עבור לתוכן

הוט + בזב"ל (014) - אני היחיד שחש האטה משמעותית ביותר בחודשיים האחרונים?

Featured Replies

פורסם

כן גם אני חשבת לפתוח יוזר זמני בטריפל C כדי לבדוק את ההבדלים.

אשמח אפילו לשלם את קנס ביטול ההתחייבות לבזק במידה ואכן הביצועים יהו עדיפים בטריפל C.

פורסם

למה CCC כל כך זולים ? נראה חשוד .. איפה תקעו את הקאצ' ? :P

פורסם

גם שאר החברות יכולות להיות זולות - אם תתעקש :)

הם פתחו במחירי ריצפה כדי למשוך לקוחות חדשים - וכפי שאנו יודעים החברות הגדולות (בזב"ל, 012 סמייל וכו..) שולטות כבר בשוק.

הקהל הישראלי לא כ"כ בקיא בתחום האינטרנט ובמבחר העצום של ספקיות אינטרנט כיום.

אנשים אפילו לא יודעים להבדיל בין ספקית אינטרנט ותשתית.

עכשיו תבין איזה קושי יש לספקית אינטרנט חדשה כמו CCC להכנס חזק לשוק - זה תקף יותר למגזר הפרטי מאשר לעיסקי (עם העיסקי יש פרוצדורות היכרות שונות).

פורסם

ממליץ שתנסה לתקופת ניסיון את חבילת גיימר

חס וחלילה !!!

אתה רוצה שיקרה לאינטרנט שלנו ולארנק שלנו מה שקרה עם ערוץ 5? שבשביל לקבל אותו בשלב מסויים היה צריך לשלם עוד ל5 פלוס ואז עוד ל5 גולד וזה המשיך וגם ימשיך וימשיך עד שתשלם בערך פי 10 בכדי לקבל את אותו הדבר בערוץ 5 אקסטרים פרימיום HD פלוס ניו ג'נריישן טירד מיליניום. אתה מקבל בדיוק את האותו הדבר רק משלם יותר. כל זה כי היו מספיק פראיירים שנפלו במלכודת - ועכשיו כלל ישראל מקבל הרבה פחות ממה שהיה במקור בערוץ הבסיס, זה מה שיקרה גם באינטרנט אם יהיו מספיק פראיירים.

רק חסר שבפורום שלנו יפלו למלכודת ויתחילו להמליץ לעשות לאינטרנט מה שעשו עם ערוץ 5. לא רוצים לשלם פי 5 על גלישה נורמאלית בגלל חלוקה שיווקית ופסיכולוגית.

אם זה טוב לך שמור את זה לעצמך, אל תמליץ על זה בפומבי כי אם יתחיל הגל הזה אתה תשלם עוד שנה וחצי על מה שאתה מקבל בזה היום פי 2 ("חבילת גיימר פלוס HD אקסטרים" שגם תהיה ביחד עם מבצע על "חבילת יוטיוב" שמאפשרת צפייה ללא גימגומים בסרטונים של יוטיוב - "ממש כמו פעם"). למעשה אם תתמוך בהפצה של הרעיון אתה תוך שנתיים תקבל באותה חבילת גיימר פחות ממה שאתה מקבל היום בחבילה רגילה. איפה שאתה מסכים במודע לתת להם עוד יותר כסף הם לא באמת יפסיקו לקחת ממך עוד ועוד - תחשוב על זה.

פורסם

מסכים עם ice2k. אני מסיים את ההתחייבות ב31 בינואר ואז אני אומר לבינ"ל שלום. אני מתכוון לנסות משתמש גיימר כדי לראות אם זה משפר את הגלישה והפינגים. אם כן אני דורש את זה בחינם על: הגלישה האיטית בחצי שנה האחרונה + פיצוי על ההתנתקויות שסבלתי מהן גם כן חצי שנה והבטיחו לי 4 מגה באותו מחיר של 2.5. לא קיבלתי את זה בגלל שהתשתית של בזק לא תומכת במעל 2.5 אצלי. אם לא אז ניפרד כידידים.

קצת חבל לי האמת כי השירות לקוחות שלהם סבבה ביותר, חבל שהמוצר לא טוב. אלטרנטיבות כגון נטוויז'ן לא ממש מושכות אותי ואני קצת מפחד להתחבר לספקית חדשה.

קיצר תקעו אותי גם עם ספק גרוע וגם עם תשתית ישנה...

פורסם

לכל משתמשי הגיימר - תבדקו מול נציג תמיכה של בזק אם אתם מקבלים IP התואם את היוזר.

אצלי לדוגמא אמר לי הנציג שאינני מקבל את היוזר גיימר משום שהוט לא שינו לי לIP שמאפשר את השייפינג שהם עושים כדי להפוך את זה ל"גיימר".

בסופו של דבר שילמתי 3 חודשים על גיימר מבלי לקבל אותו בכלל.

פורסם

מסכים עם ice2k. אני מסיים את ההתחייבות ב31 בינואר ואז אני אומר לבינ"ל שלום. אני מתכוון לנסות משתמש גיימר כדי לראות אם זה משפר את הגלישה והפינגים. אם כן אני דורש את זה בחינם על: הגלישה האיטית בחצי שנה האחרונה + פיצוי על ההתנתקויות שסבלתי מהן גם כן חצי שנה והבטיחו לי 4 מגה באותו מחיר של 2.5. לא קיבלתי את זה בגלל שהתשתית של בזק לא תומכת במעל 2.5 אצלי. אם לא אז ניפרד כידידים.

קצת חבל לי האמת כי השירות לקוחות שלהם סבבה ביותר, חבל שהמוצר לא טוב. אלטרנטיבות כגון נטוויז'ן לא ממש מושכות אותי ואני קצת מפחד להתחבר לספקית חדשה.

קיצר תקעו אותי גם עם ספק גרוע וגם עם תשתית ישנה...

אל תפחד. אם אין התחייבות אתה תמיד יכול להתנתק אם לא טוב לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים