עבור לתוכן

samsung galaxy s

Featured Replies

פורסם

מה המצב ??

תגידו סמסונג גלקסי S עובד ברשת פלאפון ??

תודה

פורסם

כן

פורסם
  • מחבר

בחברות הסלולר כשקונים סמארט פון מחיביים על חבילה גלישה או משהו או שאני טועה ?? כאילו חבילה גלישה מורחבת משהו כזה

פורסם

כשקונים מהם סמארטפון הם גונבים אותך בכל דרך אפשרית.

אני מעדיף לא לקנות מהם.

פורסם
  • מחבר

כןן אני יודע , אבל יש חוק שנכנס בינואר לתוקף נדמה לי שמבטל את העניין הזה שאתה מחוייב לחבילה גלישה כאילו מבדילים בין קניית המכשיר לחבילה גלישה

פורסם

אם זה לא הСaptivate אז אל תצפה לקליטה טובה בהרבה מקומות .

פורסם

במרכז לא היתה לי שום בעיה.

גם בשומרון קלט יופי איפה שהסיגנל תמיד היה נמוך (בכל המכשירים ולכל החברות).

אפילו שהראה רק פס אחד הקליטה היתה טובה.

יותר מזה אני לא יכול לומר לך. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אם אני קונה גלקסי מחברת סלולר , אני יכול להתקין עליו רום נקי של סמסונג ?? בלי כל החרטה שחברות מוסיפות למערכת??

אגב אפשר להתקין אנדואיד נקי כמו של הנקסוס S למשל ?? כאילו אנדרואיד נקי של גוגל ??

פורסם

יש כל מיני רומים נקיים יותר ופחות שאפשר להתקין, זה תלוי באנשים שמתעסקים בזה, אם יבוא להם להכין רום של נקסוס S לגלאקסי, אז יהיה (בעקרון בא להם, עובדים על זה עכשיו, אבל זה כמובן לא דבר מובטח).

לגבי קליטה ברשת פלאפון: ב"ש, אשדוד, תל אביב, כנרת, כמעט כל אורך כביש 4 וכביש החוף, כל המושבים בין קסטינה לאשדוד, הרצליה, נתניה, בת ים וכנראה עוד כמה מקומות שדגמתי בחודשים האחרונים - קליטה מצוינת, לא היו לי שום בעיות בשום מקום.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון למה אי אפשר להתקין אנדרואיד ישר מגוגל על מכשיר אחר שהוא לא מתוצרת גוגל , כי אתה יודעם כל חברה עושה ממשק משלה SAMSUNG ; HTC וכדומה ..

למה אי אפשר להתקין אנדרואיד נקי בשביל שיקבל עדכונים מגוגל בעת הצורך במקום לחכות לחברות שיוציאו גרסה מתואמת למכשירים ?

יכול להיות שהחברות ינטשו את המכשירים האלה בעתיד והאנשים שיקנו אותם יתקעו בלי עדכונים , ומזה אפשר להבין שעדיף לקנות מכשירים של גוגל NEXUS S כי הוא ימשיך לקבל עדכונים ישר מגוגל זה הגיוני לא ?

פורסם

אני מתכוון למה אי אפשר להתקין אנדרואיד ישר מגוגל על מכשיר אחר שהוא לא מתוצרת גוגל , כי אתה יודעם כל חברה עושה ממשק משלה SAMSUNG ; HTC וכדומה ..

למה אי אפשר להתקין אנדרואיד נקי בשביל שיקבל עדכונים מגוגל בעת הצורך במקום לחכות לחברות שיוציאו גרסה מתואמת למכשירים ?

יכול להיות שהחברות ינטשו את המכשירים האלה בעתיד והאנשים שיקנו אותם יתקעו בלי עדכונים , ומזה אפשר להבין שעדיף לקנות מכשירים של גוגל NEXUS S כי הוא ימשיך לקבל עדכונים ישר מגוגל זה הגיוני לא ?

בגדול בגלל דרייברים. החברות (סאמסונג) לא משחררות אותם לציבור הרחב ולכן יש עם זה קצת בעייתיות. בזכות זה שיש 4 גרסאות למכשיר ופיתוחים בלתי פוסקים של חברות ואנשים פרטיים ברחבי העולם יש התקדמות משמעותית. יש גרסאות נקיות יותר ופחות שאנשים מוציאים. החברות עצמן מוציאות עדכונים, למען האמת כל מפעילה סלולארית מוציאה עדכונים וכך יש מבחר גדול, שממנו, כיאה לאנדרואיד, אפשר לרקוח שלמות.

יש קבוצות שמנסות להפעיל את הגרסאות הנקיות של אנדרויד, וכבר יש באטות, אבל זה עדיין לא מוכן לשימוש יום יומי.

פורסם
  • מחבר

פלאפון השיקו את הגלקסי S אתמול , שמעתי שהוא לא אותו דגם שמשווק בחברות האחרות זה נכון ??

אומרית שזה דגם עם בעיות זכרון ובלי מצלמה קדמית ?? מישהו יכול לאשר?

פורסם

כן זה לא הI9000 הרגיל ,עד כמה שהבנתי זה הGT-I9000M שתומך בתדר ה850 ...

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי יש במכשיר הזה בעיות זכרון ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים