עבור לתוכן

לא שלם במאה אחוז עם קניית המקלדת החדשה עבור משחקים

Featured Replies

פורסם

בימים האחרונים קניתי שלושה אביזרים למשחקים: מקלדת: MICROSOFT NATURAL EGRONOMIC 4000. עכבר: LOGITECH G500. גיים פאד: MICROSOFT WIRED XBOX 360 CONTROLLER FOR WINDOWS. נכון שזה לא הפורום המתאים לציין זאת, אבל לגבי מע' הסראונד שיש לי כבר כמה חודשים CREATIVE INSPIRE T6200, עם זה אני כן שלם. האם אפשר לראות בשילוב של הקנייה של כל השלושה איזון די מתאים עבור משחקים? חוץ ממשחקים יש לי עוד שימושים במקלדת, כמו למשל הקלדה עיוורת שאני יודע. קראתי במספר מאמרים בגוגל שזאת מקלדת מאד נוחה, ובמיוחד עבור משחקים, רק שאין לה פיצ'רים שיש למקלדות אחרות שמיועדות לגיימינג, אבל המבנה האגרונומי שלה, כרית העור לידיים, ומבנה המקשים, מבחינות אלו ואולי עוד אחרות שאינני יודע, היא הרבה יותר נוחה למשחקים. זה מה שמכניס אותי לדילמה. דרך אגב יש לה מבנה מקשים גבוה, דבר שאני לא מוכן להתפשר עליו. לא יהיה לי נוח לעבוד עם מקשים בחצי מהגובה שלהם, ובטח שאני לא אוכן לסבול מקשים במבנה SLIM לגמרי כמו בניידים למשל.

תודה מראש לכל התומכים.

פורסם

אתה באמת צריך את כל הפיצ'רים שמקלדות גיימרים נותנות?

אלא אם אתה גיימר מטורף (בערך 4-6 שעות ביום של משחקים) אני לא חושב שאתה צריך כזאת מקלדת.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא גיימר מטורף: ההיפך: קל עד בינוני, נוטה יותר לקל, למרות שאני מריץ משחקים כבדים. אז אם כך, האם דגם המקלדת שקניתי הוא די מתאים למשחקים עבורי, ואני מתכוון דוקא לדגם הספציפי הזה? מן הסתם, כמו שאמרת אפשר לוותר על הפיצ'רים, אבל האם היא באמת תהיה נוחה עבורי כמו שכתוב במאמרי ה-WEB?

וברשותך אם אפשר עוד שאלה: האם העכבר והגיים פאד שקניתי, לא יהיו יותר מידי גרנדיוזיים עבורי?

פורסם

האמת, שאני לא מבין כל כך, מה אתה רוצה. כיון שהמוצרים שקנית הם באמת טובים.

הגיימפאד, בפשטות, הוא הכי טוב שיש.

העכבר מעולה למשחקים. לא יודע איך הוא לגלישה וכו', אבל אני משער שהוא גם לזה אמור להתאים.

המקלדת, מעולה. ואני אומר זאת, כי לדעתי, לא צריך להשקיע במקלדת מיוחדת לגיימינג, אלא אם אתה באמת 'כבד' שמגדיר מקשי מקרו וכו'. בסה"כ, יש הרבה גיימרים מעולים בCOD, שמשחקים במקלדת פשוטה של מיקרוסופט, ומגיעים לביצועים מעולים (ואגב, אפשר לומר אותו הדבר על עכבר סטנדרטי, אבל זה שונה).

פורסם
  • מחבר

המון תודה לכם!! עכשיו אני ממש רגוע ושלם עם הקניה :yelclap: :-* :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים