עבור לתוכן

האם הכרטיס GTS 450 יכול לסחוב 19200X1080 בBlackOps

Featured Replies

פורסם

רציתי רק להראות שזה תלוי במשחק.

לדוגמא קרייסיס עדיין הוא לא מסוגל להריץ כמו בן אדם :lol:.

Crysis%201680.png

ואם להסתכל על רזולוציה נמוכה

Crysis%201280.png

שוב אפילו נמוך יותר מGTS 250 הישן.

• תגובות 44
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא מסתכל על בנצ'ים אני מדבר עובדות מהמחשב שלי ;D

אני מוכן להשבע שגם בcrysis וגם ב avp אני מקבל fps גבוה מהבנצ' שלמעלה.

אני לא כופה את דעותי אל אף אחד!

בקיצור מה זה משנה יש לו כבר את הכרטיס וגם לי אז שיהיה..

אוף אני מתגעגע לתקופה שמגסון היה להיט, הכל היה כל כך פשוט אז ;)

פורסם

הכל בסדר רמי....פשוט היית במקום הלא נכון בזמן הלא נכון...;) אני תופס ממך אדם עם חוש הומור ככה שהכל בקטנה..

פורסם

:xyxthumbs: ברור גבר לא באמת אכפת לי אם הכרטיס שלי חזק מgtx580 או חלש מ6200 .

זה לא ישנה גם ככה כלום זה מה שיש ועם זה ננצח ;D.

הכל בכיף..

פורסם

בקשר לGTS450 אוכל להגיד מהכרות קצרה שלי על המחשב הדי קשיש שלי בעל מעבד Q9550 ,הכרטיס הזה חיה לא רעה כלל, יחסית לGTX285 2GB שלי .

לדוגמא CRYSIS הגדרות מקסימליות כולל AA16Q וכו' הוא רץ בFPS של 20 מינמלי.

שאר המשחקים שאני שיחקתי לדוגמא BC2/GTA IV הוא מריץ בצורה פנטסטית יחסית למחיר השוק של הכרטיס והשוואה לדור אחת או שנים אחורה מכרטיסי דגל של NVIDIA.

ו ag80 היקר הוא לא טועה ובטוח שלא מטעה, בתור אחד שהיה לו את הכרטיס המדובר, הוא מריץ יותר ממשחק אחד על frame rate גבוה.

שתחזיק בכרטיס המדובר תרשה לעצמך להגיד למשהו שהוא טועה, אלה אם יש לך את הכרטיס ולא ידעתי...

ובכל מקרה לפותח האשכול, חלק מהחבר'ה שכתבו פה מסתמכים על באנצ'ים של אתרים שהם בכלל לרוב לא מכירים או שמכירים ולא בדקו מפרט או שבדקו את שניהם וחושבים שכל מבחן ביצועים אומר אמת לאמיתה .

צריך לזכור שלא תמיד ידוע באיזה גירסת משחק השתמשו הבודקים .

אני בכל מקרה מנסיון קטן שלי לדוגמא מהGTX285 שלי יכול להגיד בפה מלא שמבחני ביצועים הפסיקו להיות קרובים לרוב למה שאני מקבל במחשב, וזה לאחר חישוב מערכות של הבודקים ושלי.

אז אם המשחק מקרטע לך תחילה תנסה לעדכן את המשחק , תבדוק מה המצב במשחקים אחרים.

תראה שהקשיח לא נטחן לך מישומים/שירותים אחרים .

אז חבר'ה תפסיקו לעשות מעצמכם צחוק , למה אני אשיג את הGTS450 שוב, אעלה לפה תמונות ואתם תבינו שאתם סתם הולכים "עיוור" אחרי מבחן ביצועים מסוים.

good night.

פורסם

:xyxthumbs:יאללה שיהיה לילה טוב ולא לשכוח..שהתחת שלכם תמיד יהיה במים..

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :xyxthumbs: :xyxthumbs: :) :) :D :D ;D ;D

פורסם
  • מחבר

אז ככה זה המפרט שלי WIN7 ult

i5 760 2.80GHz

4 g DDR3

GTS 450

1T

פורסם

תקשיב אלון, עושה רושם שיש לך מפרט לא רע בכלל, לא נופל משלי זה בטוח.

השרשור פה יצא קצת מפרופורציה אך אני אומר לך מנסיון אין שום סיבה בעולם שblackops או כל משחק אחר.

עוד דוגמאות re5 הגדרות ופילטרים מקסימליים 57 fps בבנץ' המובנה.(אני יכול להעלות צילום)

סטריט פייטר 5 הגדרות ופילטרים מקסימליות 75 fps בבנץ' המובנה.(אני יכול להעלות צילום)

לעזאזל אפילו מטרו בהגדרות הכי גבוהות למעט הפילטר שהוא על aaa ולא על ax4 (שקורע גם כרטיסים של 1000 שח +) עובד אצלי נהדר.

כמו שאמרתי לפני, אם יש לך משחק לא מקורי אז תעדכן אותו וזה יפתור את התקיעות.

אם המשחק כן מקורי אז תעדכן דרייברים, חפש וירוסים, תאחה את הקשיח עם תוכנה נורמלית (לא עם המובנת של חלונות 7).

אם כל זה לא יעזור אז תמשיך לדווח.

פורסם

אלון אז ככה:

צוואר בקבוק אין לך= אין רכיב אחר במחשב שלא מנוצל מיטבית עם הכרטיס.

בהנחה ומערכת ההפעלה שלך תקינה ,ודרייבר כרטיס המסך שלך בגרסתו האחרונה ומעודכן.

עולה בדעתי רק דבר אחד שיכול לתקוע: ספק כח לא מספיק חזק(תברר איזה יש לך בדיוק),או לא תקין(בהנחה וכרטיס המסך תקין )

תבדוק את הדברים תחזור אלינו.

עוד דבר: ל LOS הנכבד- אם לא שמת לב בשרשור כתבתי שהיה בבעלותי GTS250 ואפילו ב SLI למשך זמן מה.

ברזלוציית FHD עם פילטרים והגדרות גבוהות כרטיס אחד של GTS250 לא סוחב שום משחק מודרני שעושה שימוש בפיזיקס כמו שצריך.

אני יכול לתת לך פה רשימה של 10 משחקי מחשב מובילים של 2010 שהכרטיס מקרטע בהם ברזלוצייה הנ"ל ואני אתן לך כמה כדי לסבר את האוזן ואשמח שתוכיח לי אחרת.(מתחת ל 20 FPS) ואפילו עם DIRETX10

להלן המשחקים: DIRT 2,F1,FAR CRY2,MAFIA2,ASSIAN CREED ,2,Fallout: New Vegas ,ArmA II,S.T.A.L.K.E.R.: Shadow Of Chernobyl,Batman: Arkham Asylum,Just Cause 2

אני לא יודע באיזה משחקים שחקת- אבל בכל המשחקים הנ"ל הכרטיס לא זז בFHD עם פילטרים- ואם 20FPS זה משחקיות טובה בשבילך אז סחטיין עליך.

פורסם

שמע עכשיו באמת הצחקת אותי ! :D

20 fps בfallout?? נסה 50+

20 fps בfarcry2?? נסה 40 -+ לזה אגב כבר יש הוכחה מצולמת בביקורת שכתבתי על הכרטיס שלי.(חפש ותמצא)

20 בdirt 2?? נסה 30-40 וזה עוד בדיירקט אקס 11 שלא נדבר על 9 כמו בgts 250 שהיה לך..

כנל לגבי mafia2 ו batman עם פיזיקס (מי ישמע) 30-40 (ובמקומות סגורים בבטמן שזה 90 אחוז מהמשחק בכלל בסביבות 60-40) וכן הלאה וכן הלאה..

(בmafia יותר לכוון ה30 אם להודות)

לגבי just cause אפילו gtx285 עושה במכנסיים מהמשחק הזה אז זאת בכלל לא דוגמא.

ag אתה מוזמן לבוא אליי לשבת על כוס קפה ואז נעבור משחק משחק כי במקרה יש לי את כולם!

ותראה כמה אתה טועה!!!!

אתה קצת מבולבל ביצועים כמו שאתה טוען שצריכים להיות אפילו ה9600 הקשיש שלי עוקף!

זאת התגובה האחרונה שלי בנושא מי שלא מאמין זכותו ואני מכבד את זה :xyxthumbs:

פורסם

רמי השובב....

תביא הוכחה מצולמת ואקבל את דעתך... כמובן שאל תשכח לשחק על רזולוציית על 1080 *1920עם פילטרים AA*8 .

עד אז שב בלול:)

ודרך אגב אני שותה בירה :xyxthumbs:

פורסם

ag80

לדעתי אתה צודק.

יש ברשותי GTX260 בOC לא זוכר כבר באיזה תדר כ17%.

E8400

4GB RAM.

כמובן כל הדרייברים מעודכנים.

MAFIA ב1680X1050 עובדת עם נפילות ל20פריימים ופחות. ממוצע אני מקבל כ30. וכל זה ללא פיזיקס והגדרות בינוניות.

קרייסיס על הגדרות גבוהות רץ בסביבות 30 פריימים..

פורסם

תראה מה גרמת לי לעשות אמרתי שאני לא אגיב יותר :facepalm:

בכל אופן הנה לך סרטונים שצילמתי רק בשביל שתהיה מרוצה ;D

האיכות מחורבשת אבל מספיק טובה בשביל לראות את ההגדרות והfps .

הייתי מצלם עם fraps אבל הוא קורע את הfps ...

בקובץ הראשון medal of honor, mafia 2,batman, fallout new vegas

http://hotfile.com/dl/95493417/f92eac0/Desktop.zip.html

בקובץ השני resident evil 5, farcry 2

http://hotfile.com/dl/95495513/49bbba6/2.zip.html

הכל בהגדרות ובפילטרים הכי גבוהים עם הוכחה!

וכמו שאתה רואה שום משחק לא עובד על 20 fps כמו שאתה מתעקש !

צירפתי תמונה אחת כי לא היה ברור ככ בסרטון מה ההגדרות בfallout

אם זה לא מספיק טוב בשבילך אז שאלוהים יעזור לי :bash:

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש לי GTS250 הרצתי את הכל המשחקים בלי בעיה הרזולוציה שלי זה 1600X900 מסך LG '20 '

על הגדרות גבוהות תמיד עד עכשיו לא היה לי קירטוע אחד עד gta החדש והבנתי שהבעיה היא במשחק ולא הכרטיס.

תקיעה אחת למאית שניה אחת לכ10 שניות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים