עבור לתוכן

בעיית פינגים נוראית!

Featured Replies

פורסם

אוקי קודם כל שלום לכל חברי הפורום!

ככה , בשבוע האחרון שמתי לב לבעיית פינגים חמורה , שמתי לב אליה דרך התוכנה VENTRILO .

הפינגים שלי קופצים לפינגים של 90-150 וזה קורה רק בשעות הערב , בין השעות 5 עד 11 .

חשבתי שזה רק בתוכנה , אבל אז התפאלתי לגלות שזה בהכל , עשיתי בדיקה ב cmd פינגים לוואלה ולמקושרים ולעוד כמה אתרים ישראלים

ופשוט הפינגים אותם פינגים 90 ומעלה וזה קורה רק בשעות הערב ... אני בקשר עם הספק ועם התשתית כבר כמה ימים ולא מצליחים לעלות על הבעיה

מבחינתם הכל בסדר אין להם שום בעיה , ניסינו עם הספק להחליף משתמש ועוד כמה בדיקות וכלום לא עוזר , חשבתי אולי זה תוכנות ריגול או וירוס

או לא יודע מה אבל גם לא , אז התייאשתי ועשיתי פירמוט למחשב אמרתי אולי זה יעזור אבל וואלה גם לא עזר ואני כבר ממש מיואש .

התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בנלאומי והמהירות אינטרנט של היא 5 מגה מה לעשות?

פורסם
הם לא מצליחים לעלות על הבעייה

בגלל שאין בעייה. הספקים לא יכולים לתת לכולם את המהירות המירבית, וכמובן שהפינגים לחו"ל ברצפה (או, בשמיים)

פורסם
  • מחבר

אבל העיניין שזה לשרתים בארץ זה א'

וב' זה קרה פעם ראשונה אחרי שנה וחצי... וזה כבר שבוע ככה קבוע ! משעה 5 עד 11 פינים גבוהים

לא תגיד יום כן יום לא או משהו כזה , קבוע !!! שבוע כבר

פורסם

האם בדקת רק את התשתית של בזק?

מהירות ופינג מול בזק ללא 014.

לא זוכר איך, אבל הנציג ב014 היה צריך להגיד לך לחייג בADSL לכתובת בבזק ולבדוק מהירות כדי לבדוק את התשתית.

אם זה תקין הבעיה ב 014

אם לא אז הבעיה אצלך או בבזק.

מה הפינג שאתה מקבל שאתה פונה לראוטר\מודם?

[br]פורסם בתאריך: 4.01.2011 בשעה 00:15:29

מדהים,

אני מקבל פינג 260 ל www.ynet.co.il

ה IP שאני מקבל זה 65.200.11.27 או דומים לו. המיקום USA LA

בדקתי 10 פעמים לראות שלא טעיתי בכתובת.

במשתמש של 013 אני מקבל פינג של 16 לYNET לכתובת 82.166.201.152 בתל אביב שיך ל013

MAKO.CO.IL סיפור דומה

דרך 014 פינג 230 לכתובת 208.93.141.80 ב USA

דרך 013 פינג 20 לכתובת 94.127.73.80 ב ישראל

אולי 014 מתחברים ל013 דרך LA ? מעניין. בטוח שמשהו שם לא תקין.

לWALLA יש לי פינג של 10.

NRG פינג של 15

NANA10 לא מחזיר פינג.

NRG לא מחזיר פינג

פורסם
  • מחבר

^^^^^

בדקתי עם נציג של 014 את המהירויות עם התשתית והכל היה תקין , זה הדבר הראשון שבדקנו אם הבעיה בתשתית , אני זוכר שהוא אמר

במפורש שהתשתית תקינה . וגם לפני זה בדקתי קודם כל עם נציג של בזק אם הבעיה אצלם בדקנו כמה דברים והוא אמר שמבחינתם הכל תקין

והבעיה היא אצל הספק ...

ובעיקרון הספק לא מנסה להוציא את בזק אשמים או משהו הם ישר אמרו שזה לא בעיה של תשתית שהכל תקין בתשתית , כבר פעמים דיברתי איתם

והם כביכול העבירו את זה הלאה לאנשים בכירים או משהו כזה לבדיקה של הבעיה ...

פורסם

אני מקבל פינג 260 ל www.ynet.co.il

ה IP שאני מקבל זה 65.200.11.27 או דומים לו. המיקום USA LA

בדקתי 10 פעמים לראות שלא טעיתי בכתובת.

מצאתי את הסיבה לפינג הגבוהה אצלי,

הראוטר היה מקונפג באופציה של אנטיפישינג. ואז הוא פנה לDNS בארצות הברית במקום DNS של 014.

הDNS בארהב החזיר כתובות IP בארהב במקום בישראל.

פורסם

דבר ראשון שהספק יעשה זה תמיד יבדוק את התשתית . בכל מקרה תמיד כדאי לבדוק את הבעיה כשהיא קיימת (היתה לי פעם בעית תשתית שקרתה רק בשעות העומס וכשחזרתי מהעבודה הם עברו כבר למשמרת לילה). בכל מקרה באתרים שממוקמים פיזית בארץ אתה צריך לקבל מקסימום 30 מילי שניות פינג (גם זה חריג אני מקבל 20 לכל אתר גדול בארץ) לרוב בהוט זה 10 מילי פחות אבל זה לא קריטי. לאתרים בחול יש בעיה של עומס שבאמת קיימת בין 17-23 (התווך יכול להיות אפילו יותר רחב). ב014 ללא גיימר אתה לרוב תקבל פינג גרוע בשעות העומס. הם לא ממש מגבילים את החבילה הרגילה וזה גורם לבעיות עומס שמשפיעות לרעה על הפינג וגם על רוחב הפס. בגיימר יש להם traffic shaping וגם תיעדוף ככה שאתה גם מקבל מקום טוב בתור וגם מתפלים בך יותר טוב (בלי traffic shaping אי אפשר לקבל פינג טוב).

בכל מקרה בשביל voip 90-170 מילי פינג זה עוד טוב אפשר אפילו להסתדר עם 500 כי זה רק רבע שניה לכל כיוון . אולי הבן אדם ירגיש את זה אבל זה לא יפריע יותר מדי. יש לvoip מנגנונים להתמודד עם פינג גבוהה. למשחקים אני ממליץ לך או לשלם על גיימר או לעבור ספק (לא יודע להמליץ כי אני על 014 גיימר 7+ שנים) . החשבון הרגיל של 014 ממש לא מאפשר לשחק על שרתים בחו"ל ואם הבנתי נכון אין הרבה שרתי משחקים בארץ.

פורסם
  • מחבר

קודם כל לפני הכל שחכתי לציין שיש לי גיימר ושוב אתה צודק בהכל , בעיקרון אני לא מרגיש את זה באינטרנט יותר מדי , התחלתי להרגיש את זה במשחק רשת

וזה היה על שרת ישראלי ... אז חשבתי אותי זה רק השרת הזה , ואז בדקתי עוד שרת ועוד אחד והיו בעיות פינגים לא יודע מאיפה בא לי הרעיון לבדוק פינגים לאתר

אבל פשוט בדקתי וזה הראה את אותה הבעיה גם על וואלה .

ואיך אני יכול לעבור עכשיו ספק נעלתי תמהירות שלי ל5 מגה בגלל הבעיה הזאת לפני שבוע אני מחוייב להם כביכול !

וגם עד הבעיה הזאת הייתי מאוד מרוצה מהם !

פורסם

אם יש לך בעיות פינג בגיימר כנראה שאתה לא מוגדר גיימר או משהו. בארץ לגיימר לא צריך להיות הרבה השפעה. בחו"ל אתה צריך לקבל פינגים אידאלים . משהו כמו 80 לצרפת ובסביבות 90 לגרמניה ואנגליה, חוף מערבי של ארה"ב זה 170-180 וחוף מערבי זה משהו כמו 220-260 (בהתאם לעומס).

כנראה שמשהו בהגדרות לא בסדר כי אני משחק אל שרת בחוף המערבי של ארה"ב (יש רק אחד) וזה תמיד בשעות העומס. בגלל המרחק וה17+ הופים החיבור סופר רגיש ואם לא היה לי גיימר פשוט לא יכלתי לשחק (הגבול העליון למשחק הוא 290 ). אם אתה בהוט הבנתי שיש IP מיוחד כדי שהספק יבין שאתה בגיימר . בבזק זה לרוב "חיגן" גם ככה ואין ממש בעיה. תאמין לי שאפשר לעשות פאשלות במערכת שלהם . אני ממליץ להתקשר לתמיכה בשעות העבודה הנורמאליות משהו כמו 9-18 כדי שלא תקבל מישהו שתפקידו הוא כיבוי שריפות עד הבוקר. עובדים קבועים עם יכולות טכניות גבוהות לרוב לא עובדים משמרות לילה . בבוקר יש את מי לשאול. לי פעם היתה בעיה שלא נפתרה בלילה ובבוקר תוך 5 דקות התומך שאל את הבוס שלו והוא פתר את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

הגיימר בטוח עובד כי הוספתי את הגיימר לפני הרבה זמן והוא שיפר לי משמעותית את הלאגים באיזה משחק רשת ...

וכל הזמן שאני מדבר עם הספק זה קורה בשעות הבוקר או צהריים , ובדקו איתי הכל הגדרות הכל איפסו הכל ניסו לסדר

לא יודע פשוט כבר מה לעשות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים