עבור לתוכן

הזמן שלי הגיע,להחליף פלאפון

Featured Replies

פורסם

כיוון שהפלא שלי כבר הולך ללכת לעולמו אני בחיפוש אחר פלאפון אחר,אני מחפש משהו סטנדרטי ודי טוב ובמחיר נורמלי.

חבר שלי (שהוא די מבין בעסק)עשה השוואות של כמה פלאפונים ומה שמתאים לי (וגם לו) זה הHTC דיזייר.

ראיתי חוץ מזה בזאפ גם שהוא פלאפון מעולה(חוץ מהסוללה שלו שזה לא ממש מעניין אותי) ורציתי לשמוע אולי עוד איזה דברים שאני לא יודע עליו ואתם יודעים.

הציעו לי אותו ב:

מזומן:2400

אשראי:2800

שניהם עם עברית מלאה +מגן מסך.

*מכיוון שאני מחפש חנות ליד הבית ואם יקרה משהו לפלאפון אני לא אטצרך לנסוע עשרות ק"מ בשביל זה,כן המחיר הוא די יקר ביחס לזאפ.

פורסם

דיזייר קצת ישן אבל עדין מעולה.

העברית כ"כ חשובה לך?

אתה יכול להזמין מחו"ל?

אם כן אני היתי מעדיף להשקיע בנקסוס S, גלקסי S, ודומיהם.

הם יותר חדשים ומשופרים בדברים חיונים כמו מסך טוב יותר וקריא יותר גם בשמש.

מעבד חזק יותר ותמיכה רחבה יותר של פורמטים.

לשיקולך

פורסם
  • מחבר

אכן העברית חשובה לי,לגבי הזמנה מחו"ל אין לי איך.

אני לא מחפש אחר הטכנולוגיה של הפלאפונים ולקנות את ההכי טוב ולהשקיע הרבה כסף,לצרכים שלי נדמה לי שהדיזייר יתאים לי (גם בגודל המסך שלו) אני לא אוהב את הגודל של 4.3 למרות כל ההיתרונות שלו.

אז אתה אומר שגם מבחינתך זה פלאפון מעולה?

פורסם

אכן העברית חשובה לי,לגבי הזמנה מחו"ל אין לי איך.

אני לא מחפש אחר הטכנולוגיה של הפלאפונים ולקנות את ההכי טוב ולהשקיע הרבה כסף,לצרכים שלי נדמה לי שהדיזייר יתאים לי (גם בגודל המסך שלו) אני לא אוהב את הגודל של 4.3 למרות כל ההיתרונות שלו.

אז אתה אומר שגם מבחינתך זה פלאפון מעולה?

במחיר הזה אפשר למצוא כבר את הSGS עם מעבד גראפי חזק הרבה יותר .

פורסם
  • מחבר

חברה אני לא מבין בעסק הזה כ"כ שאתם מביאים לי קיצורים כאלה..אשמח לשמוע על מה מדובר

פורסם

סמארטפונים בנויים כמו מחשב , יש להם שבב שעליו נימצא המעבד והמאיץ הגראפי (ה"כרטיס מסך" ) כמו במחשב יש שבבים שמביאים ביצועים שונים .

אז מבחינת מעבד ,המעבד של הDesire לא רע בכלל ,אבל מבחינת המאיץ הגראפי הוא לא כול כך חזק ,ויתקשה עם חלק מהמשחקים/תוכנות ,מערכות הפעלה וכו' .

הSamsung Galaxy S כולל מעבד דומה אך המאיץ הגראפי שלו חזק בצורה משמעותית , המסך שלו בגודל 4" שזה טיפה גדול יותר מהמסך בDesire (3,7"( הוא Super Amoled שטוב משעמותית ממסכי הLCD או מסכי הAmoled הרגילים שמגיעים עם הDesire .

עם תג מחיר דומה לזה של הDesire אין שום הגיון לקחת את הDesire על פני הSamsung Galaxy S .

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאתה צודק אבל יש בעיה אחת והיא די חשובה לי,זה המחיר.

אני חייל ובאמת שזה ממש קשה לי להוציא סכום כזה עם הפלאפון במיוחד עכשיו,לכן אני מנסה לקבל כמה שיותר בכמה שפחות מחיר.

לפי מה שראיתי הסמסונג עולה 2600 +תוספת עברית מלאה ועידכון גירסה הוא יעלה 3000+מגן מסך ומגן לפלאפון זה יעלה לפחות 3150 וזה מאוד יקר לי.

לכן אני כנראה "אתפשר" על הדיזייר שרוצים עליו 2800 כולל הכל.

פורסם

לא.

עברית לבד ובבית, בחינם. ראה עוד פרטים ב- iAndroid.co.il

מגנים- 1.5$ באיביי.

המכשיר עצמו- בסביבות 2100 מחו"ל (כולל משלוחה), אם לא ייתפס במע"מ ובמכס.

בארץ- 2500~.

פורסם

יש לך את הסן פרנסיסקו שאפשר להביאו מאיביי במחיר של 900-1000 ש"ח והוא מציע המון בישביל המחיר הזה, תריץ חיפוש.

אם אתה חייל לא היתי מוציא סכומים כאלה על מכשיר (הכוונה ל-SGS)

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין בדברים האלה והתקנות עברית וכו'..

לגבי הזמנות מחו"ל כבר אמרתי שאין לי אפשרות.

אולי אני אוכל לבקש מאיזה חבר שיזמין לי מגן מסך זה באמת יותר משתלם.

פורסם

זה לא מסובך. תיכנס ל- iandroid.co.il ותבין.

אם אתה הולך על הגאלקסי אס- בחור בשם amadey הכין רום שבו כל העברית מתוקנת ומטופלת כמו שצריך. במקרה גם עיצבתי לו שם כל מיני דברים :silly:.

[שחכתי- רום = מערכת הפעלה].

לגבי הזמנות מחו"ל- כי אין לך כרטיס בינלאומי?

אפשר לקנות כרטיס חד פעמי בסניף הדואר הקרוב לביתך. ניתן לטעון אותו ב 250-1000 ש"ח. עלות הנפקתו היא 20 ש"ח (+ 7 ש"ח אם אתה רוצה קוד סודי לכספומט).

פורסם

אני גם אשמח לדעת למה אין לך אפשרות להזמין מחו"ל, לרוב הדברים יש פתרונות מעולים/קלים/זולים יחסית ואמינים.

לגבי כ.בינ"ל - לא צריך כשנרשמים ל-PP או משהו. לי אין כ.בינ"ל והזמנתי מאיביי ואמאזון וכו'

פורסם

איך הצלחת לבצע עסקאות בין לאומיות בלי כרטיס אשראי בין לאומי? :s05: :nixweiss:

בכל מקרה, כמו שכתבתי, יש את החד פעמי בדואר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה,אך כמו שאמרתי כבר אני לא מחפש לרדוף אחרי הטכנולוגיה,חוץ מזה אני לא מרגיש שאני צריך משהו מעבר למכשיר הזה כרגע.

לגבי האיפון גם אם הוא יעשה קפה עדיין לא שווה לקנות פלאפון ב 5K (זו דעתי) וכל שאר המכשירים של HTC המתקדמים הם גם עולים יותר ואין לי כסף מיותר להשקיע בשביל שיהיה לי פלאפון יותר "קול" ולהתלהב ממנו,חוץ מזה שאני חייל והמשוכרת שלי זה אולי 1/5 מהסכום של הדיזיינר,אז ככה שגם זה די הרבה בשבילי ואני מביא כסף מהצד בשבילו.

תודה רבה אני כנראה אלך בכל מקרה על הדיזיינר,מקסימום תמיד אפשר למכור ולקנות משהו יותר חדש\מתקדם.

פורסם
  • מחבר

חברה עכשיו הציעו לי לקחת במקום הדיזייר את הHD7 בגלל שיש לו ווינדוס 7 וזה פותח המון אפשרויות בעתיד..

לפי הנתונים הוא אותו דבר כמו הדיזייר הרגיל,מה אתם אומרים אפשר יהיה להתקין על הדיזייר הרגיל את הווינדוס 7?

ולפי מה שהבנתי אין עברית לHD7 עוד..רציתי לשאול אתכם מה אתם אומרים רק בין שני המכשירים האלה מה עדיף? אשמח אם תפרטו לי על פי מה החלטתם.

במחיר זה אותו מחיר אני משיג.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים