רק למשחקים..

נראלי בנתיים ש450GTS לא נורא כמו שחשבתי או לפחות לא נורא לפי מה שנראה בבאצ'ים מנסיון אישי שחלקכם.

פורסם

אם יש לך אפשרות מבחינת תקציב לך על הgtx460 גרסת 1gb .

אין כאן השוואה בכלל הוא עדיף על gts 450 מכל הבחינות בצורה ניכרת!

למעשה גם גרסת ה768 עדיפה על הgts 450 אך אם כבר gtx460 אז כדאי לך לקנות דוקא זאת עם

היותר זיכרון, לא בגלל הזיכרון עצמו, אלא מכיוון שגרסת ה1gb היא בעל רוחב פס של 256bit ו 115gb/s לעומת ה768 שמצוידת

ברוחב פס של 192bit ו86.4gb/s.

לא יזיק אם גם תפזול קצת לכוון המתחרה (ati) יש מבצעים הזויים בtms ומדי פעם בחנויות נוספות.

לדעתי תוכל גם לקנות hd5850 במחיר שחופף לgtx460 שזאת אלטרנטיבה מצויינת!

נכון להיום ראיתי מבצע בtms של hd5850 גרסת vapor x ב870 שח.(אם היתה לי אפשרות הייתי קונה בלי לחשוב פעמיים

ומסנג'ר את הgts450 שלי לפיזיקס ;D)

פורסם

בהשוואה לGTS450 המחיר ל460GTX 768MB היא תוספת באיזור של 200שח כשגרסאת ה460GTX 1GB היא תוספת באזור ה400שח

אז זה לא נגמר..

ולא מצאתי 5850 ב870 שקל איפה יש דבר כזה??

פורסם

ה5850 שנמכר כעת ב1067 שח בtms של חברת sapphire היה במבצע עד אתמול במשך כמה ימים ועמד על 870 שח.

בכל אופן נראה לי שהאפשרויות שלך הצתמצמו ל gtx 460 768mb או לhd5770.

לדעתי לך על הgtx 460 הכי זול שתמצא כי הוא הכי משתלם בחתך המחירים הזה.

יש אחד ב tms במבצע כרגע ב750 שח שזה מחיר פצצה.(חח אני שילמתי לפני חודש וקצת על הgts450 extreme oc שלי יותר :facepalm:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים