פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים שלום,יש לי בבית שני מחשבים,האחד פועל על ווינדוס XP ומצליח להתחבר לרשת באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מדגם EW-7711UMn. המחשב השני (מפרט בצד) פועל על ווינדוס 7 ואיתו אני לא מצליח להתחבר בו לרשת. אני משתמש באותו כרטיס רשת, ובדקתי את תקינותו במחשב הראשון.אשמח לעזרה בנושא,תודה ושבוע טוב.
פורסם 2010 בדצמבר 2514 שנים במידה ומחשב זה כבר היה מחובר לרשת זו בעברושנית משהו בהגדרת הנתב לדוגמא שינוי סוג הצפנה וכדומהעליך למחוק את הפרופיל עבור רשת זווברגע שתתחבר אליה מחדש תזין את מפתח הרשת מחדשהוראות:1. תלחץ על Start Menu ותבחר ב Control Panel2. תפתח את Network and Sharing Center3. תלחץ על Manage Wireless Networks4. מחק את פרופיל הרשת המבוקשותנסה להתחבר מחדש.בהצלחה.
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים המלצה נוספת,תתקין את הדרייבר החדש ביותר מאתר היצרן, אל תסתמך על Windows 7. לאחרונה, נתקלתי בהמון בעיות שנוגעות לדרייברים לא מתאימים .
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים ב XP שם הרשת הוא MSHOME שם זה אינו מוכר ע"י חלונות 7 ויש לשנות ל - WORKGROUP
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים ב XP שם הרשת הוא MSHOME שם זה אינו מוכר ע"י חלונות 7 ויש לשנות ל - WORKGROUPאין שום קשר בין שם קבוצת העבודהלאי היכולת להתחבר לרשת האלחוטית !
פורסם 2010 בדצמבר 2614 שנים מחבר הייתי צריך לנסח יותר טוב, אני חושב שהבעיה היא אפילו יותר בסיסית מחוסר יכולת לאתר את הרשת ולהתחבר אליה.כשאני מחבר את הכרטיס רשת המחשב אפילו לא מזהה אותו.הדרייבר החדש ביותר מהאתר מותקן אבל פשוט המחשב לא מזהה את חיבור הכרטיס. ניסיתי בכמה חיבורים במחשב וגם בדקתי שהם עובדים ככה שזו בטוח לא הבעיה.כנראה יש משהו שמונע מהכרטיס רשת להיות מזוהה ספציפית במחשב הזה. מה זה עוד יכול להיות??
פורסם 2010 בדצמבר 2814 שנים נסה לחבר את הכרטיס למחשב אחר - האחר מזהה? מעולה, חזור למחשב הראשון ונסה לחבר אותו לחיבור אחר (PCI אחר או USB אחר).לא מצליח להדליק את הכרטיס גם במחשב אחר, קורה, כרטיס לא תקין. תחזור לחנות ותממש אחריות.
פורסם 2010 בדצמבר 3014 שנים מחבר אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס עצמו, הכרטיס עבד עד עכשיו בערך כשנה ללא בעיות יוצאות דופן. את שני הכרטיסים שיש לי ניסיתי לחבר למחשב ואף אחד מהם לא הצליח להתחבר, כאשר למחשב השני שניהם מתחברים ללא בעיה.עוד הצעות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.