עבור לתוכן

שאלה-כיצד ניתן לראות טלוויזיה דרך מסכי מחשב ודרך U2311H בפרט?

Featured Replies

פורסם

אני לפני קניית מחשב ונוטה לבחור במסך U2311H של Dell. המחשב האחרון שקניתי היה לפני שנים ומתבסס על פלטפורמה ישנה, לכן אני לא מעורה בחידושים טכנולוגיים. שמעתי שכיום ניתן לצפות בטלוויזיה דרך מסכי מחשב. שיטוטים בגוגל לא הניבו לי תשובה חד משמעית ולכן יש לי מספר שאלות:

1. כיצד הצפייה בטלוויזיה דרך מסך מחשב מתבצעת? האם ניתן לבצע זאת מכל מסך, ומהU2311H בפרט? באיזה ציוד טכני (ממיר/ כרטיס טלוויזיה/חיבורים שונים/אחר) צריך להצטייד כדי לבצע זאת כך שהעלות תהיה מינימלית? אפשר לינקים רלוונטים/מדריכים בנושא?

2. נתקלתי בגוגל במונח "מחשביזיה". נכתב שהוא מעין מסך מחשב שמשמש גם כטלוויזיה. מה ייחודם של המסכים האלה כך שהם שונים ממסכי מחשב אחרים? מדוע הנטייה היא לא לקנות אותם (לא ראיתי דעות חיוביות אודותם)?

אני רוצה לציין שאני לקוח של הוט עם חבילת בסיס ואין ברשותי ממיר, ושהטלוויזיה היא די ישנה (CRT אני חושב) ומרוחקת כ7 מטר מהמחשב, כשדלת מפרידה ביניהם.

פורסם

אותה "מחשביזיה" שאתה מדבר עליה, זה פשוט מסך מחשב עם טיונר לטלויזיה.

אם אין לך ממיר ואתה רוצה לראות כבלים דרך המסך של המחשב, אתה צריך כרטיס טלויזיה עם טיונר.

פורסם

מה יעזור טיונר לשידורים דיגיטלים מוצפנים ?

פורסם
  • מחבר

אותה "מחשביזיה" שאתה מדבר עליה, זה פשוט מסך מחשב עם טיונר לטלויזיה.

אם אין לך ממיר ואתה רוצה לראות כבלים דרך המסך של המחשב, אתה צריך כרטיס טלויזיה עם טיונר.

אפשר קישור לכרטיס טלוויזיה שמכיל טיונר כזה? ואחרי שאני רוכש אותו, מה הלאה?

פורסם

מה יעזור טיונר לשידורים דיגיטלים מוצפנים ?

אין לו ממיר. אז בכל מקרה הוא יוכל לצפות רק בשידורים האנלוגיים.

פורסם

אתה יכול לקלוט שידורים דיגיטליים (ערוצים 1,2,10,33 והכנסת) באמצעות דונגל דיגיטלי בעלות של כמה עשרות שקלים.

לא ידועה לי דרך לקלוט את השידורים של הוט בלי ממיר.

אם יש לך ממיר יש 2 אפשרויות: כרטיס טלוויזיה או ממיר עם כניסת rca שמתחבר למסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים