עבור לתוכן

כמה תיאלצו לשלם על iPhone שהתקלקל ?!

Featured Replies

פורסם

ולמי שיש נוקיה זה שונה במשהו?.. כל הדברים שנאמרים בכתבה אקטואלים לכל מכשיר שנמכר דרך הספקיות, פשוט המחירים של איפון יותר גבוהים (כמובן).

אז.. א) לא לקנות דרך ספקית.

ב) לבטל ביטוח אחרי כמה חודשים במידה וכן קניתם.

פורסם

ולמי שיש נוקיה זה שונה במשהו?

כן- אפשר להחליף חלקים בודדים ואם אינני טועה יש גם תיקונים בארץ.

פורסם

יש לך גם מעבדות לתיקון איפונים בארץ. לאמיצים בנינו יש מספיק חלפים גם בebay.

פורסם

יש לך גם מעבדות לתיקון איפונים בארץ.

באמת? חברות הסלולר לא שולחות אותו לחו"ל?

פורסם

אני משלם כרגע 30 ש"ח ביטוח להכל מסלקום על הNOKIA 3220 שלי לכל חודש, ויש לי 2 מכשירים כאלו.

מה אתם אומרים? כדאי לבטל את השירות?

פורסם

אל תשכח שאת בעיות הקליטה לא כולם חווים ואת בעיות הניתוקים בשיחות פותרים בגירסא 4.2(לפחות את הניתוקים שנובעים מתקלה בחיישן הקירבה).

כמו כן, אני כבר מחכה לתלונות שיגיע על ה-SGS. הרי בצורה שבה קונים את המכשיר מהמפעילות הסלולריות,

המכשיר יהיה איטי בטירוף תוך שבועיים-שלושה של שימוש והתקנת אפליקציות מרובות מרוב התלהבות.

תמיד יש תלונות, כי אנשים רוכשים את המכשירים האלה מבלי לדעת למה הם נכנסים ובלי הידע המקצועי לפתור תקלות בסיסיות.

מכשיר איטי? תתקין Lag Fix. עניין של 2 דקות למשתמש מתקדם. אבל מישהו אהבל שקנה את המכשיר בשביל להתלהב יכול עכשיו לדבר ללמפה.

מתנתק לך באמצע שיחות? תעדכן גירסא, עניין פעוט למשתמש מתקדם. אבל לבנאדם חסר ידע שקנה את המכשיר בשביל הפלברות,

זה סיפור מההפטרה.

כך שאני אומר, מגיע להם :) קנו מכשיר שלא מתאים להם והם לא מתאימים לו, שייסבלו.

פורסם

עוד סיבה לא לקנות את המכשיר (שלדעתי מיותר) הזה

במאמר מוסגר אגיד שלעולם לא ביטחתי מכשיר סלולארי - הסיכוי שאני אראה משהו מזה\יהיה לי כדאי - קלוש

פורסם

זה מצחיק איך כול הזמן נתפלים דווקא לאיפון ,כול הבעיות פה היו יכולות לקרות עם כול מכישור והיחס היה בדיוק אותו דבר ....אין מה לעשות זה חברות הסלולר בארץ , בחו"ל לשמחתם יש להם את אפל סטור ולנו את ...iDigital .

פורסם

זה לא ממש נכון.

הבניה הייחודית של ה Iphone תורמת רבות לעניין.

אני את המכשיר שלי כולו מפרק תוך 2 ד' והוא נופל לי פעמיים ביום ולא קורה לו כלום, דווקא בגלל שהוא בנוי מחומרים גמישים וזולים.

לגבי חברות הסלולר אני גם לא מסכים, כל המגבלות מוחלות עליהן ע"י APPLE עצמה.

מה שכן, הדעה שלי נשארת בהינה. אם לא אדם בעל זיקה לטכנולוגיה שיודע שמדי פעם צריך גם להדליק ולכבות את המכשיר וכיו"ב,

אל תקח מכשירים כאלה! אלא אם כן יש לך נכונות ללמוד, לבדוק ולא באופן מידי להאשים את יצרן המכשיר בבאגים ותקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים