פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2794277,00.htmlאצלנו אסור ובפיפא מותר. איזה מדינת כדורגל מתקדמת אנחנו...
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים תראה אם היא כל כך רוצה צריך לתת לה ואולי אפילו לשנות את הגיל של ההפרדה ל 15 ככה בנות יוכלו להתאמן ברציפות.אבל אתה חייב להסכים איתי שב 15 כבר צריך להפריד ביין בנים לבנות.כי זה פשוט לא מתאים, שתשחק שנתיים בקבוצה שלה ואז שיעבירו אותה לליגה של הבנות.כי עם כל הכבוד גם אם היא תיהיה בגיל 22 ברמה של ליגת על אני לא חושב שהיא צריכה לשחק שם.
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים כי עם כל הכבוד גם אם היא תיהיה בגיל 22 ברמה של ליגת על אני לא חושב שהיא צריכה לשחק שם.נמק והסבר למה אדם כלשהו שמסוגל לשחק ברמה של ליגת העל לא צריך לשחק בליגת העל?
פורסם 2003 בנובמבר 1222 שנים טוב עכשיו 12 בלילה אז אני כותב קצר...עם כל הכבוד לה אם היא תיהיה בגיל 22 ברמה של ליגת על (של הבנים) היא לא צריכה לשחק שם כי היא בת וברמות כאלה צריך להיות הפרדה.כמו שתגיד למה שטניסאית ונוס וויליאמס לא תשחק בתחרות של הגברים...הרי יש הרבה גברים שהיא מנצחת שם אז למה לא, כי עדיין עם כל הכבוד יש הבדל פיסי נפשי ועוד ביין בנים לבנות.ואדם צריך להשתתף בקטגוריה שלו בכל תחום לפי רמה, מין, וגיל (לא תמיד גיל קובע)אם יהיה ליגת על לבנות או משהו בסגנון בכייף שיהיה לה אולי אני אסתכל ;Dאבל בשל הבנים היא לא צריכה לשחק כי זה לא מתאים לקטגוריה שלה ובנים לא ירצו לעשות עלייה גליצים או יפחדו ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.