עבור לתוכן

בעיה עם הקובץ d3d9.dll לאחר התקנת דרייבר לכרטיס GTX460 1GB

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני משתמש בווינדוס 7, כרטיס geforce gtx460 1GB ומצלמה של מייקרוסופט lifecam 3000.

התקנת המצלמה ללא דרייבר של כרטיס מסך עובדת מצוין. רואים ושומעים דרך המצלמה.

התקנת כרטיס המסך עם דרייבר עדכני מהאתר של nvvidia עוברת ללא בעיה.

לאחר שכרטיס המסך מותקן ומנסים להשתמש במצלמה (פתיחת התוכנה של מייקרוסופט lifecam או פתיחת סקייפ)

תוכנת המצלמה קורסת ומתקבלת הודעה שזה קרה בגלל הקןבץ d3d9.dll.

אני מבקש לעבוד עם כרטיס המסך והמצלמה ביחד אך ללא הצלחה.

אודה לכם על סיוע בפתרון הבעיה.

פורסם

תריץ חיפוש בגוגל :)

פורסם
  • מחבר

שלום,

תודה על תשובותיכם - חיפשתי בגוגל וגם בצעתי עדכון לדיירקט X אבל זה לא עוזר.

לאחר התקנת כרטיס המסך אני מנסה לפתוח את תוכנת המצלמה Lifecam והיא קורסת במודול d3d9.dll.

הבנתי שזה קשור לדיירקט X. האם ניתן להסיר ולהתקין את גרסת דיירקט X מספר 11 שמגיעה כחלק מ-WIN7 ?

תודה רבה

פורסם

נסה את זה:

http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=3b170b25-abab-4bc3-ae91-50ceb6d8fa8d

ואולי נסה להסיר ולהתקין את תוכנת המצלמה לאחר שסיימת להתקין את הכרטיס. אולי יש תוכנה מעודכנת באתר היצרן.

לא הבנתי משהו. האם המצלמה עבדה לפני התקנת הדרייבר?

האם החלפת כרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

שלום,

שמסירים את תוכנת המצלמה microsoft lifecam 3.22 המצלמה לא עובדת.

התוכנה היא העדכנית ביותר באתר היצרן. ניסיתי להתקין רק את הדרייבר ללא התוכנה אך זה בלתי אפשרי.

בכל פעם מתבצעת התקשרות לרשת והתוכנה מותקנת.

הבעיה היא שלאחר התקנת הדרייבר של כרטיס המסך, כאשר מפעילים את תוכנת המצלמה יש CRASH במודול ded9.dll

פורסם

התקנת את מה ש-Lanzar ביקש?

אתה כנראה צריך DX 9, או אולי יש בו בעיה אז ההתקנה תסדר את זה.

את הדרייבר של הכרטיס מסך תוריד מ-Nvidia.com ולא מהדיסק שהגיע איתו.

פורסם
  • מחבר

שלום,

תודה על תשובתך. וינדוס 7 מגיע עם directx 11

האם ניתן להתקין גם 9 על אותו מחשב ?

תודה רבה

פורסם

הקובץ שנתתי לך להוריד ישלים לך קבצים חסרים מכל גרסאות ה DX... אם לא ניסית כדאי שתנסה...

פורסם
  • מחבר

בסדר גמור. אני מנסה. אני אעדכן לאחר מכן מה התוצאות.

[br]פורסם בתאריך: 27.12.2010 בשעה 14:26:21

לצערי זה לא עזר. לאחר העדכון המצלמה עבדה כהלכה.

התקנתי את הדרייבר העדכני של NVIDIA 260.99 ואתחלתי את המחשב.

ניסיתי לפתוח את התוכנה של המצלמה ו-CRASH במודול d3d9.dll גרסה 6.1.7600.16385

איך להמשיך הלאה ? האם יש דרך להסיר את דיירקט X ב-WIN 7 על מנת לבצע התקנה נקייה ?

תודה רבה

פורסם

לא שזה בטוח יעזור אבל האם התקנת את הקובץ שהמלצתי לך עליו? זה קובץ גדול יחסית עם כל העדכונים עד יוני השנה.

פורסם
  • מחבר

כן. התקנתי את הקובץ. זה ממש לא ברור למה זה קורה.

אני חושב שהכי טוב יהיה להסיר כל מה שקשור לDIRECTX ולהתקין מהקובץ שלך כ-CLEAN INSTALL אבל

אני לא יודע איך להסיר את הגרסאות הקודמות של DIRECTX ב-WIN7

תודה רבה

פורסם

זה לא יעזור, הבעיה ככל הנראה במצלמה שלך, נסה לעדכן את הדרייבר שלה גם כן.

פורסם

לא חושב שאפשר להסיר directx (לא בדקתי). אל תיתן לגירסאות לבלבל אותך, חלונות 7 מכילה את כל הגירסאות עד 11 כולל. לפעמים חסרים כמה קבצים ישנים והעדכונים האלה אמורים לפתור את רוב הבעיות.

אני גם לא בטוח שזאת בעיה של directx. הודעת השגיאה אמנם מציינת מודל של directx אבל הבעיה יכולה להיות במקום אחר. אם התקנת הדרייבר של כרטיס המסך גורמת לבעיות להופיע אולי זה משהו בהגדרות של הוידאו תחת הכרטיס הזה. קשה לדעת. בדוק את הגדרות הוידאו בכרטיס המסך. אולי תוכל לאפס את ההגדרות של כרטיס המסך לברירת המחדל בלוח הבקרה של הכרטיס. אולי נסה להתקין דרייבר ישן יותר של כרטיס המסך, מי יודע, אולי יעזור.

חפש את הפיתרון במקומות אחרים. האם המצלמה לא עובדת בשום תוכנה? נסה תוכנות אחרות. לא חשוב איזה, רק לבדוק שהמצלמה קורסת בכל תוכנה שעושה בה שימוש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים