פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים סנכרון תיקיות ספציפיות.באופן שלא תהיה למחשבים אחרים ברשת גישה לאותו מידע.תודה.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים נראה לי ש Synchronize It! עונה לדרישות,כולל אפשרות סינכרון ב ftp עם user+passwordhttp://www.grigsoft.com/
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר ^ סנכרון דרך התוכנה דורש שיתוף ברשת הביתית המאפשר גישה לכולם - אני רוצה להמנע מכך. כמו כן, עדיפות לתוכנה שתעשה זאת אוטומטית (הסנכרון הוא בין נייד לנייח).
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים גישה מוגבלת עם user+password עונה לדרישה שלך,וכמו כן אפשר להפעיל ב command line עם ההדק auto/ כך שירוץ במצב unattended בכל פעם שאתה עולה.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר איך אני מגדיר משתמש וסיסמא?כשאני בוחר תיקיה לסנכרון, היא צריכה להיות משותפת ברשת (ואז היא משותפת עם כל המחשבים...)
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים אם ליוזר בצד השני מוגדר pw אז לא תוכל לראות את התיקיה גם ברשת הפנימית בלי הסיסמא.אבל זה יחייב אותך להכניס סיסמא באופן ידני, וזו האפשרות הקלה ביותר.אם אתה רוצה פול אוטומט אז התוכנה תומכת בחיבור מאומת דרך ftp server שאפשר להתקין בשני הצדדים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.