עבור לתוכן

בעיות חמורות בגלישה הערב (12 MB בזב"ל והוט)

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם. משהו גם חווה את זה? אתרים בחו"ל לא נפתחים ואני מקבל הודעה The connection was reset ב FIREFOX.

חנות של STEAM לא עולה גם עם כזה מסר Unable to connect to server. Server may be offline or you may not connected to the internet.-101.

רק אתרים בארץ נפתחים.

למישהו יש כזאת בעיה גם?

פורסם

חיובי

10MB בזב"ל ובזק..

עריכה: נראה שהסתדר..

פורסם

גם אני הרגשתי איזה עומס או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

כן, זה הסתדר! סוף-סף, הצלחתי להיכנס לחנות של STEAM.

תודה על התגובות חברים. אתם בגיימר או רגיל? כי אני בחשבון רגיל. :(

פורסם

לא חשתי באיטיות מורגשת אלא רק קצת איטיות כמו תמיד בשעות הערב. בב"ל והוט 5 מגה.

נ.ב. כדאי לציין ש-Steam הוא אתר מאוד מבוקש בימים האחרונים, בגלל מכירות חג המולד, והוא סופג כמות אדירה של כניסות ולכן אולי קיבלת את הודעת השגיאה.

פורסם
  • מחבר

חשבתי כך בקשר ל STEAM אבל ידיד שלי ב חו"ל נכנס ל STEAM ללא שום בעיה. לכן, זה בעיה שלנו מקומית של חיבור לחו"ל כמו תמיד.

פורסם

גם לי היו בעיות אתמול. בדיוק רצינו להשתמש בskype והוא גם נפל :lol (לאשתי יש תאורית קונספירציה בקשר לזה):. בלי קשר גם הsteam עשה בעיות חיבור אצל ההורים של אשתי ( 014 רגיל +ADSL במהירות 10 )אבל הסתדר אחרי רסט של המודם. היו לנו איזה 40 דקות לקנות משהו במבצע וזה הסתדר בסוף.

החיבור בערב היה קצת בעיתי. אני זוכר שגם היו לי בעיות במשחק רשת למרות שאני בגיימר (משהו כמו לאג חבוי). היו לי עוד כל מני בעיות חיבור מוזרות. זה בסוף הסתדר. יש לי 10 מגה על ADSL.

פורסם

זו אשמתה של 014. אני כבר כמעט חצי שנה מקבל את הConnection was reset הזה שאני בפיירפוקס וגם בסטים אני לפעמים צריך לרענן פעמיים-שלוש כדי לראות את העמוד כמו שצריך. מזל שנגמרת לי ההתחייבות אליהם סוף חודש הבא. ספקית גרועה.

פורסם

זו אשמתה של 014. אני כבר כמעט חצי שנה מקבל את הConnection was reset הזה שאני בפיירפוקס וגם בסטים אני לפעמים צריך לרענן פעמיים-שלוש כדי לראות את העמוד כמו שצריך. מזל שנגמרת לי ההתחייבות אליהם סוף חודש הבא. ספקית גרועה.

100%

חברה מפגרת! אפילו ה-TRAFFIC SHAPING שלהם גרוע, במקום לנתב תעבורה הם עושים RESET לחיבור! ממש מפגר.

תנסו את החברות החדשות! - ORANGE CCC FAST. הזמן של הגדולות עבר מזמן. ב"זבל ניטוויג'ן ו-קווי זהב גרועות גרועות גרועות.

פורסם
  • מחבר

בזב"ל עדיין טובה מאוד לבמשחקים עם גיימר בחיבור לחו"ל. הם חייבים לחנוק את כל המורידים. שיורידו בלילה וביום שיתנו לאנשים לגלוש או לשחק.

בקשר לחדשות ORANGE יקרה מדיי, FAST חדשה (מסקרן לדעת איך הם), CCC אחרי דיבורים של המנכ"ל שלהם על תשלום פר שימוש אני מעדיף להתרחק מהם.

פורסם

בזב"ל עדיין טובה מאוד לבמשחקים עם גיימר בחיבור לחו"ל. הם חייבים לחנוק את כל המורידים. שיורידו בלילה וביום שיתנו לאנשים לגלוש או לשחק.

לא כזאת טובה אתמול קיבלתי spikes פעמיים אבל אני סולח להם זה כנראה בגלל החג בחו"ל אנשים כנראה סתמו את כל העורקים הראשיים. יש דברים שגיימר לא יכול לתקן.

ובקשר לחנק למורידים - לפי דעתי הם לא עושים את זה מספיק. אשתי מורידה מדי פעם דברים וזה עובד לה על 900KB בשעות הערב . לפחות יש traffic shaping שאמור לסדר את זה אבל אני לא מקנא במשתמשים הרגילים של 014 ,משחקי רשת אפשריים שם אולי ברמה תאוריתית או שעל שרתים בארץ. ובכל מקרה הסרטים בfacebook ב014 עובדים ממש גרוע(אני רואה שם רק אחד alejandro is not a robot ) ובyoutube אולי יש להם מערכת בשביל זה (אתה רואה תמיד סרטים של youtube דרך שרת אצל הספק אלא אם כן זה HD שלא בcache )אבל זה לא תמיד עובד כמו שצריך(בשעות העומס בעיקר).

פורסם
  • מחבר

אני מוריד קצת: אולי 4-5 GB בשבוע ולא כל שבוע. למשל, אתמול הורדתי משחק שקניתי מסטים (15 GB). אבל אין לי שום בעייה להוריד בליילה.

אני אצביע בשתי ידיים אם יחנקו את כל ההורדות של טורנטים בשעות העומס. שיתחילו להוריד מ 12 בליילה. .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים