פורסם 2011 בינואר 314 שנים הייהיום הצלחתי לעשות דרך הביוס לפי עזרה מאתר זה: http://www.youtube.com/watch?v=z7ANNzNl7ZU&feature=related למהירות של 3.4 GHZ בלבד, ניסיתי ל3.6 אבל המחשב לא עלה ביכלל. חזרתי ל3.4 והרצתי תוכנות בנצמרקים בהצלחה (3DMARK11) יש לי שיפור בניקוד , אבל לא ממש משמעותי , ידוע לכם למה לא הצלחתי למהירות 3.6?
פורסם 2011 בינואר 314 שנים סביר שבגלל הזכרון...תוריד את הכופל זכרון למינימום בביוס, אם הוא על מינימום תשחרר תזמונים...3DMARK11 זה לא תוכנת מאמץ, תבדוק OCCT למשך שעה~
פורסם 2011 בינואר 314 שנים מחבר יכול להיות ביגלל מהירות הזיכרונות שלי (667) , אתה צודק, אולי אני יחליף למהירות 800 .
פורסם 2011 בינואר 314 שנים אם אני לא טועה Q9500 מגיע בבאס 333, ככה שהזכרון כבר במקסימום אם מתייחסים להמלצת היצרן....אני לא חושב שחום ימנע מהמחשב להכנס לפוסט, סביר יותר שזה בעיית זכרון...רוני לפני שאתה קונה זכרון נסה לעשות מה שאמרתי לך...
פורסם 2011 בינואר 314 שנים זה לא עניין של טוב או לא..תבדוק בCPU-Z את תדר הזיכרון ותראה שאתה חורג..ולכן הסיכוי שהמערכת תהיה יציבה במצב של חריגה בתדר הזיכרון (במצב סטוק) הוא קטן..ולכן קיימים מבחני ביצועים..
פורסם 2011 בינואר 314 שנים מחבר החזרתי את המערכת למצב רגיל (2.83) אבל לפניי זה בביוס ראיתי שרשום במקביל לתדר 667 רשום 800 . זאת אומרת חריגה בתדר הזיכרון . כניראה שאני עדיין לא יודע לעשות OC ולכן מחשש לחומרה החזרתי למצב רגיל.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים זה לא מסובך.יש לך זיכרון, לזיכרון יש מהירות מוצהרת.כשאתה מעלה את התדר למעבד הזיכרון גם מושפע מזה ומעלה תדר.כדי שהזיכרון לא יתקע את המערכת בגלל חריגה מהיכולת שלו, אתה צריך להוריד את המכפלה שלו כך שהתדר אחרי OC יהיה קרוב, זהה, או נמוך מהתדר המקורי של הזכרונות.אם תקבע את מכפלת הזיכרון כך שהתדר הסופי שלו יהיה גבוה מעבר ליכולת שלו אז הלוח לא יעלה או שהמערכת לא תהיה יציבה.אתה לא יכול להגדיר מכפלה שתקבע את התדר הסופי על 900, ולצורך העניין אתה לא מעוניין שהתדר של הזכרונות יהיה בOC עד שתסיים לייצב את המעבד עצמו.מסקנה:כוון את המכפלה של הזכרון כך שהתדר הסופי לא יעלה על 667 בכלל, או רק מעט מאוד.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים חבר'ה אתם שוכחים שחוץ מהזיכרון לוחות P43 וOC למעבדי QUAD זה לא בדיוק הצלחה מסחררת בלשון המעטה...בכל מקרה, אם הצלחת להגיע ל3.4GHZ תהיה מרוצה ותישאר על זה.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מחבר תודה לכם.לפי התמונות שהעלתי לגביי תדר הזיכרונות , זה לא מסוכן לחומרה? זה על תדר של 800 MHZ.
פורסם 2011 בינואר 414 שנים מחבר לאחר הOC שמתי לב בחלק מהמישחקים יש עליה של עוד כ10FPS , אבל במישחק BFBC יש ירידה קלה,מוזר ???בכל אופן החזרתי למצב רגיל את המעבד , כי אני לא רואה סיבה מוצדקת לOC.שכחתי לציין שאני כרגע על מערכת 32 ביט, אולי ביגלל זה בBFBC יש ירידה.
פורסם 2011 בינואר 514 שנים מחבר הייהחלפתי זיכרונות ל2 גיגה של מהירות 800 ועכשיו בביוס לאחר שעשיתי OC ,כיוונתי את הSPD ל2 במקום אוטומטי ועכשיו אני רואה שלא חרגתי מ800 MHZ תדר הזיכרונות , שניהם בדיוק אותו דבר, העלתי את מהירות הCPU ל3.4 , את הFSB ל400 וכך קיבלתי 3.4 GHZ, אני לא נגעתי במתחים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.