עבור לתוכן

צריך המלצה לטלפון חדש פידיאיי, מתלבט בין נקסוס אס, אייפון, סוני N8 ועוד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

hi DAVKL95 ,

thanks for the answers so far,

still confused about a few things,

1 The nexsus S is a phone i would like to have due to its specs, but i have good business terms with pelephone..

will it work or wont it work on their network, as i have understood it also have the 2100 band.

so will it work or not?

2 can u please recomand me on any other htc phones that will work ?

3 i will look into the captivevate model

4 i also need a backup phone for me and for my bro, here is 3 phones i might like can u please tell me which of them will work

at pelephone network ?

1 http://www.amazon.com/Samsung-B2100-Anti-Shock-Bluetooth--International-Black/dp/B003ICWA7I/ref=sr_1_104?s=wireless&ie=UTF8&qid=1294635640&sr=1-104

ומהקטגוריה הזאת נראה לי שעליו אמליך כי הוא חסין זעזועים וכו

טלפונים שהם גם פי די איי

1 http://www.amazon.com/MOTOROLA-Q-9H-GSM-UNLOCKED/dp/B000U3M52S/ref=sr_1_70?s=wireless&ie=UTF8&qid=1294635498&sr=1-70

2 http://www.amazon.com/HTC-S621-Unlocked-SmartPhone-Slot--International/dp/B000RW7IBK/ref=sr_1_6?s=wireless&ie=UTF8&qid=1294634497&sr=1-6

thanks for all the help

פורסם

כרגע אני לא יכול להמליץ לך על שום מכשיר של HTC ,המסכים שהם משתמשים פשוט לא טובים בהשוואה למסך של האיפון 4 (שבסך הכול לדעתי בין כול מסכי הLCD הוא פשוט הטוב ביותר , הדבר היחיד שמתחרה בו זה המסך של הSE ARC וגם הSAMOLED של סמסונג)

בקשר לNexuS S ברוב המקרים הוא יעבוד , אבל לא קונים פלאפון כדי להשתמש איתו "ברוב האזורים" המכשיר אמור לשמש אותך בכול הארץ , לכן לא ההיתי ממליץ לך מכשיר שאין בו את התדר הזה .

ההיתי ממליץ לך לשקול את הCaptivate , או את האיפון 4 בסך הכול הם האפציות הטובות ביותר כיום ,רק כרגע ... ההיתי ממליץ לך ללכת יותר לכיוון של הCaptivate בגלל שאף אחד לא יודע מתי האנלוק יצא ... הדבר היחיד הידוע זה שהקבוצה שמכינה אותו אמרה שהוא אמור לצאת אחרי הארוע של Verizon מחר ,אם יושק מחר איפון עם LTE אז כנראה תצתרך לחכות עוד קצת להשקה של המכשיר בשביל אנלוק ,עם זה יהיה מכשיר CDMA או בכלל בסוף זה לא יהיה איפון לVerizon אז אני דיי בטוח שהאנלוק יצא וזהו...

פורסם
  • מחבר

היי , תודה על כל הפירוט עד כה,

טוב חזרתי גם לעברית הייתה לי בלאפ טוב בעייה מאוד מוזרה שנפתרה בינתיים

בכל מקרה

קראתי את הנתונים של הקפטיב , נראה טוב אבל חסר לי דבר אחד שבגללו אני יעדיף כנראה את הנקסוס , לנקסוס יש מצלמה קדמית , כמו לאייפון 4 כך שאפשר לקיים שיחות וידיאו.....

אז אבקש לקבל מספר הבהרות מסוייימות

1 מדוע שבמקרים מסוייימים הנקסוס יעבוד ומקרים אחרים לא יעבוד? זה תלוי באיזורים או במה זה כן תלוי ? אני גר בחיפה, עיר גדולה כמו חיפה המכשיר לא יעבוד?

2 מתי בגדול אתה מעריך שתהיה פריצה לאייפון 4 ? אם תהיה פריצה בקרוב פשוט אקח אותו וזהוא

3 אני רוצה לקנות בנוסף מכשיר פשוט לגיבוי , על איזה נתון אני צריך להסתכל כדי לדעת שהוא יעבוד ברשת פלאפון ? ציינתי למעלה קישורים ל 3 מכשירים , ולכולם יש QUAD BAND .... מה צריך יותר מזה?

פורסם

1 מדוע שבמקרים מסוייימים הנקסוס יעבוד ומקרים אחרים לא יעבוד? זה תלוי באיזורים או במה זה כן תלוי ? אני גר בחיפה, עיר גדולה כמו חיפה המכשיר לא יעבוד?

הבעיה היא פשוטה מאוד פלאפון משדרת בשני תדרים (שניהם דור שלישי) 2100 ו850

אורנג' וסלקום משדרים בדור שלישי בתדר 2100 ובדור שני בתדר 1800 (אורנג' בנוסף גם 900)

הבעיה מתחילה בכך שפלאפון נכנסו לטכנולוגיית הGSM מאוחר (ובעצם לא נכנסו אליה - דילגו ישר לדור שלישי) לאורנג' וסלקום יש כבר בכל הארץ אנטנות של דור שני - אם אין קליטה של דור שלישי - יש לך את הדור השני שאתה יכול להסתמך עליו, לפלאפון אין את זה.

במקום זה לפלאפון יש שני תדרים - 2100 ו850, בתדר 850 הקליטה יותר טובה, מהרבה סיבות - העיקרית - תדר 850 קולטים למרחק גדול יותר, ובגלל שזה גם התדר שהם השתמשו בו גם לפני המעבר לדור שלישי, היה לפלאפון פשוט פחות אנטנות - לא מספיק אנטנות בשביל כיסוי מלא של הארץ בתדר 2100, מה עושים כדי לפתור את הבעיה? פורשים יותר אנטנות - אבל זה תהליך איטי בגלל הבירוקרטיה בארץ והפארנויה של רוב האזרחים מהאנטנה ליד הבית (קליטה הם רוצים, את האנטנה הם לא רוצים) למזלך (ולמזלי, כמו שאמרתי קודם, גם אני עם מכשיר שלא תומך ב850 בפלאפון) התהליך הזה התחיל כבר לפני יותר משנה ואני אישית נתקל בבעיות איפה שאני גר רק בממד (וגם שם בעיקר בקליטה נמוכה לא באיבוד קליטה) כשמחוץ לממד יש לי קליטה של 3-4 פסים (מתוך 5, וזאת עוד בעיה של תדר 2100 הוא חודר הרבה פחות טוב קירות וכו') כשאני מגיע לתל אביב יש לי קליטה מלאה בכל מקום.. לגבי חיפה? לא יודע לא הייתי בחיפה מאז שהשתחררתי וגם אז זה היה נדיר ורק כלל מעבר בתחנות המרכזיות - סיוט בחיפה (ולא היה לי את הפלאפון שיש לי עכשיו :))

אם אתה יכול תשיג טלפון סים פרי ותבדוק כמה קליטה יש לו עם רשת פלאפון - רוב הפלאפונים לא תומכים ב850 אז החלק המסובך צריך להיות רק הסים פרי

בקיצור - אם אתה גר בחור או מסתובב בהרבה חורים - הייתי נזהר, אם אתה גר במקומות מרכזיים, אני לא חושב שאמורה להיות דאגה

פורסם

כל פעם הנושא של הקליטה בגלאקסי S עולה מחדש, וכל פעם כל מי שאין לו גלאקסי אומר שלא כדאי לקחת (*cough*davkl95applefanboy*cough* :P).

פלאפון כנראה מאד קרובים לסיום הפרישה. בהנחה ואתה לא גר בחווה בנגב כנראה שלא יהיו בעיות. הסתובבתי עם הגלאקסי מב"ש, דרך כל אזור המושבים בין קסטינה לאשדוד, באשקלון, בקיבוצים בשער הנגב, חולדה, מזכרת בתיה, אשדוד, רחובות, יבנה, ראשל"צ, בת ים, תל אביב צפון/דרום, הרצליה, כפר סבא, תל מונד, נתניה, כנרת בכל מקום כזה, ולכל אורך כביש 2 ו-4 ביניהם, כל כביש 40 מב"ש עד כביש 1, ועוד ועוד ועוד (כבר פירטתי באיזה ת'רד אחר, כנראה שוב שכחתי כמה מקומות)...

תמיד קליטה מעולה, אף פעם לא היו לי בעיות. בתוך מקלטים/ממד - פחות קליטה, אבל עדיי יש פס אחד+. יכול להיות שיש מקומות שעדיין אין בהם פרישה - אני עוד לא מצאתי כאלה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם ותודה על ההסברים המפורטים וכו , ופה אסכם ואשאל עוד כמה שאלות

1 דיברתי היום עם התמיכה הטכנית העיסקית של חברת פלאפון , ברוב מגדלי השידור שלהם יש להם תקשורת CDMA וגם ממסרי שידור דור 2 ודור 3 , וזה לטענת נציג השירות .... כך שלא אמורה להיות בעייה

2 האם יש טלפון יותר מתקדם מהנקסוס עליו אתם יכולים להמליץ לי עליו ? אם לא , אז אני לוקח את הנקסוס , האם אחד מדגמי הגלקסי האחרים יותר מתקדמים ומאיזה בחינה?

3 עוד שאלת הבהרה לגבי הנקסוס , מה תהיה התמיכה שלו בעברית מבחינת פונטים וגם מבחינת מקלדת וירטואלית כדי לכתוב הודעות בעברית ?

תודה

פורסם

СDMA בכלל לא אמור לעניין אותך , שנית אין להם רשת GSM/EDGE רק HSPA/UMTS חוץ מהCDMA כמובן ...

פורסם

3 עוד שאלת הבהרה לגבי הנקסוס , מה תהיה התמיכה שלו בעברית מבחינת פונטים וגם מבחינת מקלדת וירטואלית כדי לכתוב הודעות בעברית ?

יש לו פונטים בעברית (מ2.2 יש פונטים מובנים במערכת) לגבי מקלדת אני לא בטוח, אבל גם אם לא מגיע מובנה במערכת יש מקלדות מצויינות במרקט, אני ממליץ מאוד על smart Keybord Pro (עולה בסביבות 2 דולר) אם אתה מחפש משהו חינמי יש את AnySoftKey שאני פחות אהבתי אבל נפוצה מאוד בארץ, אבל אני חושב שהמקלדת באנדרואיד 2.3 שבנקסוס מגיע עם עברית כבר, לפחות בIAndroid יש את המקלדת הזאת עם עברית להורדה בשביל 2.2..

פורסם

כל פעם הנושא של הקליטה בגלאקסי S עולה מחדש, וכל פעם כל מי שאין לו גלאקסי אומר שלא כדאי לקחת (*cough*davkl95applefanboy*cough* :P).

פלאפון כנראה מאד קרובים לסיום הפרישה. בהנחה ואתה לא גר בחווה בנגב כנראה שלא יהיו בעיות. הסתובבתי עם הגלאקסי מב"ש, דרך כל אזור המושבים בין קסטינה לאשדוד, באשקלון, בקיבוצים בשער הנגב, חולדה, מזכרת בתיה, אשדוד, רחובות, יבנה, ראשל"צ, בת ים, תל אביב צפון/דרום, הרצליה, כפר סבא, תל מונד, נתניה, כנרת בכל מקום כזה, ולכל אורך כביש 2 ו-4 ביניהם, כל כביש 40 מב"ש עד כביש 1, ועוד ועוד ועוד (כבר פירטתי באיזה ת'רד אחר, כנראה שוב שכחתי כמה מקומות)...

תמיד קליטה מעולה, אף פעם לא היו לי בעיות. בתוך מקלטים/ממד - פחות קליטה, אבל עדיי יש פס אחד+. יכול להיות שיש מקומות שעדיין אין בהם פרישה - אני עוד לא מצאתי כאלה.

כנראה שלא בדקת לעומק - אני אישית בדקתי לעומק וה-ZTE Blade, שמגיע רק עם תדר 2100, סובל מקליטה עלובה ברמת אביב ובגוש הגדול בתל אביב (בחלק מהמקומות אין קליטה בכלל, בעיקר בתוך מבנים). כנ"ל באוניברסיטת תל אביב (קליטה בינונית במקרה הטוב אלא אם אתה נמצא באזור פתוח) וגם אין קליטה בשכונות החדשות בנס ציונה.

פורסם

או שהבדיקות שלי לא משהו, או של-blade יש קליטה פחות טובה מהגלאקסי ::)

אני העברתי במשך כמה חודשים לילה אחד כל שבוע בדירה ליד פינקס, ומעולם לא נתקלתי בבעיות, קליטה רציפה, שיחות ארוכות, גלישה.

גם יצא לי להעביר 4-5 שעות ברצף (פעמיים נפרדות) בדירה על יהודה הנשיא רמת אביב וגם שם, פרפקט.

בקניון רמת אביב גם יצא לי להסתובב לאחרונה, והיה 3G סבבה, דיברתי בגוגל צ'אט בלי בעיה וגם שיחות רגילות. וגם לרוב אורכו של חיים לבנון (הליכה ברגל + שיחה רציפה, משהו כמו 10 דקות).

גם על רחוב ג'ורג' וייס יצא לי לבלות כמה שעות יותר מפעם אחת - הקליטה שם לא מלאה, 1-2 קוים ולא מושלם כמו שאר האזורים - אבל עדיין, היה לי 3G רציף ושיחות רציפות, למרות הקליטה הפחות חזקה על הנייר.

מה שכן, כמו ששמתם לב (או שלא..), בתוך האוני' לא ממש יצא לי להסתובב, כי אני סטודנט של אוניברסיטת ב"ש ולא ת"א.. אבל הייתי פחות או יותר בכל הרחובות מסביב ולא נתקלתי בשום אזור בעייתי.

שוב, לא עשיתי איזה מחקר אקדמי בנושא, אני בסה"כ לוקח איתי את הטלפון כשאני מסתובב (אין לי טלפון אחר)ץ אבל ועוד לא יצא לי להתקל בבעיות חוץ מאשר בתוך מקלטים/מרתפים וכו'.

אגב, אני עובד 3 פעמים בשבוע במשרד בהרצליה פיתוח, שהוא המקלט של הקומה... ושם הקליטה על 1-2 פסים קבוע - לא להיט, אבל עובד. המכשיר הקודם שלי (נוקיה בסיסי) לא עשה עבודה יותר טובה באותו משרד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים