עבור לתוכן

בדיקת מאמץ ע"י תוכנת FurMARK לאחר המהרה קלה ל-GTX570,האם זה תקין?

Featured Replies

פורסם

היי.

ביצעתי המהרה קלה לכרטיס ה-GTX570 ע"י לוח הבקרה של NVIDIA(בחלק ביצועים שלו)..המהרתי את מהירות הגרפיקה בכרטיס מ-732 ל-800,אני לא יודע אם זה תקין ואפשרי לעשות ולכן המליצו לי בפורום לעשות בדיקת מאמץ עם התוכנה FurMark.

הרצתי את הבדיקה במהלך 4 דק' בעצם ולא הבנתי באיזה שלב היא מסתיימת והכרטיס הגיע לטמפ' מקסימאלית של 87 מעלות.

אני לא יודע אם זה תקין שהוא מגיע לטמפ' כ"כ גבוהה ולכן אחרי 4 דק' הפסקתי בעצמי מחשש שיהרס.

אודה לאנשים שיעזרו במתן תשובות,

שגיא. :xyxthumbs:

פורסם

סתם שאלה, אתה באמת צריך OC עם מפרט כזה מפלצתי או שאתה משחק עם הכרטיס בשביל הספורט?

פורסם
  • מחבר

משחק עם הכרטיס בשביל הספורט ורוצה לסחוט את הביצועים המקסימלים לבנתיים עד שאאעשה O.C גם למעבד כדי לסגור את צוואר הבקבוק שהוא יוצר לכרטיס.

גיליתי שאני צריך להמהיר את מהירות המאוורר ידנית כי הכרטיס לא עושה את זה הכי טוב במצב אוטומט.

לאחר מכן המהרתי גם את תדר הזכרונות ל-2000 ואת המאוור שמתי על 72%.

בתוכנה הוא הגיע לאחר 5 דקות של בדיקת יציבות ל-81 מעלות.

מקווה שזה טוב ומחכה לתגובות. :yelclap:

פורסם

התוכנה רצה בלופ ובגלל זה היא לא נגמרת..הכי טוב יהיה פשוט לשחק ולראות שהל תקין..

כמו כן בצע בדיקת יציבות עם OCCT ואפילו באנצמרקים כמו 3DMARK למיניהם..

פורסם
  • מחבר

אז זהו,מתי בעצפ אני יודע שהוא לא תקין?כשהוא עובר אז רף של טמפ׳?מתי זה כבר מתחיל לעשות נזק החום?

פורסם

אתה צריך לחלק את זה לשניים.

הסיבה הראשונה לחוסר יציבות וכו היא הטמפ', שבמקרה וחרגת אתה תראה שהכרטיס עושה ריסט, יש פיקסלים או קווים על המסך.

השניה היא תדר שעון מוגזם, יכול להיות שהטמפ' תהיה סבירה אבל יהיו לך את התופעות הנ"ל..וכאן כבר אתה צריך להוריד את תדר השעון..

וכמו שציינתי תריץ משחקים וכו אם הכל יציב והטמפ' לא עוברת את ה80-85+- ואין נפילות..אז :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים