עבור לתוכן

iPhone פרוץ

Featured Replies

פורסם

אם למישהו יש אייפון פרוץ, יש את העניין שאסור להיכנס ל-iTunes ולאשר עדכון של כרסת המכשיר, אחרת המכשיר ננעל.

שאלתי היא, האם יש תוכנה שאינה של אפל שאיתה אני יכול לגשת לטלפון דרך המחשב ולנהל משם את כל הדברים כמו שאני עושה עם האייטונס?

המטרה שלי היא להגיע למצב שאני נמנע מלהיות קרוב אפילו לאישור עדכון שיינעל לי בסופו של דבר את הטלפון.

תודה לעוזרים.

פורסם

מעולם לא השתמשתי ב-ITUNES אבל האם אין משהו בהגדרות שמונע הצגה של עדכוני תוכנה/גרסא למכשיר?

פורסם

דרך ההגדרות של האיטונס, אתה פשוט יכול לבטל את העידכונים האוטומוטיים.

פורסם

שזה מציע לך לעדכן פשוט תלחץ Cancel, זה לא מדע טילים.

פורסם

המכשיר לא יחסם ולא נעליים ,לא יודע מאיפה שמעתה את השטות הזאת .

עידכון גירסה פשוט מוחק את הפריצה וזהו ... בקשר לנעילה שאתה מדבר עליה היא רק על מכשירים שהם לא SF ואתה מנסה להשתמש בהם ברשת של מפעילה אחרת (אם אתה משתמש במכשיר במפעילה שקניתה ממנה את המכשיר אין לך את הבעיות האלו... )

פורסם
  • מחבר

O.K, מה הקשר מדע טילים?

כנראה לא קראת את מה שכתבתי - "המטרה שלי היא להגיע למצב שאני נמנע מלהיות קרוב אפילו לאישור עדכון שיינעל לי בסופו של דבר את הטלפון."

רגע אחד של חוסר ריכוז והלכה הפריצה, שלא אני פרצתי - משמע עוד כסף לשלם. מה גם שהבנתי מיודעי דבר שלא מצליחים לפתוח כל טלפון מחדש אחרי שהלכה הפריצה כי הגרסה עודכנה.

תודה לכם

פורסם

1-לעשות ביטול וזהו כמו שאמרו

2- זה יכול ליהיות ולא נוגע אוליך ביכלל עם אתה נגיד באורג' וקנית את הפלאפון באורנג' אז מה איכפת לך מהמודם

גם ככה אתה לא פורץ לסים פרי

או אם יש לך נגיד מאיטליה או מהונג קונג ששם זה מגיע סים פרי אז זה גם לא נוגע אליך

3- כסף לא צריך לשלם.. יש לך 1001 מדריכים בהרבה אתרים בעיברית

כל תינוק יכול. פשוט לא להתעצל ולקרוא עד הסוף

לדעת איזה פלאפון יש לך ואתה מסודר

אבל אם אתה בור ועם הארץ.. אז עזוב שטויות

פורסם

גם אני לא מבין את הכסף לשלם בשביל פריצה ... אין פה שום צורך בפירוק או ידע טכני ,רק טיפת שכל ומחשב .

מי שמשלם למישהו כסף על פריצה של איפון / איפד /איפוד הוא פשוט פראייר .

פורסם

א. אתה קצת דביל ששילמת על פריצה, היית יכול לחפש קצת בגוגל להבין מה זה אומר ולעשות את זה בעצמך, ניחא.

ב. אתה קצת יותר דביל כי יש ישר מתחת לCancel של העדכון תוכנה "Do not remind me again", בחייאת רבאק, זה אפילו לא לחפש בגוגל או להכנס להגדרות, זה מופיע מ-ו-ל העניינים שלך ישר שiTunes נפתח!

הכל באהבה :2girls:

פורסם

א. אתה קצת דביל ששילמת על פריצה, היית יכול לחפש קצת בגוגל להבין מה זה אומר ולעשות את זה בעצמך, ניחא.

ב. אתה קצת יותר דביל כי יש ישר מתחת לCancel של העדכון תוכנה "Do not remind me again", בחייאת רבאק, זה אפילו לא לחפש בגוגל או להכנס להגדרות, זה מופיע מ-ו-ל העניינים שלך ישר שiTunes נפתח!

הכל באהבה :2girls:

אבל הוא לא ניכנס לאייטונס בכלל... הוא מפחד, אז איך ידע את כל מה שאמרתם לו שהוא דביל בנוגע לאייטונס.............................. :nixweiss:

פורסם

אין בעייה, תיכנס לאייטיונס. אפילו תיכנס לאפסטור. פשוט על תעדכן לגרסת קושחה חדשה יותר.

פורסם

אני מתלבט באותו נושא, אם לפרוץ או לא. והייתי שמח אם מישהו יוכל לפרט בצורה מסודרת את החסרונות והתופעות לוואי של זה (בלי מילים כמו דביל וכדומה שלא מוסיפות כבוד), חלק טוענים שהכל שטויות חלק טוענים שיש אמת בדברים מסויימים. אשמח לקבל מידע רציני ורלוונטי על מנת להחליט.

תודה. :xyxthumbs:

פורסם

פריצת אייפון, יתרונות:

-אפליקציות בחינם (installous, קבצי ipa)

-כלים לשינויים של ממשק\מראה

-הוספת פיצ'רים (מי שיש לו 3G ומשתמש ב-GPS יודע כמה מעצבן שאין מולטיטסקינג)

-פריצות מגיעות די מהר לכל עדכון קושחה חדש

חסרונות:

-כל גרסה חדשה צריך לפרוץ

-לפעמים אפליקציות לא עובדות טוב (טוב, הם פרוצות)

פורסם

אתה מציע לעשות את זה? יש דרך אחורה אח"כ? ואם אתה מציע איך אתה מציע?

פורסם

אני אישית גם חששתי לפרוץ את המכשיר -פחדתי שזה תהליך מורכב מסובך וכו- וזה ממש פשוט ;D

אם אתה רוצה מדריך תחפש לפי הגירסה של האייפון שלך (זה מופיע לך באייטונס בפרטים של המכשיר- שלי לדוג זה 4.0.1) (ואם אתה צריך אתר עם מדריכים תשלח לי הודעה בפרטי)

הפריצה לא לצמיתות- יש אפשרות תמיד לעשות ריסטור למכשיר- אבל זה מוחק את האפליקציות שהתקנת וכו'

נ.ב

בקשר למי ששאל בנוגע לחשש מעדכון של המכשיר- כמו שציינו לפני כן- כל פעם שהאייטונס מציע לך לעדכן את הגירסה יש checkbox קטנה מתחת שאפשר לסמן שלא יציעו לך שדרוג באופן אוטומטי-פעם הבאה שזה קורה פשוט תסמן את האפשרות הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים