עבור לתוכן

המלצה לפלאפון חדש

Featured Replies

פורסם

השימושים שלי הם בעיקר קריאת מיילים קצת משחקים והרבה גלישה באינטרנט ובגלל זה חשוב לי שהגלישה בפלאפון תהיה נוחה

פורסם

תקציב?

פורסם
  • מחבר

עד 2000 שקלים ואם אפשר גם פחות אז זה יהיה מעולה ואין לי בעיה גם להזמין מחו"ל

פורסם

מכשירי אנדרואיד יעשו את העבודה מעולה! במיוחד עם גרסת ה-2.2 שיש בה פלאש באינטרנט.

נקסוס, נקסוס S (קצת יקר), גלקסי S, דיזייר, מיילסטון. תלוי מה נכנס לך בתקציב.

פורסם

סנופי דוג, כל המכשירים שהזכרתה מעולים, אבל רובם לא נכנסים לתקציב.

בכל מקרה, אני ממליץ לך לשים עין על מכשיר חדש שיצא היום בשם meizu m9, הוא זול (370 דולר בחו"ל)והוא מתקדם (יש לו אותו מעבד מעולה שיש בsgs ואותו מסך מעולה שיש באייפון).

פורסם
  • מחבר

סנופי דוג, כל המכשירים שהזכרתה מעולים, אבל רובם לא נכנסים לתקציב.

בכל מקרה, אני ממליץ לך לשים עין על מכשיר חדש שיצא היום בשם meizu m9, הוא זול (370 דולר בחו"ל)והוא מתקדם (יש לו אותו מעבד מעולה שיש בsgs ואותו מסך מעולה שיש באייפון).

אתה יודע אולי מאיפה אני יכול להזמין אותו?

פורסם

אתה יודע אולי מאיפה אני יכול להזמין אותו?

או, ופה הבעיה, בגלל שהוא יצא רק היום רשמית, אז מלבד כמה חנויות שיש בהם הזמנה מוקדמת עדיין אין איפה לקנות אותו.

השאלה היא בערך מתיי אתה רוצה לקנות את הפלאפון, וכמה אתה מוכן להיתעסק עם זה, כי בסך הכל לקנות מכשיר מארץ רחוקה זה דיי סיפור רציני, אבל התמורה למחיר היא הכי טובה בשוק, נקודה.

פורסם
  • מחבר

האמת שזה קצת דחוף כי אני בלי פלאפון בכלל אבל אין לי בעיה לחכות שבוע שבועיים ויש לי שאלה בנוגע למכס , כשהחבילה מגיעה צריך ללכת לאסוף אותה מתל אביב או שזה מגיע לדואר וצריך לשלם שם?

פורסם

תשמע אני שובר את הראש בדיוק כמוך, אני מאוד רוצה לקנות את הפלאפון בגלל כל מה שהוא מציעה, אבל בגלל שזה הזמנה ממדינה אחרת+צריך לעשות כמה דברים לאנדרואיד בשביל שאהיה בו עברית והכל אני מאוד לא בטוח עדין.

בקשר למשלוח ומכס, זה תלוי בחבילה ובסוג הדואר, אם זה דואר רשום אז אם אני לא טועה זה מגיע לתיבת הדואר שלך ואתה פשוט אוסף את זה, אלה אם זה נתפס במכס ואז אתה צריך ללכת לקחת את זה מהמכס עצמו (ולשלם מכס כמובן, מה שעדיין יוצא יותר זול מכל פלאפון בקטגוריה הזו, אבל בכל זות סיפור תחת).

פורסם

מיילסטון יד שניה, כ1400 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

מה אתם אומרים על IPHONE 3G יד שנייה?

פורסם

WAVE יד ראשונה אם אתה לחוץ כלכך בטלפון (כי אני אישית לוקח את הMEIZU M9 שיוצא)

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774499

נכנס בול לתקציב שלך.

לא אוהב בכלל את הסיפור של היד שנייה, כבר קניתי טלפון יד שנייה, לא כיף.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אחכה כבר לMEIZU M9 תודה רבה לכל מי שעזר והמליץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים