עבור לתוכן

מחפש "תרומה" - מאווררים 120Mm תקולים / דפוקים / שבורים

Featured Replies

פורסם

לכבוד הפרויקט שבתהליכים, אני מחפש מאווררים 120mm שאוכל להשתמש בשילדה שלהם בתור shrouds.

צריך עוד 5-6 מאווררים כאלו.

קיבלתי כמה ממספר חנויות שיש להם מאווררים לזרוק, אבל עדיין חסר לי.

מי שיש לו מאוורר כזה שרוצה להיפטר ממנו, מאוורר שלא עובד, מקולקל, רועש, כזה שעושה לו בזזזזז בלילה כל הזמן ובא לו לזרוק אותו לזבל,

אשמח לקבל אותם למען הפרויקט.

אם אפשר חינם, אם לא, בתשלום סימלי.

עדיפות גם לאיזור המרכז ;D. אני אבוא לקחת.

אפשר במסרים, או במייל eyal_pu@yahoo.com לפרטים.

תודה.

(מקווה שזה בפורום הנכון. לא רציתי לפרסם בלוחות כי לא הרבה מסתכלים שם על בקשה כזאת).

נ.ב.

טיזר לפרויקט (שעדיין בשלבי איסוף לפני הבניה):

SL740056.JPG

פורסם

רק לפני יומיים זרקתי לפח 4 מאוררים ישנים :-\

בשביל 5-10% תוספת ביצועים אתה עומד להוסיף את כל הנפח הזה לרדיאטור, לא חבל על המקום? (למרות שזה מארז מפצלתי בגודל)

אגב זה BI GTX הרדיאטורים בתמונה? אם כן אשמח לדעת איזה מאווררים אתה מתכוון להוסיף להם.

פורסם
  • מחבר

למקום אני לא דואג. יש הרבה מאוד מקום.

וכן, 10% זה הרבה בשבילי.

בייחוד כשמדובר על 3 רדיאטורים, ו shroud יחסוך לי לשים עוד מאוורר נוסף ב pull.

על כל רדיאטור, 3 מאווררים של Typhoon AP-15 1850RPM

פורסם

היה עדיף לך ללכת על הBI SR1 או XSPC RX אם ככה מכיוון שהGTX מראה את כוחו רק ב2200 RPM+

פורסם
  • מחבר

היה עדיף לך ללכת על הBI SR1 או XSPC RX אם ככה מכיוון שהGTX מראה את כוחו רק ב2200 RPM+

החל מ 1400+, ה GTX מוביל כמעט תמיד במבחנים.

וגם אם מדובר על 1-2 מעלות, עדיין זה די משמעותי.

אני מתכנן ברגיל, להריץ את המאווררים ב 1200RPM, שזה מקום שבוא שני הרדיאטורים שווים פחות או יותר.

אבל בזמן בדיקות ומאוררים ב1800RPM, יהיה יתרון ל GTX.

פורסם

במהירות 1800RPM הוא מנצח את הXSPC RX במעלה בודדת אחת והיית יכול לקבל יותר ביצועים כאשר אתה מוריד למאוררים מתח כי ב1000RPM הGTX מפסיד ב5 מעלות לXSPC RX. בכל מקרה עשית בחירה מצויינת בנוגע למאוררים והרדיאטורים, לא היה לך קצת קשה להשיג AP-15's?

שיהיה לך המון בהצלחה בבנייה ונשמח אם תפרסם יומן בנייה עם ציוד שכזה..

פורסם
  • מחבר

במהירות 1800RPM הוא מנצח את הXSPC RX במעלה בודדת אחת והיית יכול לקבל יותר ביצועים כאשר אתה מוריד למאוררים מתח כי ב1000RPM הGTX מפסיד ב5 מעלות לXSPC RX. בכל מקרה עשית בחירה מצויינת בנוגע למאוררים והרדיאטורים, לא היה לך קצת קשה להשיג AP-15's?

שיהיה לך המון בהצלחה בבנייה ונשמח אם תפרסם יומן בנייה עם ציוד שכזה..

אל תשכח של AP-15 יש לחץ סטטי הרבה יותר גבוה מאשר רוב המאווררים באותה המהירות. זה מה שעושה את השילוב לא רע בכלל, למרות שיש להם CFM נמוך יחסית.

והשגתי אותם בשתי הזמנות, אחת מ iqpc ואחת מ tms.

מצאתי את הזמנים שיבואן מביא כמות, ואז הזמנתי בשביל "לגנוב" כמות גדולה לפני שהכל מתרוקן :smile1:

סה"כ יש לי 13 מאווררים כאלו.

עוד יכול להיות שאני אזמין עוד 6 ואשים על כמה מהרדיאטורים בשביל pull, וככה אוכל להוריד קצת את המהירות שלהם בשביל להוריד את הרעש.

נראה.

בכל זאת, עדיין צריך מאווררים 120mm בשביל shrouds :jump:

פורסם

רציתי להמליץ לך ללכת על תצורת Push/Pull בכל מקרה מכיוון שתראה יותר ביצועים מאשר שימוש בShroud רק, הייתי בטוח שאתה תבחר לעשות זאת גם ככה מכיוון שמקום לא חסר לך. אתה הולך להחזיק את הלופ הזה רק עם שני הרדיאטורים הללו או שיש לך כבר בשימוש רדיאטור נוסף?

פורסם
  • מחבר

יהיו שלושה.

בשימוש היום זה רדיאטור 140x3 דק למעבד.

החבילה שאני ממתין לה, מכילה את הרדיאטור השלישי וחיבורי SLI, מה שאני צריך בעצם בשביל לעבוד.

הבעיה היא שהחבילה נשלחה ב 30 לאקטובר, ומצאה את עצמה ב 30 לנובמבר בברזיל...

מברזיל שלחו את החבילה להארץ, ואני מקווה שהיא תגיע עוד שבוע-שבועיים לארץ, או שאהיה צריך לעשות הזמנה נוספת כשהחג יסתיים בארה"ב.

פורסם

ואט דה פאק ברזיל, מאיזה אתר הזמנת?

פורסם

יש לי איזה מאווור או 2 לתת לך בחינם , הם שקופים עם 4 לדים צבעוניים..

אבל אל תצפה לאיזה מהירות סל"ד מטורפת...

חדשים שקניתי בדל אקסטרים והיו לי איטיים מידי..

אם אתה רוצה תשאיר הודעה בפרטי

פורסם
  • מחבר

ואט דה פאק ברזיל, מאיזה אתר הזמנת?

זה בדיוק מה שאני שאלתי את עצמי, אחרי שחודש שלם לא היה עדכון על החבילה, ופתאום "החבילה שלך הגיע לברזיל" :o ??? :facepalm::pissed:

החבילה נשלחה מ Performance-PCs.

USPS כנראה שלחו את החבילה לא נכון, או שהם רשמו לא נכון על החבילה.

מה שהיה מגוחך, זה שאחרי ששבועיים לא היה שום מידע על החבילה, פניתי לחנות לברר מה העניין, וכל הזמן אמרו לי "אל תדאג, בטח במכס, עוד כמה ימים, בדרך" וכדומה.

לפחות החבילה מבוטחת, כך שאם עוד 30 יום יהיו בעיות, בתקווה אקבל את הכסף בחזרה.

לפחות "למדתי", למרות שעד עכשיו לא היו לי בעיות כאלו עם USPS, אני מזמין עכשיו מ frozencpu ועם fedex.

פורסם

תקרא ביומן פרוייקט שלי איזה קטע היה לי איתם עכשיו, אני בחרתי לא להזמין יותר מPPC, שירות לקוחות מזעזע.

פורסם
  • מחבר

בדרך כלל הם בסדר וגם ענו לי על שאלות, ועזרו כשהיתה לי בעיה עם משהו שקיבלתי.

גם אופן המשלוח שלהם בסדר.

אבל כשהיתה לי בעיה עם המשלוח, הם ממש אמרו לי שהם "עושים לי טובה" שהם בודקים מול USPS, ולמה אני מציק להם או מאשים אותם, כשהם אמרו לי שזה בארץ ו USPS טועים, כש USPS אמרו לי במפורש שהחבילה אכן בברזיל.

בגלל שהמשלוח דרך PPCs הוא רק דרך USPS או UPS, עדיף לי להזמין דרך frozencpu. הם לא אורזים הכי טוב שאפשר, אבל החבילות דרך fedex לא עולה משמעותית ומגיע בזמן טוב וללא בעיות.

פורסם

יש לי shroud לבודדים של THERMOCHIL אם אתה חושב שזה תואם :P

בהצלחה בפרויקט..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים