עבור לתוכן

Meizu M6 8GB - עושה בעיות של איפוס תיקיות כל כמה זמן!

Featured Replies

פורסם

היי,

אני בעל המכשיר הזה כבר שנתיים ויותר, ושמתי לב שאיזה פעם פעמיים בשנה המכשיר פשוט מחליט לו יום בהיר אחד שהוא מוחק לי את כל השירים ופשטו עושה פירמוט לעצמו.

כמו היום בבוקר נסיעה של שעה וחצי ואני חושב לעצמי איזה כיף, קצת מוזיקה רגועה (טראקים והאוסים ב 7 בבוקר) מדליק ת'מכשיר והנה...ריק משירים.

יום לפני זה המכשיר עבד בסדר גמור כיביתי רגיל ע"י לחיצה על המשולש של ההפעלה בדיוק כמו שאני עושה בשנתיים האחרונות...

מישהו מכיר את התופעה המוזרה של המכשיר הזה? הוא לא נפל, לא כלום. עצבים...וזו כבר פעם שניה או שלישית.

פורסם

היי,

אני בעל המכשיר הזה כבר שנתיים ויותר, ושמתי לב שאיזה פעם פעמיים בשנה המכשיר פשוט מחליט לו יום בהיר אחד שהוא מוחק לי את כל השירים ופשטו עושה פירמוט לעצמו.

כמו היום בבוקר נסיעה של שעה וחצי ואני חושב לעצמי איזה כיף, קצת מוזיקה רגועה (טראקים והאוסים ב 7 בבוקר) מדליק ת'מכשיר והנה...ריק משירים.

יום לפני זה המכשיר עבד בסדר גמור כיביתי רגיל ע"י לחיצה על המשולש של ההפעלה בדיוק כמו שאני עושה בשנתיים האחרונות...

מישהו מכיר את התופעה המוזרה של המכשיר הזה? הוא לא נפל, לא כלום. עצבים...וזו כבר פעם שניה או שלישית.

יתכן שמדובר במערכת פעלה לא יציבה. מה שהנגן שך כנראה מנסה לחעשות הוא סוג של RESTORE

פשטני על ידי ניקוי כל מערכת הקבצים באמצעות פירמוט.

לי יש נגן ainol כלומר סיני ברמה איכותית דומה ל- MEIZU שלך ויש איתו מדי פעם בעיות שמקורן במערכת הפעלה שאיכותה לא- מי- יודע- מה.

לפני כחודש וחצי הוא בכלל לא הצליח לעשות BOOT (כנראה בגלל מערכת קבצים שהשתבשה, כאשר השיבוש

כלל את הקבצים שמחזיקים את מערכת ההפעלה). לקח לי הרבה זמן לברר בפורומים איך בונים מחדש את מערכת ההפעלה על ידי

התקנת FIRMWARE חדש של 50 מגה. באותה הזדמנות התברר לי שרוב הנגנים משתמשים בפורמט קבצים על דיסק הפלאש שנקרא

בדמה לי eFAT והוא שונה מה- FAT או FAT32 , ה- eFAT שונה גם מ- NTFS וכדומה. לא כל מערכות ההפעלה מכירות את הפורמט

eFAT . יתכן ש- WIN2000 וכן גירסאות ישנות של WINXP לא מכירות את eFAT לכן זה יכול להיות מקור צרות שלך.

נידמה לי ש- SP3 ל- WINXP כבר תומך ב- eFAT וכן מערכות הפעלה שבאו לאחר WINXP .

בכk מקרה, אם יש לך כניסה לכרטיס זכרון SD יש סיכוי שפירמוט אוטומטי כמו זה שתיארת לא יחול על על הכרטיס, כי הכרטיס לא

מכיל חלקים ממערכת ההפעלה.

פורסם

תבדוק מה הגרסת מערכת הפעלה במייזו שלך.

לי זה קרה פעם אחת, אחריה עשיתי עידכון ולא נתקלתי בזה יותר.

הגרסה אצלי: 2.004.6, יכול להיות שכבר יצאה .7

פורסם
  • מחבר

AMNI - תודה על ההסבר קודם כל, פעם אחת עשיתי פרמוט למכשיר אחרי בעיה כזו, ושינתי ל NTFS חח בלי ידיעה מה זה יעשה למערכת, לא עבד אז החזרתי ל FAT32 כמו שהיה בהתחלה, אז אני עכשיו בטוח שהוא עובד על FAT32, ואני עובד דרך וינדוס 7.

תבדוק מה הגרסת מערכת הפעלה במייזו שלך.

לי זה קרה פעם אחת, אחריה עשיתי עידכון ולא נתקלתי בזה יותר.

הגרסה אצלי: 2.004.6, יכול להיות שכבר יצאה .7

המכשיר עשה פירמוט לגמרי לעצמו, אני רואה את זה כי הוא שחזר את כל ההגדרות שהיו עליו שביצעתי.

הגרסה אצלי היא

2.004.7, ומזמן עשיתי לו עדכון...

פורסם

האם קנית את המכשיר מישראל? (BUG.CO.IL אולי?)

כי אם כן אז ה2004.7 בכלל אבל בכלל לא מתאים למכשיר שלך, הכי גבוהה שמותר לך להשתמש זה 2004.6.

פורסם
  • מחבר

כן קניתי מבאג

ועד עכשיו עבד לי בסדר למה לא מתאים?? מה להחליף ל 6?

פורסם

כי בגרסת ה2004.7 אין שום אבל שום שינוי מגרסת ה2004.6.

ההבדל היחיד שנעשה הוא הורדת בהירות המסך ב20%.

אתה ליודע למה זה נעשה?

כי בעלי גירסאות הTS (לך יש SL) רכשו נגן עם מסך אחר, שהיה צריך לתקנו, העדכון הזה לא מתאים לכל אחד, ולא מתאים לנגנים שנקנו בארץ.

קודם כל תחזיר חזרה ל2004.6, אני לא מאמין שלא סבלת בצפייה בסרטים על מסך חשוך כלכך.

פורסם

אתה בטוח שניתן לעשות לו downgrade?

עריכה: שתדע שפעם גם גרסת הSP נמכרה פה...

פורסם

ברור שניתן.

אני סה"כ מניח שמדובר בSL, כמובן שיכול להיות שלא :x

פורסם
  • מחבר

ביצעתי שנמוך גרסה ל 6 ועכשיו זה סבבה..וכן שמתי לב שזה הוריד אז את הבהירות, ואני ממש לא רואה סרטים במכשיר הזה..או בכל מכשיר שהוא מתחת ל 22 אינץ' :)

אני מקווה רק ששוב פעם לא תתאפס המערכת כי אם העדכון 7 ביצע רק הורדת בהירות זה כנראה לא יתקן את הפרמוט האקראי והמפגר הזה. שלא לדבר על זה שאתה מחבר את המכשיר למחשב ואז הוא עושה עדכון תיקייה שלוקח 10 דק ויותר לפעמים.

זה החסרון של הנגן הזה.

ומדובר ב SL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים