עבור לתוכן

מדוע אני לא יכול לעשות OC ל3.6 MZ עם הQ9500 שלי?

Featured Replies

פורסם

היי

היום הצלחתי לעשות דרך הביוס לפי עזרה מאתר זה: http://www.youtube.com/watch?v=z7ANNzNl7ZU&feature=related

למהירות של 3.4 GHZ בלבד, ניסיתי ל3.6 אבל המחשב לא עלה ביכלל. חזרתי ל3.4 והרצתי תוכנות בנצמרקים בהצלחה (3DMARK11)

יש לי שיפור בניקוד , אבל לא ממש משמעותי , ידוע לכם למה לא הצלחתי למהירות 3.6?

• תגובות 32
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סביר שבגלל הזכרון...

תוריד את הכופל זכרון למינימום בביוס, אם הוא על מינימום תשחרר תזמונים...

3DMARK11 זה לא תוכנת מאמץ, תבדוק OCCT למשך שעה~

פורסם
  • מחבר

יכול להיות ביגלל מהירות הזיכרונות שלי (667) , אתה צודק, אולי אני יחליף למהירות 800 .

פורסם

שים לב שזה לא מבטיח שאכן תגיע יותר רחוק..מה גם שיש מגבלות קירור..

פורסם

אם אני לא טועה Q9500 מגיע בבאס 333, ככה שהזכרון כבר במקסימום אם מתייחסים להמלצת היצרן....

אני לא חושב שחום ימנע מהמחשב להכנס לפוסט, סביר יותר שזה בעיית זכרון...

רוני לפני שאתה קונה זכרון נסה לעשות מה שאמרתי לך...

פורסם
  • מחבר

את הבאס העלתי ל400 , זה טוב?

פורסם

זה לא עניין של טוב או לא..תבדוק בCPU-Z את תדר הזיכרון ותראה שאתה חורג..

ולכן הסיכוי שהמערכת תהיה יציבה במצב של חריגה בתדר הזיכרון (במצב סטוק) הוא קטן..ולכן קיימים מבחני ביצועים..

פורסם
  • מחבר

החזרתי את המערכת למצב רגיל (2.83) אבל לפניי זה בביוס ראיתי שרשום במקביל לתדר 667 רשום 800 . זאת אומרת חריגה בתדר הזיכרון .

כניראה שאני עדיין לא יודע לעשות OC ולכן מחשש לחומרה החזרתי למצב רגיל.

פורסם

תעלה תמונות של לשונית הSPD והMEMEORY מתוכנת CPU-Z...

פורסם
  • מחבר

בבקשה

822587.jpg

23027913.jpg

פורסם

זה לא מסובך.

יש לך זיכרון, לזיכרון יש מהירות מוצהרת.

כשאתה מעלה את התדר למעבד הזיכרון גם מושפע מזה ומעלה תדר.

כדי שהזיכרון לא יתקע את המערכת בגלל חריגה מהיכולת שלו, אתה צריך להוריד את המכפלה שלו כך שהתדר אחרי OC יהיה קרוב, זהה, או נמוך מהתדר המקורי של הזכרונות.

אם תקבע את מכפלת הזיכרון כך שהתדר הסופי שלו יהיה גבוה מעבר ליכולת שלו אז הלוח לא יעלה או שהמערכת לא תהיה יציבה.

אתה לא יכול להגדיר מכפלה שתקבע את התדר הסופי על 900, ולצורך העניין אתה לא מעוניין שהתדר של הזכרונות יהיה בOC עד שתסיים לייצב את המעבד עצמו.

מסקנה:

כוון את המכפלה של הזכרון כך שהתדר הסופי לא יעלה על 667 בכלל, או רק מעט מאוד.

פורסם

חבר'ה אתם שוכחים שחוץ מהזיכרון לוחות P43 וOC למעבדי QUAD זה לא בדיוק הצלחה מסחררת בלשון המעטה...

בכל מקרה, אם הצלחת להגיע ל3.4GHZ תהיה מרוצה ותישאר על זה.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

לפי התמונות שהעלתי לגביי תדר הזיכרונות , זה לא מסוכן לחומרה? זה על תדר של 800 MHZ.

פורסם
  • מחבר

לאחר הOC שמתי לב בחלק מהמישחקים יש עליה של עוד כ10FPS , אבל במישחק BFBC יש ירידה קלה,מוזר ???

בכל אופן החזרתי למצב רגיל את המעבד , כי אני לא רואה סיבה מוצדקת לOC.

שכחתי לציין שאני כרגע על מערכת 32 ביט, אולי ביגלל זה בBFBC יש ירידה.

פורסם
  • מחבר

היי

החלפתי זיכרונות ל2 גיגה של מהירות 800 ועכשיו בביוס לאחר שעשיתי OC ,כיוונתי את הSPD ל2 במקום אוטומטי ועכשיו אני רואה שלא חרגתי מ800 MHZ תדר הזיכרונות , שניהם בדיוק אותו דבר, העלתי את מהירות הCPU ל3.4 , את הFSB ל400 וכך קיבלתי 3.4 GHZ, אני לא נגעתי במתחים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים