עבור לתוכן

בעיה בחיבור לרשת אלחוטית בבית

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בבית שני מחשבים,

האחד פועל על ווינדוס XP ומצליח להתחבר לרשת באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מדגם EW-7711UMn.

המחשב השני (מפרט בצד) פועל על ווינדוס 7 ואיתו אני לא מצליח להתחבר בו לרשת. אני משתמש באותו כרטיס רשת, ובדקתי את תקינותו במחשב הראשון.

אשמח לעזרה בנושא,

תודה ושבוע טוב.

פורסם

במידה ומחשב זה כבר היה מחובר לרשת זו בעבר

ושנית משהו בהגדרת הנתב לדוגמא שינוי סוג הצפנה וכדומה

עליך למחוק את הפרופיל עבור רשת זו

וברגע שתתחבר אליה מחדש תזין את מפתח הרשת מחדש

הוראות:

1. תלחץ על Start Menu ותבחר ב Control Panel

2. תפתח את Network and Sharing Center

3. תלחץ על Manage Wireless Networks

4. מחק את פרופיל הרשת המבוקש

ותנסה להתחבר מחדש.

בהצלחה.

פורסם

המלצה נוספת,

תתקין את הדרייבר החדש ביותר מאתר היצרן, אל תסתמך על Windows 7. לאחרונה, נתקלתי בהמון בעיות שנוגעות לדרייברים לא מתאימים .

פורסם

ב XP שם הרשת הוא MSHOME

שם זה אינו מוכר ע"י חלונות 7 ויש לשנות ל - WORKGROUP

פורסם

ב XP שם הרשת הוא MSHOME

שם זה אינו מוכר ע"י חלונות 7 ויש לשנות ל - WORKGROUP

אין שום קשר בין שם קבוצת העבודה

לאי היכולת להתחבר לרשת האלחוטית !

פורסם
  • מחבר

הייתי צריך לנסח יותר טוב, אני חושב שהבעיה היא אפילו יותר בסיסית מחוסר יכולת לאתר את הרשת ולהתחבר אליה.

כשאני מחבר את הכרטיס רשת המחשב אפילו לא מזהה אותו.

הדרייבר החדש ביותר מהאתר מותקן אבל פשוט המחשב לא מזהה את חיבור הכרטיס. ניסיתי בכמה חיבורים במחשב וגם בדקתי שהם עובדים ככה שזו בטוח לא הבעיה.

כנראה יש משהו שמונע מהכרטיס רשת להיות מזוהה ספציפית במחשב הזה. מה זה עוד יכול להיות??

פורסם
  • מחבר

הקפצה

יש למישהו הצעות מה לעשות?

תודה.

פורסם

נסה לחבר את הכרטיס למחשב אחר - האחר מזהה? מעולה, חזור למחשב הראשון ונסה לחבר אותו לחיבור אחר (PCI אחר או USB אחר).

לא מצליח להדליק את הכרטיס גם במחשב אחר, קורה, כרטיס לא תקין. תחזור לחנות ותממש אחריות.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס עצמו, הכרטיס עבד עד עכשיו בערך כשנה ללא בעיות יוצאות דופן. את שני הכרטיסים שיש לי ניסיתי לחבר למחשב ואף אחד מהם לא הצליח להתחבר, כאשר למחשב השני שניהם מתחברים ללא בעיה.

עוד הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים