עבור לתוכן

מה לקנות? Sony xperia mini pro Vs IPhone 3g

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש SmartPhone לחברה שלי, התקציב שלה בסביבות 1000 ש"ח, אפשר למשוך עד 1500. (כך שמובן שאנחנו מחפשים יד 2)

מה חשוב לה במכשיר?

1. שיהיה מסך מגע

2. שהיא תוכל להנות מאפליקציות

3. עדיף - שיראה טוב

עקרונית הייתי מעדיף את ה - Iphone 3g אבל נדמה לי שאי אפשר להתקין עליו את מערכות ההפעלה שאחרי גרסא 4.1 מה שאומר שהיא לא תוכל להתקין אפליקציות חדשות.

ב Xperia יש אנדרואיד 1.6, אני לא כל כך מבין בזה או אם יש מגבלות בנושא הזה.

אשמח לקבל תגובות והצעות גם למכשירים אחרים.

פורסם

ZTE Blade/Orange San Francisco, ניתן לרכוש אותו מחו"ל בסביבות 1200 ש"ח או לרכוש בארץ (מישהו מוכר מכשירים כאלו בפורום של IAndroid ב-1100 ש"ח למכשיר). מדובר במכשיר שנותן תמורה מצוינת עבור הכסף וטוב יותר לדעתי ולדעת רבים מה-iPhone 3G או ה-Xperia X10 Mini.

פורסם
  • מחבר

תוכל קצת לפרט מדוע?

כי קראתי שיש לו כל מיני בעיות. יש לו בעיות של ניתוקים ב - Wi-Fii וגם Miltitouch Problem

אתה יכול לקרוא כאן: http://wiki.modaco.com/index.php/ZTE_Blade#Multitouch_problem

בנוסף, בטח יהיה יותר קשה לפרוץ אותו ולעדכן גרסאות כי הוא לא מיינסטרים.

פורסם

עם יציאת הקרנל החדש, ישנם לא מעט דיווחים שבעיית ה-WiFi נפתרה. עדיין קיימת בעיה של Multi-Touch אך מדובר בבעיה שקיימת גם במכשירים יותר כמו ה-Nexus One, כפי שרשום ב-Wiki שקישרת אליו. עם זאת, בזמן שימוש בדפדפן ובאפליקציות הבעיה כמעט ולא מורגשת ונתקלתי בה כמה פעמים ב-Slice It אך זה לא משהו שמפריע.

בניגוד למה שרשמת, המכשיר הופך למכשיר מיינסטרים אחרי שהוא הושק בלא מעט מדינות באירופה וצפוי להגיע לארה"ב בתקופה הקרובה (אם תימצא מפעילה שתסכים להשיק את המכשיר). בנוסף לכך, למכשיר יש קהילת מפתחים ענקית שמבטיחה המשך פיתוח של רומים חדשים ומשופרים למכשיר לאורך תקופה ארוכה. לעומת זאת, ה-iPhone 3G וה-X10 Mini לא צפויים לקבל שדרוגי תוכנה חדשים ובעצם הגיעו לסוף חייהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים