עבור לתוכן

מחפש מכשיר סלולארי עם דרישות מיוחדות

Featured Replies

פורסם

מחפש מכשיר זול יחסית- עד 1500 גג.

שייתן מענה לרשת אלחוטית בצורה יחסית טובה עם תמיכה בפלאש או שיהיה בעל אפלקיציה של יוטיוב.

סוללה יחסית טובה.

דבר חשוב נוסף זאת הקרינה , שתהיה יחסית נמוכה.

מצלמה,רמקולים וכל שאר התכונות לא כל כך מעניינות אותי.

הבעיה היא שהמכשיר היחידי שעומד בקריטריונים הוא הHTC WILDFIRE ולפי מה שהבנתי הקרינה שלו גבוהה יחסית לכן גם מועמדותו נפסלה.

כרגע המכשיר היחידי שאני רואה שעומד באופציות שלי הוא הגלקסי אבל הוא יקר בהרבה מהתקציב שלי.

אני אוכל לחכות חצי שנה לפחות, ממה שאתם יודעים בשוק הזה יש מצב שהוא יורד ל-1.5K בשנה הקרובה?

שאלות לגבי המפעילה, יש לי תוכנית מצוינת אבל היא מתקופה אחרת לגמרי בערך מ-2005, ככה שיש לי 30 מגה לגלישה בסלולרי.

האם אוכל להסתפק בחבילה הזאת? אני ממש לא גולש בפייסבוק ויש סביבי WI-FI רוב הזמן, אבל לפי מה שהבנתי אני חייב חבילת גלישה מינימלית אם ברצוני להוריד אפליקציות שונות.

האם למכשיר הזה יש אפשרות לסגירת המכשיר לרשת שלא דרך הWI-FI?

תודה רבה!

פורסם

בתקציב הזה אתה כמעט כמעט יכול לקנות מיילסטון (או לקנות יד שניה, או להזמין מחו"ל).

לגבי הגלקסי - לא רואה איך הוא יורד בצורה דרמטית כ"כ בחצי שנה הקרובה.

בכל אופן יש לך את ה-ZET סן פרנסיסקו שעולה באנגליה 99 פאונד (אפשר למצוא באיביי במשהו כמו 200 דולר אם אני לא טועה).

פורסם
  • מחבר

מעדיף לקנות בארץ יד ראשונה מחנות עם אחריות.

הסמסונג לא יירד לאזור ה-1.5K בסביבות יוני כשהאייפון החדש וכל הסלולארים של אותו זמן יושקו?

פורסם

אתה באמת מצפה לתשובה לזה? אם כן אז התשובה שלי תהיה : "חכה עד יוני ותראה". אתה חושב שכל סלולארי חדש שיוצא מוריד את הגלקסי מאזור ה-2500 ל-1500 ש"ח? (זה גם אחרי התייצבות במחיר שלו בסה"כ).

בכל מקרה אם אתה רק רוצה יד ראשונה ורק מחנות אז תוסיף 150 ש"ח לתקציב

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748019

פורסם

הסמסונג לא יירד לאזור ה-1.5K בסביבות יוני כשהאייפון החדש וכל הסלולארים של אותו זמן יושקו?

לעניות דעתי ממש לא, עד שהאייפון החדש יגיע לשוק וישפיע על רמת המחירים לדעתי יהיה אולי ספטמבר.

פורסם
  • מחבר

אני שואל את זה כיוון שהמון מכשירים שעולים 1500 ופחות עד לפני שנה עלו מעל 2500 שקלים.

אז אני מניח שתהיה ירידת מחירים.

המכשיר אינו דחוף לי כרגע, האם שווה לחכות כשהסמסונג יירד?

או שאולי להשקיע במוטורולה?

ממה שאני זוכר, כל המכשירים של מוטורולה עד לפני שלוש-ארבע שנים היו מזעזעים.

לכל המשפחה שלי היה מכשיר של מוטורולה ואחד אחד היו על הפנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים