עבור לתוכן

האם כדאי, כרטיס חלופי במקום 4870X2

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, לאחר שהכרטיס מסך שלי 4870x2 עשה לי הרבה בעיות גם לאחר תיקנוים וכו' החליטו בחנות KSP לתת לי כרטיס חלופי אחר במקום ה4870X2.

הם הציעו לי את ה5870 במקום, רציתי לדעת אם ה5870 כדאי במקום ה4870X2 (כמובן שזה ללא שום תשלום נוסף בגלל שהכרטיס שלי עדיין בתקופת אחריות), ורציתי לדעת אם יש כרטיס אחר שכדאי לקחת אם לא ה5870 ומה אתם יכולים להמליץ.

כמובן חוץ מזה שהכרטיסים של ה5XXXX הם טכנולוגיה חדשה יותר בעלת DX 11 שזה עוד יתרון קטן למה כדאי בכל זאת להשתדרג.

תודה לעונים! :)

פורסם

רוץ מהר ותיקח את ה5870 , כרטיס חזק מאוד , כל הכבוד לKSP , זה ניקרא אחריות אמינה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני חושב שכדי לך כמו שאמרתה הכרטיס יותר מתקדם ויש לך בעיות בכרטיס הנוכחי,

אים תהיה בעיה ואני חושב שלא תהיה בעיה תלך על ה5870.

פורסם
  • מחבר

רוץ מהר ותיקח את ה5870 , כרטיס חזק מאוד , כל הכבוד לKSP , זה ניקרא אחריות אמינה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

האמת היא שאתה צודק אבל את כל זה הוצאתי מהם את זה אחרי אפשר לומר מלחמה, הם החליפו לי את הכרטיס 3 פעמים, בפעם הראשונה עבד, ואחרי חודש נדפק גם הוא, בפעם השניה הם הביאו לי כרטיס שלא עבד בכלל, ובפעם השלישית שוב הביאו לי כרטיס שעבד לכמה ימים טוב וגם הוא הפסיק לעבוד טוב, ולכן החליטו לתת לי כרטיס חדש.

אינ חייב להוסיף שזה היה אחרי שבקשתי מהם מספר פעמים להחליף לי את הכרטיס.

בכל מקרה כן אני מאוד מרוצה מKSP.

בכל מקרה אני שמח לדעת שהרטיס באמת כדאי, האמת שהרבה זמן לא התעדכנתי במפרט של הכרטיסים החדשים מאז שיש לי את ה4870X2.

אל כל פנים תודה חברה אני מודה לכם שעניתם לי :)

פורסם

רוץ לחנות וקח אותו וכמה שיותר מהר :) כרטיס מצוין מהסדרה מאוד מוצלחת 5000 של ATI. הוא קריר יותר, חסכוני יותר וגם יעבוד יותר וטוב מ 4870X2 שהוא כרטיס דו-ליבתי שידוע לעשות הרבה בעיות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לפותח הדיון... גם לי יש כרטיס HD4870x2 שהתקלקל, יש לי אחריות לעוד 9 חודשים ב- KSP

הכרטיס נמצא שם מה-13.12.2010, עברו כבר 20 ימי עבודה.. היום התקשרתי ואמרו שהכרטיס נשלח לתיקון בחו"ל ויחזור רק בעוד חודש!!!

כמה זמן אצלך לקח התיקון והאם קבלת כרטיס חלופי בזמן שהכרטיס היה בתיקון...?

איך הצלחת להשיג מהם כרטיס חדש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים