פורסם 2011 בינואר 1514 שנים ביטול אירו:http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/disable-aero-on-windows-vistaאם לא ניסית, נסה את הדבר הבא:תסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך המובנה (אני רואה לפי המפרט שלך שגם הוא ATI) בעזרת התוכנה שהבאתי לך לצמיתות! קודם מלוח הבקרה ואח"כ בעזרת התוכנה. תעשה ריסט ולאחר מכן תתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס החיצוני.
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר יכול להיות קשר בין הדברים?הרי אני מעביר ליציאה של הכרטיס...והדרייברים שונים לגמרי ואין בינהם משותף...מה קורה אם נשרף הכרטיס? אני מעביר ליציאה של ה OB ואין דרייבר?נשמע לא הגיוני...
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים מחבר עדיין, אני לא רואה את הקשר...אנא, בלי הצעות ללא פירוט הפעולה...אני יודע הרבה דברים בהרבה תחומים...לא בזה...
פורסם 2011 בינואר 1514 שנים you have onboard gpu and 4870?if yes try disable onboard gpu in the bios and see if this help with your problem
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר לא מבין למה זה יכול ליצור ניגוד אבל אני אנסה מחר...עוד הצעות יתקבלו בברכה.מישהו נוטה לכיוון של תקלה בכרטיס?
פורסם 2011 בינואר 1614 שנים מחבר קבענו כי עכשיו אני בלי הכרטיס והכל PEACHES.כולל להריץ את המעבד קצת.OCCT דורש איזה DLL שחסר משום מה.לא מצליח להריץ אותו.
פורסם 2011 בינואר 3114 שנים מחבר OCCT הורץ. הכל נראה בסדר (איך מעלים פה?) ריסטים ונפילות דרייברים נמשכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.