פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים קניתי דרך האיביי DHD כמו חדש מאיזה בחור בצרפת, את המכשיר אספתי מסניף הדואר המקומי שלי ולאחר יום יומיים קיבלתי את שטר המטען שהוא בצרפתית בדואר כשרשום עליו באדום "מכס-789 ש"ח". אני אמור לשלם את זה? ואם כן למי?
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים אתה לא אמור לקבל את החבילה לפני ששילמת....כמו ש- m1ke אמר- תעלה תמונה או תיתן עוד פרטים.בדרך כלל (ותתקנו אותי אם אני טועה) אם תפסו חבילה שלך בדואר אתה אמור ללכת לסניף המוכסים המקומי, לשלם ולקבל את החבילה.איך הזמנת- דואר רשום רגיל? דרך איזשהו שירות? דואר "לא רגיל" (כמו EMS/UPS)?
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים בחיים לא שמעתי על זה אם משהו הגיע לידיים שלך פיזית ורק אחר כך הגיעה אלייך דרישה לתשלום ? הם לא אמורים לעכב את זה עד שתשלם ? אגב, אם המכתב לא הגיע בדואר רשום... דברים יכולים להאבד בדואר
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר אם עקבתי אחרי המשלוח בארץ באתר של דואר ישראל אז אני מניח שהמשלוח הוא משלוח EMS.בכל מקרה העלתי תמונה של ה"חשבונית מכס" לכאורה שהיא בעצם עותק של שטר המטען המקורי כאשר עליו הוסיפו במרקר אדום את הסכום לתשלום עבור המכס.בקיצור אני מבולבל :s05:[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים נראה כי המכס העריך את המיסים (מכס+מע"מ, אם לא התייחס למכשיר כטלפון סלולארי, אז רק מע"מ) וכתב לסניף דואר שלך כמה אתה צריך לשלם (הם עושים את זה לרוב), הפקידה בדואר שכחה לחייב אותך.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מחבר קצת בעייתי כי חתמתי על קבלת המשלוחאז מה לתת להם לרדוף אחרי? או שאהיה נחמד ואשלם בסניף הדואר?
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים לא יכול להיות שלא שילמת, כי אז הם לא היו מוסרים לך את זה.ולכן התקלה היא אצלם וכל העניין הוא טעות.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים קצת בעייתי כי חתמתי על קבלת המשלוחאז מה לתת להם לרדוף אחרי? או שאהיה נחמד ואשלם בסניף הדואר?ברגע שחתמת וקיבלת את החבילה ביד, זה אומר שכביכול שילמת, אם לא לקחו לך כסף, לדעתי הם לא יכולים לעשות עכשיו כלום, וזה כבר תלוי בך...
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מה הקשר , זרוק את העטיפה לזבל ותמשיך לחיות ...לא הגיוני שהם לא לקחו ממך כסף אם היה צריך - כי לקחת כסף הם אלופים !המוצר אצלך... תהנה
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים מהכרותי העמוקה עם התנהלות הדואר, זה לא מפתיע אותי ששכחו לחייב אותו. וכן, זה בהחלט קיים.
פורסם 2010 בדצמבר 2714 שנים פשוט שכחו לחייב אותך לשלם. זה כמו שתאכל במסעדה וישכחו לחייב אותך על קולה. שטויות.אף אחד לא יבוא אליך הבייתה עם דרישת תשלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.