פורסם 2011 בינואר 514 שנים מה המצב חבר'ה ?..יש לי מעבד E5200 שמגיע בתדר של 2.5 שעשיתי לו אוברקלוק ל - 3.663 .. ראיתי שכל מי שמבין באוברקלוק המליץ פה בפורום להגיע למחלק של 1:1 ואצלי המחלק הוא יותר גבוה .. אז השאלה שלי בעצם מה יותר מהר ? להיות על 3.663 עם מחלק גבוה יותר או עם מחלק של 1:1 (שזה אומר להוריד את הזכרונות מ - 800 ל - 667) או שזה לא משנה ?..
פורסם 2011 בינואר 614 שנים זה משפיע על הזיכרונות..מה שאומר תדר נמוך יותר..פחות ביצועים בזיכרונות..לא כזה קשה ;D
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מחבר אז אתה ממליץ להשאר עם התדר המקורי של הזכרונות ולא להוריד אותו כדי לקבל מחלק של 1:1 ?
פורסם 2011 בינואר 814 שנים כשעושים OC למעבד נהוג להעדיף תדר זכרונות זהה למקור או קרוב לזה ואם אין ברירה אז להוריד תדר כדי לא לעלות יותר מדי ולסבך את הגורמים לחוסר יציבות.אחרי שמייצבים את המעבד בOC על התדר הרצוי, מתפנים לטפל בתדר הזכרונות.תמיד עדיף תדר זהה או גבוה מהמקור, כשהאחרון עלול להצריך העלאת מתח לזכרונות.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים נכון,את האוברקלוק האופטימלי והמקסימלי למעבד תקבל כאשר תדרי הזכרון יהיו זהים או קרובים למקור (מלמעלה או מלמטה).העלאה של מהירות שעון המעבד תגרור העלאה של תדרי הזכרון, זיכרונות לא איכותיים לא יסבלו oc בכלל אפילו לא במעט בעוד איכותיים יותר יסבלו יותר ללא נגיעה במתחים. ולכן, בכל פעם שאתה מעלה מהירות במעבד תדאג לכך שהזיכרונות בקרבת המהירות הבסיסית שלהם. לאחר שתסיים את המהרת המעבד בכל הכרוך בכך (מתחים מכפלה/מהירות שעון וכו'), אם תרצה תוכל לנסות להעלות את מהירות הזכרונות.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מחבר יש לאחי את המעבד E4500 שמגיע עם 2.2 ועשיתי לו אוברקלוק ל - 3.2 והזכרונות נשארו באותו תדר (800) .. עכשיו אני בתהליכים לייצב אוברקלוק ל - 3.3 אבל זה מחייב אותי להוריד את המכפלה של המעבד מ - 11 ל - 10 ואת הזכרונות מ - 800 ל - 667 וזה יוצר מחלק של 1:1 .. השאלה מה עדיף ומהיר יותר ? 3.2 עם מחלק גבוה מ - 1:1 או 3.3 עם מחלק של 1:1 ומכפלת מעבד נמוכה יותר ?
פורסם 2011 בינואר 814 שנים בהבדל כזה קטן הזכרונות אמורים לעמוד בOC.כמה כבר הם יעלו ?מקסימום תן להם טיפטיפה יותר מתח.דרך אגב יש מצב ש3.3 יהיה איטי מ3.2 בגלל התזמונים המושלמים שיש ב3.2 ביחס לכל חלקי המערכת (כשהזכרונות ב1:1).
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מחבר יש לי נסיון די רע עם זכרונות שהתקלקלו למרות שהאוברקלוק שעשיתי היה רק למעבד אז אני קצת חושש לעשות להם אוברקלוק .. והאוברקלוק המינימלי שיהיה לזכרונות אם לא להוריד אותו מ - 800 יהיה בערך 850-860
פורסם 2011 בינואר 814 שנים אני מניח שיש עליהם צלעות קירור והם מיועדים לקצת OC.רוב הזכרונות מיועדים לזה.לא חושב שתהיה בעיה לעשות להם קצת OC על הדרך.10-15 אחוז זה לא OC גדול לזכרונות.אולי הם יהיו זקוקים לקצת יותר מתח כדי לעבוד יציב.מה שכן בגלל שיש לך שני סטים של חברות שונות אולי זה יקשה על הOC לזכרונות.
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מחבר הסטיקים עם צלעות קירור וכמעט באותם תזמונים אבל הלוח שינה לבד את התזמונים שיהיו שווים .. אז אתה אומר לנסות לעשות להם אוברקלוק קטן ?
פורסם 2011 בינואר 814 שנים מקסימום זה לא יעבוד טוב.זה חלק מתהליך הOC לנסות להיכשל ולנסות שוב ושוב.כל עוד אתה זהיר בהגדרות ולא מגזים לא אמורה להיות שום בעיה ממשית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.