עבור לתוכן

צריך המלצה לטלפון חדש פידיאיי, מתלבט בין נקסוס אס, אייפון, סוני N8 ועוד

Featured Replies

פורסם

היי חברה, פירסמתי פה פוסט לפני איזה חודש על ההשוואה בין ה N8 לנקסוס אס

חסכתי מספיק כסף ואני רוצה לקנות טלפון בתקציב של עד 650 דולר - אני רוכש את הטלפון בארהב... ואני מתלבט בין המכשירים הבאים

1 אייפון 4 גי - האם בכלל יש לו כבר פירצה לנעילה שלו

2 סמנוסט גלקסי אס הרגיל

3 נקסוס אס - שאני יודע שהוא כמו מס 2, השאלה אם בכלל יש הבדל קריטי? הרי לדוג לגלקסי יש כרטיס זיכרון הרחבה

4 סוני אריקנונים למניהם

5 נוקיה N8

כמה דברים שחשובים והייתי רוצה שיהיו במכשיר אבל לא קרטיים

1 גי פי אס פנימי כך שאני לא אצטרך לרכוש חבילת תקשורת גי פי אס מחברת הסלולר

2 מן הסתם אני צריך שמהכשיר יתאים לרשתות הסלולריות בארץ , ספיציפית כנראה לרשת פלאפון

3 מצלמה קדמית לשיחות וידיאו דרך גוגל צאט או סקייפ

4 רצוי שאוכל לריץ סרטים בלי לבצע המרה - כמו שצריך באייפון 4 גי שכל קובץ צריך לעבור דרך אייטיונס...

אשמח לקבל מכם חוות דעת

HIGHLANDER

[br]פורסם בתאריך: 6.01.2011 בשעה 17:28:55

כמובן שאשמח לקבל חוות דעת על מכשירים אחרים שלא ציינתי

תודה

פורסם
  • מחבר

עוד מכשיר סלולרי אחד שצריך גם אותו להכניס למשוואה

Samsung Epic 4G

מה אתם חושבים עליו ? תודה

פורסם

בשביל רשת פלאפון אתה צריך או את הCaptivate של AT&T או את האיפון 4 ,הם היחידים בקטגוריה הזאת שמתאימים לרשת פלאפון .

אבל למודם האחרון של האיפון לא יצא עדיין אנלוק ,לכן אין לך ברירה ואתה נשאר עם הSamsung Captivate של AT&T , הСaptivate הוא אחד הגרסאות של הSamsung Galaxy S .

בקשר לEpic 4G הוא עובד על CMDA = לא מתאים בכלל לארץ !

פורסם
  • מחבר

אפשר לשאול למה הנקסוס אס לא מתאים לרדת פלאפון?

תודה

פורסם

אורנג' עובדת בתדר ה2100 ב3G ,סלקום גם , אבל פלאפון עובדת בתדרים של 850/2100 ב3G (שזה הרשת היחידה שלה , רק לסלקום ואורנג' יש רשת GSM - 2G )

טווח התדרים של הNexus S לא כולל את תדר ה850 ב3G ככה שהוא פשוט לא מתאים וכך גם רוב סידרת הGalaxy S למעט הCaptivate וגם הI9000T שכן תומכים בתדרי ה850/2100 ב3G .

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה

האם הטלפון עליו המלצת יהיה טוב גם לרשתות של סלקום ואורנג?

אני ספיציפית שאלתי לגבי פלאפון כי יש לי חשבון עסקי אצלהם וכנראה אמשיך איתם.... אבל לא הייתי רוצה להגביל את עצמי והייתי רוצה מכשיר שיתאים לכל הרשתות.

בנוסף מה ההבדל בין הטלפון שהמלצת עליו לבין הנקסוס ?

פורסם
  • מחבר

אפשר בבקשה לקבל עוד מידע ? תודה

בנוסף , איפון דור 4 יתמך ברשת פלאפון או בכלל איך אני יודע אם מכשיר יוכל לעבוד ברשת פלאפון ובשאר הרשתות ?על איזה נתון אני צריך להסתכל ?

פורסם
  • מחבר

אני צריך לקנות או להזמין את הטלפון שלי מחר או מחרתיים , בבקשה תוכלו לייעץ?

תודה

פורסם

אורנג' עובדת בתדר ה2100 ב3G ,סלקום גם , אבל פלאפון עובדת בתדרים של 850/2100 ב3G (שזה הרשת היחידה שלה , רק לסלקום ואורנג' יש רשת GSM - 2G )

טווח התדרים של הNexus S לא כולל את תדר ה850 ב3G ככה שהוא פשוט לא מתאים וכך גם רוב סידרת הGalaxy S למעט הCaptivate וגם הI9000T שכן תומכים בתדרי ה850/2100 ב3G .

אתה יכול לעבוד בפלאפון גם בלי תדר 850, במקרים מסויימים תהיה לך קליטה נמוכה, אבל לרוב לא תהיה בעיה

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אני קצת לא בטוח שהבנתי

1 האם הנקסוס אס יעבוד לי ברשת פלאפון וגם בשאר הרשתות ? על איזה נתון תדרים אני צריך להסתכל ?

2 אני רוצה לקנות לאח שלי טלפון עם סים פשוט שיעבוד גם בארץ, על איזה נתוני תדרים אני צריך להסתכל

תודה[br]פורסם בתאריך: 10.01.2011 בשעה 06:22:24

האם יש איזה מכשיר שאתם יכולים להמליץ שעולה בתכונות שלו על הנקסוס , לדוגמא אחד מהדגמים החדשים של חברת HTC?

שוב תודה

פורסם

לא יהיה לך את תדר ה850 בפלאפון אתה יכול לצפות לבעיות קליטה ,מה שאתה צריך להסתכל עלה זה שיהיה לך בתדרים של המכשיר :

HSDPA : 850/2100 שאר התדרים לא אמורים לעניין אותך .

חוץ מזה האיפון 4 תואם בצורה מלאה לרשת של פלאפון ולרוב רשתות הGSM בעולם .

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר עד כה , אך עדיין לא ברור לי כמה דברים , מצטער על הבורות , אני מסתכל באתר של נקסוס אס :בספקס אני רואה שיש תדר 850

http://www.google.com/nexus/#/tech-specs

אז מדוע אתה אומר שיהיו בעיות קליטה אם למכשיר זה את כל התדרים ? אבקש הבהרה?

האם יש טלפון אחר של HTC שאתה יכול להמליץ עליו ?

בקשר לאייפון 4 , האם ניתן לקנות אותו פרוץ או לפרוץ את האייפון העדכני ביותר ?

עבור אחי כפי שאמרתי אני רוצה טלפון פשוט , האם המכשירים הבאים יתמכו על ידי רשת פלאפון ושאר הרשתות ?

תודה

1 http://www.amazon.com/Samsung-B2100-Anti-Shock-Bluetooth--International-Black/dp/B003ICWA7I/ref=sr_1_104?s=wireless&ie=UTF8&qid=1294635640&sr=1-104

ומהקטגוריה הזאת נראה לי שעליו אמליך כי הוא חסין זעזועים וכו

טלפונים שהם גם פי די איי

1 http://www.amazon.com/MOTOROLA-Q-9H-GSM-UNLOCKED/dp/B000U3M52S/ref=sr_1_70?s=wireless&ie=UTF8&qid=1294635498&sr=1-70

2 http://www.amazon.com/HTC-S621-Unlocked-SmartPhone-Slot--International/dp/B000RW7IBK/ref=sr_1_6?s=wireless&ie=UTF8&qid=1294634497&sr=1-6

פורסם

יש לו תדר 850 רק בGSM (דור שני - שאין לפלאפון) מה שאתה צריך זה HSPA

בכל מקרה כמו שכבר אמרתי, אל תשנה את הבחירה שלך לפלאפון שאתה פחות רוצה רק בגלל התדר הזה - הפלאפון יעבוד ויהיה לך קליטה כמעט תמיד, לי יש את הדיזייר בפלאפון וגם לא אין תדר 850, אבל הבעיות קליטה היחידות שיש לי זה בממד.. וגם אז רוב הזמן יש קליטה פשוט מאוד נמוכה (של באר אחד או שתיים)

פורסם
  • מחבר

sorry i am typing in english , i have problems with my laptop leng pack right now

so lets make sure i got it right

1 As for the nexsus S , it will work on all the israeli gsm network , as for pelephone , it will work most of the time ?

2 i have given a list of 3 cellphone, can u please check them out and tell me if those will work at pelephone network as well?

thanks

פורסם

היי חברה, פירסמתי פה פוסט לפני איזה חודש על ההשוואה בין ה N8 לנקסוס אס

חסכתי מספיק כסף ואני רוצה לקנות טלפון בתקציב של עד 650 דולר - אני רוכש את הטלפון בארהב... ואני מתלבט בין המכשירים הבאים

1 אייפון 4 גי - האם בכלל יש לו כבר פירצה לנעילה שלו - עוד לא ,כנראה בימים הקרובים

2 סמנוסט גלקסי אס הרגיל - אין תדר 850 , לא מתאים לפלאפון אני לא ההיתי לוקח מכשיר כדי שיעבוד "רוב הזמן" אבל יש את הCaptivate שהוא מתאים לגמרי לרשת של פלאפון .

3 נקסוס אס - שאני יודע שהוא כמו מס 2, השאלה אם בכלל יש הבדל קריטי? הרי לדוג לגלקסי יש כרטיס זיכרון הרחבה שוב פעם , אין תמיכה בתדר ה850 ב3G אבל מבחינה כללית בגלל שהמערכת הפעלה היא נקייה מכול השטויות של חברות הסלולר והצרניות המכשיר באופן כללי פשוט עדיף יותר .

4 סוני אריקנונים למניהם תתרחק מהם .

5 נוקיה N8 - למעט המצלמה המכשיר הזה לא שווה כלום . אבל חוץ מזה לפי המפרט הוא דווקא מתאים לרשת של פלאפון .

כמה דברים שחשובים והייתי רוצה שיהיו במכשיר אבל לא קרטיים

1 גי פי אס פנימי כך שאני לא אצטרך לרכוש חבילת תקשורת גי פי אס מחברת הסלולר - יש GPS בכול המכשירים שצינתה...

2 מן הסתם אני צריך שמהכשיר יתאים לרשתות הסלולריות בארץ , ספיציפית כנראה לרשת פלאפ ון כבר אמרתי לך איזה מתאימים , חוץ מזה שכולם מתאימים לרשתות של אורנג' / סלקום

3 מצלמה קדמית לשיחות וידיאו דרך גוגל צאט או סקייפ יש בכולם חוץ מהI9000

4 רצוי שאוכל לריץ סרטים בלי לבצע המרה - כמו שצריך באייפון 4 גי שכל קובץ צריך לעבור דרך אייטיונס... היתרון הוא של הSGS כאן ,אבל לא חסר נגנים לאנדרואיד וiOS בשביל להריץ תכנים ללא צורך בהמרה .

אשמח לקבל מכם חוות דעת

HIGHLANDER

[br]פורסם בתאריך: 6.01.2011 בשעה 17:28:55

כמובן שאשמח לקבל חוות דעת על מכשירים אחרים שלא ציינתי

תודה

עניתי לך באדום .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים