עבור לתוכן

יעוץ לגבי כרטיס מסך שאני רוצה לרכוש

Featured Replies

פורסם

טוב יש לי כרגע ati 4850 חם מידי עושה רעש מעצבן שאני משחק ..כבר לא בא לי עליו 4 שנים בערך אצלי..

חשבתי לקנות את gts450 שטיפה יותר טוב מימנו.. ב600 שח מחיר סביר.. זה הדגם Gigabyte Geforse GTS450 1024MB GDDR5 Dual Dvi

ספק שלי enermax liberty 400w יחזיק תgts450?

והאם כדי לרכוש אותו לשנים הקרובות..נ.ב יוצאים משחקים ברמה כמו ghost recon 2011 זה יריץ אותו טוב?

או שכדי עם כבר א כבר ללכת על Sparkle GTX460 768MB GDDR5 Dual DVI ב800 שקל? והאם הספק שלי יחזיק אותו? והעם זה באמת רלוונתי בינו לבין gts450

רק שני הכרטיסי מסך האלה אני מוכן להשקיע כסף כל השאר יקרים לא נחוצים לי!!

או שיש משהו עד 800 שקל שווה משניהם? ורק nvidia אני רוצה!!

תודה לעוזרים מצפה לתשובה ברורה ומקצועית וחד משמעית [=

• תגובות 52
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הספק שלך די חלש למען האמת :Q ..

וזה ימנע ממך לקחת משהו טוב יותר!

את האמת אני לא יודע איך אם הספק שלך הסתדרת כי אם HD4850 הוא מאוד גבולי!

בכל מקרה GTX460 יהיה הכי מומלץ (במקרה שתקנה ספק)

כיום ניתן להשיגו ב806 ש"ח והוא בין הכרטיסים המשתלמים/עוצמתיים בשוק..

פורסם
  • מחבר

למה אתה חושב שהוא גבולי..לפי מה אתה יודע מה השוות ..ואיך בכלל בודקים עם ספק כוח מתאים או לא..

ותתפלא המחיר שראית הוא מtms והם בנו לי תמחשב והם התאימו לי ל4850 תספק הזה!! ועובד יופי ב 4 שנים למה שלא יסחוב תgtx ?

ובטח שאני לא הולך להשקיע על כרטיס מסך 800 שקל ועל ספק עוד 600 ממש לאא!

מה מה רע בו מה לא יסחוב בו מזה השטיות האלה למה מה צריך כרטיס מסך גנרטור כדי שיסחוב כולה כרטיס מסך איאיאי

http://www.enermaxusa.com/catalog/product_info.php?products_id=81

אחלה ניתונים יש לו מה לא בסדר פה?

פורסם

הספק שלך די חלש למען האמת :Q ..

וזה ימנע ממך לקחת משהו טוב יותר!

את האמת אני לא יודע איך אם הספק שלך הסתדרת כי אם HD4850 הוא מאוד גבולי!

שטות מוחלטת. הספק הזה הוא סוס עבודה. אצלי יושב 4890 על אותו ספק (בן 3 וחצי שנים), בלי שום בעיות.

בכל מקרה, אני לא חושב שהGTS450 הוא בחירה הגיונית. הוא לא בדיוק קפיצת מדרגה מעל ה4850.

אה, ומר חיים, אני ממש בספק שיש לך 4850 כבר 4 שנים, בהתחשב בזה שרק השיקו אותו במחצית השניה של 2008 ;D

פורסם
  • מחבר

שטות מוחלטת. הספק הזה הוא סוס עבודה. אצלי יושב 4890 על אותו ספק (בן 3 וחצי שנים), בלי שום בעיות.

בכל מקרה, אני לא חושב שהGTS450 הוא בחירה הגיונית. הוא לא בדיוק קפיצת מדרגה מעל ה4850.

אה, ומר חיים, אני ממש בספק שיש לך 4850 כבר 4 שנים, בהתחשב בזה שרק השיקו אותו במחצית השניה של 2008 ;D

4890 עם אותו ספק..הוא פלוס מינוס כמו gtx460?

וואלה נישבע לך 4 שנים עוד חשבתי יותר גג אבל מה שבטוח 3 וחצי שנים אצלי בטוח חח שיהיה..

וסתם שאלה כמה ה4890 מופיע לך בדריבר החום שלו וכמה מגיע במישחק חחח..שלי רותח לא יודע למה..80 בלי מישחק 110+ במישחק חח

פורסם

חיים, בשבילך, הנה ציטוט מויקיפדיה:

The Radeon HD 4850 was announced on June 19, 2008

http://en.wikipedia.org/wiki/Hd_4850#Radeon_HD_4800

וזו רק ההכרזה - לשוק הוא הגיע זמן מה אחרי. בקיצור, יש לך אותו גג שנתיים וקצת.

לגבי צריכת ההספק - ה4890 צורך למעשה יותר מהGTX460:

http://www.tomshardware.com/charts/2010-gaming-graphics-charts-high-quality/3D-Power-Draw,2495.html

שים לב שזו צריכה של כל המחשב, לא כרטיס המסך בלבד.

הטמפרטורה אצלך גבוהה בהרבה מהסבירה לכרטיס זה. במאמץ הוא אמור להיות בסביבות ה90. כנראה שהמאוורר שלך כבר לא בדיוק מתפקד כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

חיים, בשבילך, הנה ציטוט מויקיפדיה:http://en.wikipedia.org/wiki/Hd_4850#Radeon_HD_4800

וזו רק ההכרזה - לשוק הוא הגיע זמן מה אחרי. בקיצור, יש לך אותו גג שנתיים וקצת.

לגבי צריכת ההספק - ה4890 צורך למעשה יותר מהGTX460:

http://www.tomshardware.com/charts/2010-gaming-graphics-charts-high-quality/3D-Power-Draw,2495.html

שים לב שזו צריכה של כל המחשב, לא כרטיס המסך בלבד.

הטמפרטורה אצלך גבוהה בהרבה מהסבירה לכרטיס זה. במאמץ הוא אמור להיות בסביבות ה90. כנראה שהמאוורר שלך כבר לא בדיוק מתפקד כמו שצריך.

מה פתאום אחי איזה שנתיים וחצי אתה מבלבל אותי אני אומר לך בדוק יש לי תמחשב הזה איזה 4 שנים אם לא יותר אני אומר לך בדוק אין לי מיזמן אחריות של ה 3 שנים וכבר עבר מזימן איזה שנתיים וחצי הלוואי ..ומעניין שהוא גם אצל אחי וגם אצלי אותו כרטיס מסך והוא כזה חם לא יודע למה..אומרי ם שהוא כזה חם וזה בסדר שהייה ..אז עם 4890 צורך יותר מgtx460 ואתה עם אותו ספק וכרטיס שצורך יותר חשמל אז בקיצור שבקיצור gtx460 יתאים לי לספק ? אני יקנה אותו

רשום חח Nvidia Geforce GTX 460 SLI

394 ווט

(768 MB)

שלך רשוםATI Radeon HD 4890

(1024 MB)

307וואט

פורסם

הGTX יהיה קפיצת מדרגה יפה לעומת הGTS אני גם צריך לשדרג בינתיים אני מצליח להריץ משחקים עים הGTS250

אבל אין ספק שהוא דור ישן יותר של כרטיסים כולל הGTS450 שטוב מימנו במעט.

פורסם

מה פתאום אחי איזה שנתיים וחצי אתה מבלבל אותי אני אומר לך בדוק יש לי תמחשב הזה איזה 4 שנים אם לא יותר אני אומר לך בדוק אין לי מיזמן אחריות של ה 3 שנים וכבר עבר מזימן איזה שנתיים וחצי הלוואי ..

תגיד לי, אתה מתעקש שקנית את כרטיס המסך הזה שנה - שנתיים לפני שהוא היה קיים? טוב אחי. ככל שתחזור על השטות הזו יותר, כך הפדיחה בסוף תהיה גדולה יותר.

רשום חח Nvidia Geforce GTX 460 SLI

394 ווט

(768 MB)

שלך רשוםATI Radeon HD 4890

(1024 MB)

307וואט

SLI זה אומר שני כרטיסי מסך במקביל. עם כרטיס אחד כזה, לפי אותה הטבלה, זה 270 וואט.

פורסם
  • מחבר

תגיד לי, אתה מתעקש שקנית את כרטיס המסך הזה שנה - שנתיים לפני שהוא היה קיים? טוב אחי. ככל שתחזור על השטות הזו יותר, כך הפדיחה בסוף תהיה גדולה יותר.

SLI זה אומר שני כרטיסי מסך במקביל. עם כרטיס אחד כזה, לפי אותה הטבלה, זה 270 וואט.

חח חמוד שלי לצלם לך קבלה אני ואמר לך 4 שנים הכרטיס מסך הזה אצלי כל המחשב בכלל יותר מ4 שנים אין פה מה להתכווח זה מה שיש לי וזהו מה יותר מיזה !

תאמת האתר ששלחת לי ניראה מאוד מוזר למה שמדברים בשוק כולה קונים ספקים ב 600 700 שקל 700 וואט וכו' וכל מה שרשום שם מגיע ל270 300 וואט מוזר לי הכי גדול שם וזה כבבר כרטיס מיפלצת דורש רק 600 וואט משהו כזה לא יודע אם להאמין לזה אבל אני בר ישאל בtms עם זה מתאים לספק וזהו

פורסם

GTX460 בלי לחשוב פעמיים !!

הספק יחזיק בלי בעיה גם ב- OC ..

עוד לא קנית ? רוץ !! ;)

פורסם
  • מחבר

GTX460 בלי לחשוב פעמיים !!

הספק יחזיק בלי בעיה גם ב- OC ..

עוד לא קנית ? רוץ !! ;)

חח אוקי אני קונה תודה

פורסם

אבל מעניין אותי לראות גם קבלה על כ.מסך שלא היה קיים.

אגב לא התבלבלת עם 8800GT? לפחות זה מה שמופיע לך במפרט

פורסם
  • מחבר

כן היה לי חודש חודשים 8800gt ואז החליפו לי ל4850 וזהו חח היה עושה לי בעיות 8800gt ואיך אתה יודע שהיה לי 8800gt

פורסם

נכון שיש מימין את הלינק החמוד הזה שכתוב עליו "מפרט מחשב", שם דאגת לכתוב איזה מחשב בדיוק יש לך? אז משמה.

ואגב, אם במחשב היה לך 8800GT במקור, עדיין המחשב בן לא יותר משלוש שנים וחודשיים - ה8800GT שוחרר לשוק בסוף אוקטובר 2007. אני מבין שתאריכים והגיון באופן כללי זה לא הצד החזק שלך, הא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים